Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2010 12:39 - СРЕЩИ В ДУХОВНИЯ СВЯТ I
Автор: hituc Категория: Лични дневници   
Прочетен: 14023 Коментари: 16 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Човек от духовния свят описва срещите си с известни личности там

СРЕЩИ В ДУХОВНИЯ СВЯТ I

статия от hubavden.blogspot.com ,  автор: д-р Сан Хан Лий

image

Тези послания са изпратени от човек живеещ в духовния свят. В няколко книги той описва живота в различните нива на отвъдното и срещите си с известни личности, като Ленин, Маркс, Хитлер, Буда, Мохамед, Исус... Прочети целия материал
ИСУС ХРИСТОС (10 август 1997г.)

Исус живее в Рая... какво прави Исус? той се чувства безкрайно самотен. Около Исус има много християни. Някои от тях носят кръстове, други държат в ръцете си броеници. Но въпреки, че християните служат на Исус, изпълнявайки най-висшата цел на своя земен живот, Исус се чувства самотен.

Често съм виждал Исус да се разхожда заедно с Бог, но голяма част от християните не разпознаваха, че Исус е с Бог.... все още се моли и работи за пълното осъществяване на Волята на Бог на земята. Но тъй като повечето християни не разбират наистина неговото сърце... Прочети

БУДА (11 август 1997г.)

Буда прекарваше времето... въздишайки дълбоко... попитах защо има толкова много притеснения: Буда отговори: "Аз чувствам голямо съжаление и разкаяние, че когато живях във физическия свят, аз не учех как да се служи на Бог. Тъй като самият аз отказах да разпозная Бог, като че ли моето учение отведе много хора в грешна посока. Какво да правя?”

Буда не обича да се среща с хора, отива на места, където няма никой. Той се разкайва през цялото време... Неговият характер е много мек и скромен... но дори и да звучи много неприятно за будистите, Буда не може да се срещне с Бог директно. Само понякога той получи насоките на Бог чрез посланик. Прочети


image Будисти четат послания на Буда от Духовния










Тагове:   срещи,


Гласувай:
2



1. hituc - Споделете и ваши срещи или преживявания
02.03.2010 13:02
Всеки е преживял или чул интересни неща...
цитирай
2. hituc - Често си представяме нещата много идеализирано
02.03.2010 13:05
Тези послания ни показват, че и личности като Исус и Буда се притесняват за много неща... разбира се много от техните притеснения са за нещата които техните последователи вършат. Любопитното в посланията е, че дори християните не разбират сърцето на Исус... дори тези които са около него в духовния свят.
цитирай
3. анонимен - Аз не го ща тоя!
03.03.2010 07:26
"Но въпреки, че християните служат на Исус, изпълнявайки най-висшата цел на своя земен живот, Исус се чувства самотен." Какъв точно егоистичен бог ще да е тоя който да изисква от последователите си това? Предпочитам да съм си добър човек без да изпълнявам "висшата" си цел. Това настрана ама тоя тип с книгата ... айде ще си спестя "суперлативите" , поне ме разсмя :)
цитирай
4. анонимен - голямо престъпление е да мътиш у...
03.03.2010 09:07
голямо престъпление е да мътиш умовете на хората с подобни глупотевини.
цитирай
5. анонимен - Много интересни послания
03.03.2010 09:24
Явно е че и в духовния свят Християнит са ограничени и не разбират Исус
цитирай
6. hituc - И стария и новия завет се базират на откровения и духовни послания
03.03.2010 09:25
И стария и новия завет се базират на откровения и духовни послания (Това е спиритуализъм). Прочети и за Преображението, Исус завежда дори тримата си най-верни последователи на духовна-спиритуалистка среща с Мойсей и Илия, които се появяват духовно на хълма и разговарят с него. Това е първия път когато пише, че Исус дискутирал с тях възможността да поеме пътя на кръста (като второстепенен път за спасение) при условие, че не бъде приет от Евреите.
цитирай
7. hituc - Книгата на Енох е че тя е писана след като Бог го взима в духовния свят
03.03.2010 09:26
Нека дам за пример и Книгата на Енох. Тя се цитира през цялата Библия. Тя е първата написана книга и е част от намерените в Кумран писания на Стария Завет. Специфичното за Книгата на Енох е че тя е писана след като Бог го взима в духовния свят. Той е диктувал духовно тази книга на един от внуците си. Когато я прочетем разбираме, че цялата Библия се базира на нея. Също става ясно, че без да са я чели много Християни са започнали през вековете да тълкуват Библията погрешно, по човешки.
цитирай
8. hituc - Самото Християнство започва чрез спиритуалистични срещи.
03.03.2010 09:27
След като отива в духовния свят Исус посещава Ада и прави фундамент за освобождение на хората там. След това Исус 40 дни се явява духовно на последователите. Библията описва как се явява в стаята дори при заключени врати (Понеже тялото му е нетленно-духовно, а не физическо). Библията забранява срещи с с лошия духовен свят, който може да ни отклони от Божията воля. Но с Исус и други светии около него трябва да контактуваме.
цитирай
9. анонимен - според християнската религия х...
03.03.2010 10:11
според християнската религия хората са равни пред господ. така, че за никого на този свят не е възможно да вижда или пък да разговаря с Исус или някой светия. ако господ пожелае Исус да е видим,то това ще важи за абсолютно всички на тази планета. освен това 'духовния' свят няма физически измерения,т.е. няма как да видиш някой,или пък да му 'оставите бележка' и т.н. изобщо, срещите с отвъдното са много по-малко вероятни от срещите с извънземни например. хората които пращат и получават съобщения от 'духовния свят' са отявлени лъжци и мошенници от най-долен тип.
цитирай
10. анонимен - Такова безсрамие и богохулство!
03.03.2010 12:21
За мен е видно, че това са пълни долнопробни измишльотини на някой търгаш! Според мен първо му куца много яко на човека интерпретацията на "духовното" у тези личности, камо ли всичко останало!
цитирай
11. анонимен - Наистина е Богохулство да се отричат духовните послания
03.03.2010 12:24
Никои не казва, че те трябва да съвпадат с нашите измислени разбирания. Духовните послания ни разкриват реалността такава каквато е, та дори и това да не ни харесва или да ни кара да се коригираме!

Много интересни неща ме кара да се замисля тази статия! :)
цитирай
12. hituc - Някои се мислят за Християни а не са си прочели Библията
03.03.2010 12:32
Какво е това безумие: "зспоред християнската религия" не трябвало да общуваме с Исус. Това кой запушен духовно пастор го е измъдрил. Той като не може да общува с Исус, даи да обвини всички които могат, за да не му упадне бизнеса.

Ако не можете да общувате с Исус не се пишете за Християни, а за антихристи... Разбира се, че всеки може да общува с Исус, само да поиска искрено и да има правилното сърце. Много християни са с капаци на очите, така че няма смисъл Исус да разговаря с тях. Те просто вече мислят "че знаят всичко". Дори и Исус да дойде, те ще пчнат да го поучават и казват какво да прави.

Точно затова тези послания представят много достоверно нещата. Християните на земята не разбират сърцето на Исус. Когато отидат в духовния свят разбира се, че той не може да сподели спокойно с тех. Техните фанатични и предубедени концепции трудно биха се променили там. А това дълбоко наранява сърцето на Исул.
цитирай
13. анонимен - безумие е да обясняваш къде живее ...
03.03.2010 13:38
безумие е да обясняваш къде живее Исус,как се чувства и други такива врели-некипели. пак ще кажа ,че на този свят няма хора които говорят с 'духовния свят', а пък оттам никой не се е върнал за да разкаже,така че според мен тези 'послания' са най-долни лъжи.
цитирай
14. анонимен - ЛУДИ
03.03.2010 21:13
луди хора колкото си искаш
цитирай
15. анонимен - slepotiq
18.09.2011 02:47
Mnogo malko hora za tezi koito sa imali kontakt v dneshnoto vreme s Isus trudno e da se kaje istina ili laja vse pak po onova vreme toi se qvqva na vsi4ki jivi za da go vidat taka che sega ve4e toi e na nebeto i rqdko se qvqva obiknoveno angelite varshat tova,no pnogo chesti i edni drugi angeli padnali matqt horata
цитирай
16. hituc - Безумие е да казвате, че вярвате в Исус и да не ви интересува къде е
19.09.2011 12:14
Нещо повече, това е безотговорно и егоистично да не се интересуваме какво е сърцето на Исус. Самата му ситуация, че в духовния свят е обграден от християни които не го разбират, а като просяци само искат от него е наистина жалка и болезнена...

Безотговорно и егоистично е християни да се интересуват само от личното си спасение, вместо да се интересуват как да осводят сърцето на Бог и преобразим този свят в свят на истинска любов, за каквъвто Бог го е създал да бъде.

Що се отнася до способността да разговаряме в Исус, задължително е нашето ниво на сърцето да има обща база с неговото. Егоисти и материалисти определено не могат да разговарят с него.

Ако и вие не можете, означава, че не сте компетентни и да казвате какво е правилно, какво не... егоистите нямат нивото да чувстват истината.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hituc
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2981411
Постинги: 125
Коментари: 969
Гласове: 359
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930