Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2009 10:55 - ЗАЩО АТАКА МАНИПУЛИРА ПРАВОСЛАВИЕТО
Автор: hituc Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5408 Коментари: 10 Гласове:
1

Последна промяна: 30.04.2009 13:50


Толко ли жалка стана вече православната ни църква, от инструмент на Комунистите да се превърне в инструмент на гологлави биячи

ЗАЩО АТАКА МАНИПУЛИРА ПРАВОСЛАВИЕТО

С нацистките си идеи и Комунистически философски корени, ATAKA и БПЦ едва ли могат да разберат какво означава "човешки права" и "свобода на вярата". По Руски модел ATAKA желае да окупира родното ни православие и чрез него манипулира обществото за прокарване на тесногледите си политически интереси.

Тактиката на АТАКА не случайно е подобна на тези на Хитлер и на ранните комунисти революционери: Насъсква обществото срещу другите, критикува и критикува, всява смут и омраза в сърцата на хората, а никой не си задава въпроса, какво ще стане когато такива хора изпълнени с зло и злоба в сърцата си започнат да ни управляват!!!

Това е като да подчиниш църквата на сатана. Православната ни църква, от инструмент на Комунистите вече се превръща в инструмент на гологлави биячи, скин-хедс - банда атеистични фанатици манипулирани за нечии си Руски интереси!    Прочети целия материал



image АТАКА призовани в полицията за действията си СРЕЩУ "СВИДЕТЕЛИ НА ЙЕХОВА"

image Нацизма на ВМРО - срещу “Свидетелите на Йехова”


image Духовен съвет към Организацията на обединените нации (ООН)

 



Тагове:   Атака,   човешки права,


Гласувай:
1



1. tili - АТАКА съществува
28.04.2009 11:53
за отвличане на вниманието от важните проблеми. За видотяване на лумпените всички средства са добри, вкл.Атака.
цитирай
2. анонимен - Т. нар. "свидетели" ...
28.04.2009 16:09
Т.нар. "свидетели" нямат място в България. Всяка нормална религия и религиозно движение да, но не и сектанти.
цитирай
3. hituc - НИКАКВИ СЕКТАНТИ... ДЕМЕК, РАЗДЕЛИТЕЛИ ВЕЧЕ
28.04.2009 20:54
Сектантството е "Разделяне", прокарване на антагонизъм и връжда към другите!

НЕ НА СЕКТАНСТВОТО

ДА НА СВОБОДАТА НА ВЯРАТА И СЪВЕСТТА
защото нито държавата, нито който и да било има право да се меси в свободата на Йеховисти, Мормони, Евангелисти, Католици, Православни... или който и да било, да вярва и проповядва вярата си свободно !!!

ТАКИВА СА ЗАКОНИТЕ, АКО НЕ ТИ ХАРЕСВА, СКРИИ СЕ В ЗАТВОРА ИЛИ СЕ МАХНИ ОТ ТОЗИ СВЯТ
цитирай
4. hituc - Сидеров отново игра в полза на тройната коалиция
28.04.2009 21:02
четохте ли, "Волен Сидеров отново игра в полза на тройната коалиция".

"От първия ден на появата си под ръководството на Волен Сидеров “Атака” успешно изпълняваха задачата да компрометират националистическата тенденция в българското общество." "...за три и половина години не са свършили никаква полезна работа в НС, само шум и крясъци. А отвън – скандали и резилища." Аман от АТАКА, Сидеров и всичките им МАНИПУЛАЦИИ

"Водачът на атикистите само на думи и по време на показни прояви е непослушен." "Сидеров не ще да се труди, чака да му подготвят условията и групите, които да оглави. Да му осигурят позиции и средства. Осигуряват му ги и не веднъж. Но срещу определени ангажименти." "...партия „Атака”, която обсеби моралния капитал.... по пътя на едно политическо джебчийство"

"Ако се погледне как гласуват по различни поводи в Народното събрание и останалите при политическия джебчия Сидеров депутати, ще се види колко често те го правят в пълен или относителен синхрон с гласуването на представителите на БСП и ДПС. На думи е обратното, разбира се, но то е за заблуда на наивниците, които търсят къде да реализират протестния си вот по време на избори. Има ефект тази хитро скроена манипулативна стратегия"

Лумпениатът обаче, който съставлява значително част от партийния електорален ресурс НА АТАКА, живее само днес, няма вчера, а в утрешното не съзира нищо свое. Такива му вярват... ВСИЧКО УЖ "прави от позицията на пръв опозиционер, антикомунист и антицарист, на заклет антидепесар и борец за правда и свобода. Роли, подсигурени му от червените кукловоди!!!!" Истинските РОДОЛЮБЦИ и патриоти или го напуснаха, или го гледат с нарастващи подозрения.
цитирай
5. анонимен - вие добре ли сте
28.04.2009 22:17
На кой му пука за оялите се попове и малоумните последователи на онова недоразумение Сидеров.
И двете пасмини имат един и същ произход-ДС, една и съща цел-власт и пари и са почти еднакво извратени.
Слава богу че сме нация от атеисти и непукисти-иначе да сме им се вързали...
цитирай
6. hituc - И АТАКА и Православието имат общ кукловод - ДС
28.04.2009 22:30
Добре казано, но е и жалко, че е така!
цитирай
7. анонимен - обществото
28.04.2009 23:22
Ще кажа едно нещо: авторът и подкрепящите го хора или са част от управленската мафия(затова много скачат срещу лошата АТАКА), или им се плаща да пишат, или просто имат психични проблеми(то всички в България сме цъфнали и вързали, че правата на разни световни измамници сякаш са от първостепенно значение). А кой е крив, и кой - прав - само бъдещето ще покаже. :-)
цитирай
8. анонимен - Нещата са по-сложни
29.04.2009 20:46
Адмирации към автора на статията. По принцип е налучкал малко по-дълбоката същност на ставащото у нас в момента, особено с поредната показна акция за отвличане на общественото мнение, за което в случая е употребена Атака.
Православието не е "манипулирано" от Атака. По-скоро и едните, и другите са манипулирани от комунистите (БСП, а вероятно и ДПС)
да отвлекат вниманието на Българите, които отказват да мислят. Православието отдавна не е самостоятелно и не предприема никакви акции, възникнали просто ей така в нечий расоносец с калимавка. Още от 1944 г. БПЦ е овладяна и превърната в маша в ръката на ЦК на БКП. А АТака - макар и доста очарователна по много показатели партия, скоро стана съвсем ясно, че работи за БСП под прикритие. Гласуването на противоконституционните и антидемократични промени в избирателния закон на страната на БСП помогна да се свалят маските и от тях, и от Яне Янев. За наблюдателните това си беше сериозен политчески гаф от Атака и от Яне Янев. Лошото е, че повечето у нас не мислят.
А "Свидетели на Йехова" са официално регистрирано изповедание в Република България и без значение какво някой от пишещите тук мисли, имат право и на своята дейност и да си построят храм където решат.
А вие, псевдопатриоти, къде бяхте, като ДПС и Република Турция обсипаха Родопите с няколко хиляди джамии през последните 20 г. Построиха ги дори и там, където няма мюсюлмани, даже и в села с по 5 къщи. Къде бяхте да протестирате срещу това бележене на територия и полагане основите на ново Турско робство? Защо мълчахте и позволихте това да се случи?
И като сте заплакали много за горкото родно Православие, знаете ли например, че единствената построена Християнска църква от 1939 г. досега в Кърджали е... Протестантска? Къде беше Православната църква през тези 70 г.? Какво прави докато се туркизираше постепенно Кърджалийски регион, вместо да построи десетки църкви? Накрая протестантите-евангелисти отсрамиха България, като откриха сега по Великден първата за последните 70 г. Християнска църква.
И нищо чудно някои лумпени и аутсайдери да тръгнат да протестират и срещу нея, що е вдигнала храм насред пъпа на Исляма и Туркизацията в Родопите!
Вместо да им поднесете венци и да произведете събитие за цяла България в медиите!
цитирай
9. hituc - АТАКА и БПЦ са манипулирани от комунистите (БСП, а и ДПС)
01.05.2009 19:44
Благодаря за допълнението: Така е!

Православието не е "манипулирано" от Атака. По-скоро и едните, и другите са манипулирани от комунистите (БСП, а вероятно и ДПС)

Православието отдавна не е самостоятелно и не предприема никакви акции. Още от 1944 г. БПЦ е овладяна и превърната в маша в ръката на ЦК на БКП.

АТАКА - макар и доста очарователна по много показатели партия, скоро стана съвсем ясно, че работи за БСП под прикритие. Гласуването на противоконституционните и антидемократични промени в избирателния закон на страната на БСП помогна да се свалят маските и от тях.

"Свидетели на Йехова" са официално регистрирано изповедание в Република България и имат право и на своята дейност и да си построят храм където решат.

ВЯРНО - ТОЧНО - КРАТКО и ЯСНО !
цитирай
10. анонимен - АТАКА ПОБЕДА
23.06.2009 21:47
ЗА МЕНЕ ВИЕ СТЕ СМЕШНИ ИЛИ ПЪК ГНУСНИ ЕДНО ОТ ДВЕТЕ ДА ЖИВЕЕ АТАКА ДА ЖИЖЕЕ ВОЛЕН
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hituc
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2981531
Постинги: 125
Коментари: 969
Гласове: 359
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930