Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2010 19:40 - Нострадамус - 2012: Ядрена Война или Мир
Автор: hituc Категория: Лични дневници   
Прочетен: 9153 Коментари: 9 Гласове:
2

Последна промяна: 24.06.2010 13:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Нострадамус, предсказанията на Нострадамус, пророчества за края на света 2012
imageНострадамус - Ядрена Война или Мир

Нострадамус предрича,че в средата на 2028 г трябва да бъде създаден нов източник на енергия.

Но ако човечеството не приеме воденето на новата Месиянска личност, тогава ще пламне въоражен конфликт. Точно 2012 година е ключова, дали човечеството ще тръгне към мир или разрушителна война.

При неизпълнение на човешката отговорност би могала да започне Трета световна война,която ще се иницира от 2010-а и ще завърши през октомври 2014-а. Отначало в нея ще се използват конвенционални оръжия,после-химически,накрая-ядрени. Радиоактовните частици ще превърнат Северното полукълбо в гробище. Малкото останали Живи хора ще страдат от кожни заболявания,включително и от рак. До 2016 г Европа ще е почти напълно безлюдна. Този ужас ще продължи до 2025г.

Другият сценарии е Европа да бъде разкъсана от вътрешни войни с нарастващото Мюсюлманско население. Само Месиянаката личност, която вече трябва да е на земята в наши дни, може да спре и предотврати успешно тези конфликти. Дали човечеството ще се събуди от предсказанията на Нострадамус? Нострадамус твърдо вярва, че ще изберем мира.

В случай, че тръгнем по-мирния път, според пророчествата на Нострадамус, към 2043-а световната икономика ще е в небивал подем, един от най-ефективните методи за лечение на различни заболявания ще е трансплантацията на изкуствени органи. По това време ще бъде изградено първото селище на Марс.

Но нека разгледаме знаците с които пророкът иска да ни подготви да открием личността която ще ни поведе по пътя на мирът, обединението и хармонията.
 

Седемте знака на Нoстрадамус

Ето и най-важните описания които Нoстрадамус дава. Тези които ще разсеят неяснотите, като направят описанието доста ясно и неоспоримо за да може всеки сам да направи изводите си и разпознае кой е този Миротворец.

Първо, Месиянската личност ще се роди на Изток; от Ориента, жълтата раса. Това е раьона на Китай, Корея и Япония. Китай и Япония са доста атеистични и деспотични в близката история, но в Корея откриваме наличието на пророчества от преди стотици и хиляди години, че Истинския човек – Месиянската личност за всички религии ще се роди там точно в нашите дни.

Второ, Месията ще бъде много преследван и многократно хвърлян в затвора. Нормално е появата на напълно нова религия да предизвика силен сблъсък със старите религиозни разбирания, макар и нейната цел да е тяхното пробуждане и обединение. Това пророчество стеснява още повече параметрите на търсенето ни.

Третото предсказание е, че Той "Ще обединява религиите срещу Червеното (Комунизма)“. Освен че Нoстрадамус описва Месията като обединител на религиите, той уточнява и ясна задача с която Той ще се бори – спирането на Атеистичната кървава експанзия на Комунизма наречен в Библията „Червения змей“ – „Антихриста“, отричащ всякакъв Бог. Така идваме до четвъртият знак даден от Нoстрадамус.

Четвъртото, до 1991 година човечеството вече ще е чуло кой е Месията. Нoстрадамус не казва, че ще вярваме, че той е Месията, но определено ще сме чули за него, както и за това, че се обявява за Месия, но човечеството няма да иска да повярва. До тази година Месията вече ще е успял да изгради световен фундамент. Той ще е изиграл някаква ключова роля за падането на Комунизма. Вече ще е видимо че това е нова, влиятелна световна религия, чиито произход е от жълтата раса и която се бори за обединението на религиите. Достатъчни факти за да го разпознаем. Но със следващия белег Нoстрадамус напълно ще премахне възможността за убъркване.

Петият белег е най-конкретен от всички. Нoстрадамус директно споменава името на новата Меиянска личност. Нoстрадамус отбелязва, че той ще дойде под името „Мун“. Пророкът говори за това как Мун и неговите последователи ще бъдат преследвани и фалшиво обвинявани. Името „Мун“ е Корейско и по значение отговаря на значението под което Библията предсказва, че ще дойде Месията. Откровения 19 заявява, „И неговото име ще бъде ‘Божието Слово’.“ Йероглифите на думата Мун означават точно това – Словото на Бог дадено на човека – „Божието Слово“.

Шестият знак е че с Новата истина която Месиянската личност донесе ще се установи вечния мир и обедини всички досегашни философии, религии и разбирания. Вярно е, всичките създадени от д-р Мун организации се борят за Световен мир и обединение. Но има един блокиращ ни проблем – масовите сватби на Муун. Може би затова Нoстрадамус не е пропуснал да отбележи това като един от белезите.

Седмият знак даден от Нoстрадамус, определено се изпълнява само и единствено от Учителя Мун. Според пророка, където и да отиде той ще благославя семействата. Може би ще си спомним, че и Библията описва Второто пришествие във връзка с Голяма сватба на която всички са поканени.

Предсказанията на Нoстрадамус доста добре се припокриват и с Корейските пророчества за Месията, дадени от преди хиляда години. Откриваме добро допълване на картината и от предсказанията на Ванга.
 

image Нострадамус: Седемте знака на Нoстрадамус - (1 ком.)
image Писма от оня свят: Дан Браун може би е прав, Исус е искал съпруга - (0 ком.)
image ПРОРОЧЕСТВА - (0 ком.)
image ПРОРОЧЕСТВА: Книгата на Енох - първата писана книга предсказва какъв ще бъде Края на света - 2012 - (0 ком.)
image Края на света 2012: Ванга, Нострадамус, Библията - (0 ком.)

Nostradamus, Нострадамус, предсказанията на Нострадамус, Нострадамус книга 2012, Края на света




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. raders - Прекалено много глупости в тези ...
15.06.2010 19:58
Прекалено много глупости в тези предсказания, ако изобщо ги е имало или най-вероятно си ги измисляме. Естествено война или ще има, или ще няма /по-скоро ще няма/. Както е прогнозата за времето на онзи старец - или ще вали, или няма да вали.
цитирай
2. hituc - Зависи кои - някои са глупости други са верни
15.06.2010 20:02
Аз не мисля че ще има война. Самия Нострадамус казва, че силно вярва човечеството да се осъзнае четейки неговите предсказания и да не допусне това
цитирай
3. hituc - За поргнозата донякъде си прав
15.06.2010 20:03
Предсказанията са прогноза. Но какво реално ще се случи зависи от избора който ние правим в различните ситуации.
цитирай
4. hituc - Предсказанията са предупреждение
15.06.2010 20:04
Тяхната цел е да предотвратят лошото да се случи, а не да ни кажат, че нещо лошо неизбежно ще се случи
цитирай
5. hituc - Всичко зависи от нас - Ние определяме бъдещето с действията си
15.06.2010 20:06
Затова както в Библията така и другите пророчества са двойнствени. Ако се провалим ще стане това (лошото - война, бедствия...), ако изпълним отговорността си ще стане друго (добро - мир, разбирателство, просперитет...)
цитирай
6. анонимен - Събуди се от съня
26.06.2010 04:14
Когато бях на 19 години за първи път се запознах с движението на Муун.По онова време вече усещах,че трябва да си спомня нещо важно, нещо което знаех,че трябва да намеря.Затова започнах да търся.На пътя ми се изправиха различни църкви и движения-православни,евангелисти,адвентисти,йоги,астролози,екстрасенси,Далай Лама,Шри Матаджи,Кришна съзнание,Ошо Ражниш,Санк Мат ,Рудолф Шнайдер,Борис Сахаров,Блаватска,Карлос Кастанеда,Петър Дънов,Ваклуш, Радиестезия,имаше нещо и за извънземните.Неминуемо беше да не попадна и при последователите на Муун.Отначало посещавах лекции,след това семинар и така се стигна до момента ,в който се пренесох да живея при тях.Междувременно се сприятелих с хора последователи на движението -англичани,японци и разбира се българи.Но това ,което търсех не го намерих и при Муун,затова един ден си взех багажа и се върнах обратно у дома.Плаках и страдах,защото все още усещах онази невероятна празнота,която обзема душата,която не е намерила своя Бог.Божественият Дух обаче се смили над мен и аз не след дълго намерих това,което търсех.За мен станаха реалност думите на Учителя от Назарет-Търсете и ще намерите,искайте и ще ви се даде,хлопайте и ще ви се отвори!Такова щастие нищо друго не може да го замени!Най-сетне си намерил пътя и тръгваш по него без страх и окрилен,защото този път е закрилян от светли водачи,но те не се намират някаде отвън,не се натрапват ,като се обявяват за месии и събират последователи ,не измислят учения за мозъка,а ти сочат пътя,който е вътре в теб и който трябва да извървиш,за да се върнеш в твоята духовна родина.Пожелавам ти да се научиш да чуваш вътрешният си глас, а той неминуемо ще ти посочи правилното решение.Тогава Духът ти ще стане свободен и няма да служиш вече на земни "водачи".Светлината на духа достига до всеки човек ,но от волята ни зависи дали ще продължим да спим или ще се събудим за нов живот.
цитирай
7. анонимен - Събудете се Месията е на земята, Християни не ставайте предатели като Фарисеите, които не познаха Господа който толкова дълго чакаха
10.08.2010 20:37
Не бях вярваща. Една нощ случайно, просто от любопитство се помолих. Случи се чудо. Светлина изпълни стаята и аз усетих Божията любов. Почувствах цялата му болка от обидите които понася заради нас. Плаках и страдах, защото все още усещах и топлината и страха, които обзеха душатата ми от това потресаващо преживяване. Бях преживяла Бог. Започнах да търся и да се моля, макар и простичко, "Моля те покажи ми какво искаш от мен?" Тогава започнах да преживявам невероятно водене. И за мен станаха реалност думите на Исус -Търсете и ще намерите, искайте и ще ви се даде! Приятелка ми каза че са я поканили в един учебен център. Чувайки тези думи Духът ме изпълни и отново почувстах невероятното Божие присъствие. Цяла се разтреперих като чух небесния глас да казва, "Това е отговорът на твоите молитви". На другия ден отидохме. Още от вратата почувствах невероятната любов която присъстваше между тези хора. Дори не знаех, че това са последователите на Мун. Нямах и представа, че и Нострадамус и Ванга и Библията са пророкували за него. Просто видях хората. Не бях вярвала, че такива прекрасни семейтва могат да съществуват. Не бях срещала по-отворени, естествени и неприкрити хора. Бях обиколила всички църкви, но навсякъде чувах негативни учения и критики срещу другите. Не можех да повярвам, че последователите на учителя Мун са отворени към всички хора и религии. Християните все ме плашеха, че тия или ония били сатани. А аз знаех, че не е така. После попаднах на негативни статии за Мун. Те напълно ме убедиха, че това са добри хора и вършат нещо добро. Негативностите бяха пълни глупости, абсолютно обратни на реалността. Казах си, "това трябва да са много добри хора след като толко фалшиво ги обвиняват". Четех Библията и непрестанно се убеждавах, че преподобния Мун трябва да е Месията. Един ден Исус ме взе в Рая и каза, "Да вярно е". Но като Йоан Кръстител и аз не можех да повярвам, а знаех че е истина. Отговорността е наша! Бог не може да ни накара насила. Молете се и ще разберете!
цитирай
8. alchemist - Мун е един печалбар от вярванията на ...
23.11.2010 21:05
Мун е един печалбар от вярванията на хората. В библията има писано достатъчно за идването на Иисус.
цитирай
9. анонимен - Стига с тоя Нострадамус
15.12.2010 18:48
Абе хора стига с тоя Нострадамус той е само един човек който ционистите използват за своите цели дори в Тайните протоколи на Ционистките мъдреци пише как ще използват името му и какви точно предсказания ще пробутват ... иначе за трета световна война ще има но тя няма да е между нациите а ще е насоче на срещу самите хора срещу самите нас а нима тя вече не е в ход с тия ГМО храни , ваксини , земетресения и епидемии , СПИН и т.н.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hituc
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2979639
Постинги: 125
Коментари: 969
Гласове: 359
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930