Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2010 10:45 - Сектата на Исус и Сектата на Муун
Автор: hituc Категория: Лични дневници   
Прочетен: 22681 Коментари: 49 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

И преди 2000 години са плашели хората със секти. Сектата на Исус и сектата на Муун си приличат в това отношение.

Сектата на Исус и Сектата на Муун

Исус нахрани хиляди с 3 риби, а д-р Муун направи сватба за стотици хиляди на 3 стадиона

imageПреди точно 2000 години виждаме как освирепената тълпа обвинява и брутално пребива един невинен чове, Исус от Назарет. Едва години след смъртта му той е признат за Христос, Месия, което означава „Помазан от Бог за цар“. Или просто казано, Бог помаза Исус, но човечеството, което е още под господството на Сатана, го прати на смърт.

Бог го обичаше като свой син, но народа го мразеше, като заплаха за вярата им и устоите на културата им.

На всички ни е известен факта, че през цялата история хората които са правели добро са били заплаха за този корумпиран свят и в повечето случаи са били преследвани, обвинявани за секта и убивани. Такава е участта на повечето пророци и светци в историята. В 20 век виждаме, че нещата не са по-различни. Личности като Махатма Ганди, Мартин Лутер Кинг, Малкълм Екс и др. са хвърляни в затвора или убивани. Но днес историята показва, че те са донесли революция в съзнанието и съвестта на човечеството. Днес те са признати за велики миротворци.

Но има една революция, която човечеството все още очаква. Все още сърцата ни не са се отворили да прегърнем хората от другите религии. Междурелигиозната омраза и предразсъдъци се оказват огромна бариера за Световния Мир. В своята световна обиколка за мир д-р Муун заявява:

Бог предупреждава, че повече не ще търпи изолация и разделение… (Той) Ще разруши създадените от човека стени между раси, култури, религии и държави, като така ще установи Царството на мирния идеален свят, което е било Божието съкровено желание. – Сан Мьон Мун

Когато през 54 г. Преподобния Муун основава Асоциацията за обединение на световнот християнство той цели да премахне тази сатанинска бариера. Учителят Муун чувства, както никой досега, болката на Бог поради тесногледото разделение, цепления и взаимни обвинения между вярващите. Бог, като родител не може да вземе страна в тези конфликти. Неговото сърце е разбито поради тази ситуация.

Всички нации, а също и световните религии могат да слеят усилията си за успеха на този проект. Успехът на този проект ще бъде решаващ за установяване Царството на мира, където хората няма вече да воюват. – Сан Мьон Мун

imageКато нов религиозен лидер, д-р Муун предизвиква това тесногледие и призовава към революция на сърцето и съвестта на религиозните хора. Но готови ли са религиозните лидери да чуят този революционен призив, който Бог им дава чрез един нов и непознат Азиатец? Яростното и фанатично преследване не се забавя.

Но да беше само това. Кореецът Муун прави още една революция, която е спешно необходима на човечеството. В епоха когато семействата се разпадат, морала упада, любовта е заменена с недоверието и свободния секс, д-р Муун прави Сватби. Но не обикновенни сватби, а Международни масови бракосъчетания.

image

Идеала на Международните
сватби на д-р Мун

Стотици хиляди участници са вдъхновени да създадът Истински семейства, изпълнени с истинска любов и възпитата децата си в любов към всички хора независимо от религия, раса и националност.

Тези бракове допринасят за осъществяването на огромната задача да се преодолеят расовите, културните, националните, етническите и религиозните бариери и така да се създаде единно човешко семейство. В Божиите очи цветът на кожата не е от значение.

Бог не признава националните граници. Бог не застава зад бариерите на религията и културата. Това са единствено измами на дявола. Дяволът ги е използвал, за да владее над човечеството като грешен родител в продължение на десетки хиляди години. – Сан Мьон Мун

Но и това не е всичко. Той напълно предизвиква сатаниснките тесногледи концепции на този свят. Той съчетава съпрузи и съпруги от бивши враждуващи нации. Това прелива чашата. Как Корейски и Японски родители да приемат, че техните деца са съчетани, когато те са били смъртни врагове? Неприязънта и омразата е още жива в сърцата им и това предизвиква най-сериозния им сърдечен проблем.

Поглеждайки днес назад, виждаме че интуицията и проницателността на д-р Муун е била много правилна. Това наистина трябва да е човек, който не само усеща Сърцето и болките на Бог, но и успява да премине през яростно преследване и атаки за да доведе до успешни разрешения. Едва ли без абсолютната подкрепа на Бог той би ногъл да постихне този световен фундамент за само 40 години.

Още една революция, която Муун прави, доказва това – Идеологическата. В епохата когато светът бе идеологически разделен чрез Желязната завеса, д-р Муун създава вестникът Вашингтон Таймс. Само за 3 години този вестник обръща ситуацията в Студената Война. Ако преди това Комунистическата експанзия е била подкрепяна и възхваляване в западните медии, Вашинтон Таймс разкрива убийствата и манипулациите на Атеистичния Комунизъм. Той става източник за информацията в Гласът на Америка и радио Свободна Европа и побеждава идеологическата пропаганда дори в Комунистическите страни.

Но вместо омраза сърцето му е пълно с любов. Той отива лично и прегръща Горбадчов, прегръща Ким Ил Сен и им разкрива Божията воля. Преподобния Муун не само прегръща лидери на всичк и световни религии, но и успява да ги доведе да се прегърнат помежду си. Мюсюлмани, Евреи и Християни застават заедно в сълзи, пропити от чувството, че всички сме Божии деца и Той е наш всеобщ Родител. Това е истинска революция на сърцето.

Целта е да можете да изградите истински семейства. Брачната благословия чрез междукултурен обмен досега се оказва най-добрият начин да бъде възстановено човечеството и да станем Божии деца. – Сан Мьон Мун

Истината е че са малко Пророците в историята който са били успешни дори в едно подобно предизвикателство, но Преподобния Муун премахва толкова много бариери в собствения си живот и успява да отвори пътя към Световния Мир.

Явно не случайно пророци като Нострадамус и Ванга пророкуват за него, като за „Миротворец“, „Този който ще подпише вечния мир“. Те дори го определят като Месията и изпълнението на очакването за Второто Пришествие.
 

image Инквизицията: Д-р Мун в затвора Денбъри
image Президент Буш на Световна лидерска среща на Мун
image Сенаторът на Юта представя мисис Мун
image федерацията за вселенски мир
Tagged: Визия на Муун, Месията, Мун, Мун секта, Муун, Секта ли е Муун, Сектата на Муун, muun, църква на обединението Posted in: Сектата на Муун Мун, Факти за д-р Мун


Тагове:   месията,   мун,   Муун,   мун секта,


Гласувай:
2



1. smani - Как може да сравняваш Иисус с Мун!
20.07.2010 11:24
Как може да сравняваш Иисус с Мун!
цитирай
2. hituc - Щом нещо е подобно или различно можем да правим сравнение
20.07.2010 11:46
В случая подобното е че обществото ни и преди 2000 години и сега си е било и си остава тесногледо и егоистично

За останалото прочети статията!
цитирай
3. hituc - Още една прилика: И Исус и Мун са считани за "Христос=Месия=Помазаник" от милиони!
20.07.2010 11:51
Вярно, приживе дори последователите на Исус не са били много наясно с това. Но все пак неколцина са смятали че той е обещания Месия. Преподобния Мун, като гледам, е смятан за Месията (Второто пришествие) от милиони, още докато е жив.

Питам се сама, "Колко ли милиарди ще вярват това след смъртта му"???

Знаем от историята, че винаги великите хора са били оценени десетилетия по-късно
цитирай
4. анонимен - Интересна дискусия се заражда
20.07.2010 11:59
Искам да видя фактите. Явно като мен много хора не знаем достатъчно за Муун.
цитирай
5. анонимен - Давайте аргументи за да го изявним този въпрос
20.07.2010 12:02
Муун или Иисус е Христос? А може би и двамата? А аз дори не знам какво означава "Христос".
цитирай
6. solinvictus - факти?!?!?! копипейст! по...
20.07.2010 12:03
факти?!?!?!
копипейст!
поредният "салвадор"
цитирай
7. hituc - "Христос" е "Месия" на Гръцки: Означава "Помазан за Цар"
20.07.2010 12:15
Арамейската дума "Месия", на Грцки е "Христос", а на Български "Помазаник"

Еврейското очакване е, че Бог ще помаже един човек, който да установи Божието царство на мир и справедливост на земята.

Въпроса е че това ще е човек, който не е грешен, корумпиран и егоистичен като всички останали. Той ще има директна връзка с Бог.

Очакването за Месията е всъщност очакване, че ще се появи нов безгрешен човек, така както Адам е бил безгрешен преди грехопадението. Затова Павел казва, "Чрез първия Адам всички умряха, чрез последния, всички ще получат живот"

Исус дойде като Втория Адам, но понеже не го приеха обещанито за "Мирен и справедлив свят" е все още неизпълнено. Затова трябва да се появи Трети Адам. Нов безгрешен човек. Или както Исус казва, че на този който дейде безгрешен като него, "Аз ще му дам мисията си, така както аз я получих от Отца си. И той ще управлява всички народи (Месия-Помазан за цар от Исус).

Исус предава тази мисия на младия Кореец - Мун, когато е бил на 15 години.

Не искам да споря с избора на Исус. Просто се чудя, дали този път той ще успее да установи "Свят на Мир и справедливост с център Бог"? Или пак ще искаме да го убием?
цитирай
8. hituc - Въпроса е че човек е направил проблема, човек трябва да го разреши
20.07.2010 12:28
Не може Бог да дойде да обича вместо нас или да ни направи добри насила. Трябва да се появи човек който да започне тази промяна. Така че разбирането че Христос бил Бог само умалоуважава ролята на Исус. Пречи ни да го разберем. Пречи ни да разберем и личната ни отговорност - да се променим, станем добри и се научим да живеем в разбирателство и любов.
цитирай
9. hope25 - дела
20.07.2010 12:30
Ако искаме да опознаем човека, хубаво е да погледнем на негови дела. Но дори някои хора наистина вършат много добри дела, пак се много критикувани. Това е по-лесно, нали? - критикуване
цитирай
10. eien - Тук дори един коментар е подарък за пишещия
20.07.2010 12:31
и самоуверения.
"Пречи ни да го разберем". Ако на Вас Ви пречи, защо пишете в 1 л. мн. ч. Пишете си от свое име!
цитирай
11. hituc - Благодаря - Изпълваш ме с надежда
20.07.2010 12:36
Хубаво е че има отговорни хора. Най-важното не са приказките, а дали наистина ще направим света по-добър!
цитирай
12. hituc - Честит празник
20.07.2010 12:42
Днес почитиме Свети Илия . "Живият ангел с небесната колесница Небесният човек и земен ангел"

Второто пришествие на Илия

Второто пришествие на Илия е Йоан Кръстител - друг човек, друго име, но същата мисия. Това показва красноречиво, как ще стане и Второто пришествие на Христос - друг човек, друго име, но същата мисия. Затова Библията казва, че ще дойде с "Ново име, което никой не знае".
цитирай
13. hituc - Проекти за мир
20.07.2010 14:45
Д-р Мун е инициатор и спонсор на много ключови проекти за постигането на мир в различни области на културния живот. Той желае да мобилизира религиите, политиците, учените, туризма, спорта, изкуствата, образованието, медиите и технологиите с цел изкореняване на културата на войни и омраза и появата на нова култура на мира, наречена от него Култура на сърцето и съвестта. Той прави много повече за мира и светлото бъдеще на човечеството отколкото което и да било правителство.

http://istinskaliubov.wordpress.com/%D1%81%D0%B0%D0%BD-%D0%BC%D1%8C%D0%BE%D0%BD-%D0%BC%D1%83%D0%BD/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D1%80/
цитирай
14. анонимен - Не е Месия
20.07.2010 18:46
Я прочетете в Библията за завръщането на Христос в Матей!
Там много ясно пише, че всички ще разберем, когато това се случи. "Както светкавицата излиза на Изток и се вижда до Запад"; както потопът е дошъл внезапно; Земята ще се тресе из основи.

И колко много има писано за появата на ЛЪЖЕХРИСТИ, "които ще вършат чудеса пред народите, ако може да излъжат и вярващите"
"И като ви кажат, че Той е в пустинята, не излизайте, ако е вътре в някоя стая - не вярвайте"
Муун е мултимилиардер, който от 2003 има своя политическа партия, през 2005 имаше опит да регистрира сектата си в България!
Ако щете вярвайте, ако щете ме псувайте, но аз оставам верен на Иисус и съм сигурен, че Той ще се върне. Появата на Лъжехристи и Антихристи е предвидена за Последното време, а за него всички белези са налице!!!!!
цитирай
15. анонимен - Напротив - пише, че "ще дойде като крадец в ноща"!
20.07.2010 18:51
Защото, казва, ако би знаел (господаря на този свят) сатанинския свят, че е дошъл, би го убил.

Също се казва, че който отрече идването му в плът (демек, не духовно, а чрез раждане) е Антихрист и Лъжепророк.

А си прав, д-р Муун е създал много неща в полза на мира, във всички свери на човешкия живот. Не случайно много държави го признаха за "Шампион на мира"
цитирай
16. анонимен - Не е Месия
20.07.2010 18:53
И не ме интересува предсказаното от Нострадамус! Споменал е за трета световна война през 2010, започваща с атентат срещу 4-ма държавни глави...
През 1999 незнам какво друго щеше да стане???
Той е предрекъл за появата на месиянска личност в източна страна, най-вероятно Корея и щял да носи името на Божието слово - Мун; Муун

Но от друга страна в Библията пише, че датата на завръщането на Христос, а не някой друг никой не знае - Нито Иисус, нито ангелите, а само Отец!

И все пак, честит празник!!!
цитирай
17. анонимен - Писано е, "Не иде така щото да се забелязва"
20.07.2010 18:56
Само будните ще познаят деня и часа, другите ще гледат и няма да виждат. Защото Господа на Второто пришествие ще е тук, но те просто няма да го разпознаят.

Библията дори предсказва в Откровения, че като дойде правителства ще се дигнат срещу него и ще го преследват и воюват против него.

Писано е и че ще дойде на "Облаци от свидетели": "Облаците" символизират пречистените които ще го разпознаят, а "водата" символизира грешните множества, от които те са се отделили. Това е обяснението което Ангела дава на Пророка Йоан, когато той пита за значението на тези символи.

Та незнам кой не си е чел Библията!
цитирай
18. анонимен - Не е Месия
20.07.2010 18:56
Все пак не съм тука да се заяждам, дано не излезе така!
Къде пишеше "Като крадец в нощта"? В Откровение ли?

Иначе всеки има право на мнение!

А някой да знае нещо на проекта на Муун за световна магистрала или за свръхзвукови влакове?
цитирай
19. анонимен - Не е Месия
20.07.2010 19:03
http://biblia.duh-i-istina.net/index.php?k=40&g=24&tr[]=1

За да не сме голословни
цитирай
20. hituc - Не ми доказваш нищо - Така казваха и за Исус
20.07.2010 19:46
А и до днес 2000 години не можахме да убедим Евреите, че Исус беше Месията когото чакаха. Та нима сега християните ще се окажем по-мъдри и по-лесно ще разпознаем Месията при Второто Пришествие? Като гледам как се критикуват различните християнски деноминации за глупости, твърдо се съмнявам в това!
цитирай
21. hituc - Исус така иска - хайде да не се правим на по-умни от него
20.07.2010 20:19
http://familyfederation.blogspot.com/2007/05/4.html

За да се придържаме към мнението на самия Исус
цитирай
22. анонимен - Думите на самия Исус за Второто
20.07.2010 20:26
ПришествиеОт думите на Исус в Библията можем да разберем, че при Второто пришествие, най-вероятно Христос ще бъде роден на земята. Както е предсказано,

„И голямо знамение се яви...жена която щеше да роди... И тя роди мъжко дете, което ще урпавлява всички народи...” Отк. 12:5

С други думи Месията при второто пришествие ще изглежда различно и дори носи друго име, както се казва в Откровенията на Йоан,

„И носеше ново име, което никой не знаеше... и името му беше Божието слово.” Отк. 19:12
цитирай
23. анонимен - Исус казва, че ще предаде Мисията си на друг
20.07.2010 20:30
Библията определено говори за нова личност с друго име, а не самия Исус. Тези думи на Исус, дадени в откровение на пророка Йоан, са още по категорични.

„И на този който победи и който... върши дела, чисти като Моите, ще дам власт над народите и той ще ги управлява с желязна тояга... както Аз получих от Своя Отец. И ще му дам зорницата” (Отк. 2:26-28).

Тук става ясно, че ще се появи друга безгрешна личност като Исус ("който върши дела чисти като Моите"), и че самия Исус ще му даде същата мисия ("както аз получих от Своя Отец"), което е Месиянската мисия ("да управлява всички народи с желязна тояга").

Да Исус е еднородния Син на Бог, и няма друго име, чрез което да идва спасение до идването на Второто пришествие. Но такъв човек ще се появи и самият Исус ще го помаже за Цар на народите (Помазаник - на гръдски Христос, на Арамейски Месия).
цитирай
24. анонимен - Chestit Praznik
21.07.2010 00:43
Sveti Iliq
цитирай
25. анонимен - Събуди се от съня
21.07.2010 03:36
Д-р Муун, другаря Муун ли означава?По какво идеологията на Муун се отличава от идеологията на комунизма?Общото мога веднага да ви го посоча-"добри" намерения оплескани с купища лъжи,култ към една личност самообявила се за месия ,оказване на психологически натиск върху заблудените последователи,намеса в личния живот и правото на свободен избор,използване на страха на хората за да им се внушават неща,които изобщо нямат нищо общо с истината.Каква е целта на всичко това?Естествено става въпрос за упражняване на власт и асимилация на отделни нации и цели народи.
Бог е сътворил човека по свой образ и подобие ,"мъж и жена го сътвори".Истинската родина на този сътворен от Духа човек не е земята или някоя планета от видимата вселена.АЗ като сътворен от Бог човек ви казвам,че имам духовна родина и раят се намира там ,не на земята.Направо е ужасяващо да излизате с възможно най-примитивното обяснение за грехопадението ,за което се говори в Библията.Според вашите твърдения едвали не Адам,Ева и Змията са си правили шведска тройка.Освен това ни натрапвате идеята,че само Адам и Ева са сътворени от Бог,а всички остонали хора са произлязли от двамата грешника и оттам почвате да си развивате теорията,че видите ли ние се нуждаем за спасението си от нови родители и това били д-р Муун и поредната му съпруга-първата се оказало че не става за" истинска"майка.И какво се оказва,че небесният Отец е всъщност Муун!Исусе Христе и Света Богородице колко закърняли духовни сетива трябва да има едно човешко същество за да вярва в подобно нещо!Тук става съвсем ясна подмяната на Бог с Муун.Същото се е твърдяло и за Сталин ,който е бил наричан "Бащата на народите".
Всеки човек е сътворен от Бог и всеки от нас е " съгрешил" след като е пожелал да се изживее в най-външното царство на видимата Вселена т.е в света на земната материя.Това е нашият грях и изобщо не става въпрос за физическа връзка,защото се казва ,че те са сътворени по "Божий образ и подобие",сътворени от водата в духа.Аз също съм дух.
цитирай
26. анонимен - брътвежи
21.07.2010 07:56
Serial far-fetched to prattle on retrograde paid hacks .
цитирай
27. анонимен - мнение
21.07.2010 09:43
към авторката:
Похвално е, че търсиш отговори на своите въпроси и това несъмнено ще те доведе до Бог. Неспирай!

към 4,16,19 анонимен Не е Месия:
за цитат от Библията можеш да напишеш в google:
"Като крадец site:www.pravoslavieto.com/bible"

към 17. анонимен - моля, покажи ми от къде са цитатите ти.

Много от вас вече знаят, че ще има една световна религия (за която и д-р Мун се бори). Но тази религия няма да е православна. Това ще е религията на Този Свят. Религия, която ще е покрита отгоре с добродетели и ценности и на фона на засилващата се свободия* ще изглежда като много добра алтернатива и решение. Но това няма да е православна религия и православието НИКОГА няма да се присъедини към нея.
"Бъдете будни" (Марк 13:37)

Митьо

* погледнете интернет&форумите&facebook
цитирай
28. анонимен - Заблудени
21.07.2010 09:51
Господ Бог Не е Раждан не е и Раждал Неможе да твардите че Исус е Божи син Не забравяйте мюсолманската религия в КОРАНА също пише за Исус Той е казал след мен ще доиде друг и вие праведните трябва да повярвате във него АЛАХ е ВЕЛИКИЯ Другият е дошъл но вие не искате да вярвате защото сте забудени и сляпи за истината
цитирай
29. анонимен - боза
21.07.2010 09:57
Прочетох само няколко реда, но доколкото разбирам, това е статия-възхвала на другаря Мун-Чо, бизнесмен милиардер, маскирал бизнес начинанието си като секта за зарибяване на наивници.
А що се отнася до сравнение с Иисус Христос, дори е безумно да се помисля.
Боза!
цитирай
30. анонимен - Е стига се повтарял де
21.07.2010 13:37
Разбрахме че си беден и милиарерите ти пречат в живота. Но доколкото знам грешиш неверотно много. Не Мун е милиарер, а организациите които е създал с цел постигането на световен мир. А това е огромна разлика. Разбира се не за тесногледи егоисти които само гледат как да оплюват някого. Та недей да се правиш на такъв.
цитирай
31. анонимен - Не виждам нищо лошо, а само полза
21.07.2010 13:42
Мун е всред най-богатите футболни притежатели в света

Сан Мьон Мун - Клуб: Ил Хуа Корея:

Футболният му отбор, Ил Хуа, е вече 7 кратен национален шампион.


Натрупал богатството си от производство на безаокохолни лековити напитки, както и тежко машиностроене което става основа за напредъка на Корея във автомобилостроенето.

Състоянието му не може да се определи понеже се е отказал от него в полза на организациите основани от него за постигането на световен мир.

Досегашните му разходи в усилията за световен мир и междурелигиозно помирение възлизаха на около 3 милиярда годишно.

Футболния му отбор, Ил Хуа, е вече 7 кратен национален шампион. След което той закупува второкласен отбор в Бразилия, който в последствие също излиза в първата лига. Той обаче не спира дотам.

Преди няколко години Сан Мьон Мун създава Световната футболна купа за мир, а след това и Световната женска купа за мир. Женския му отбор е един от 4-те най-добри във света.


цитирай
32. анонимен - простотийки
21.07.2010 15:24
Като са ти лични дневниците, що не си ги държиш под възглавницата?
цитирай
33. анонимен - Не е месия
21.07.2010 20:57
Поздравления за 25, 27 и 29!
Радвам се че и други така мислят.

Радвам се много за стореното от страна на Муун, не малко неща е правил и то в продължение на повече от половин век, още повече че има пръст и в създаването на радиата - "Свободна Европа" и "Voice Of America"!

Но не мога да се съглася, че той е Месията и ще замени Иисус Христос!
Оставам си Християнин!
цитирай
34. анонимен - Че те Месиите заменят ли се
21.07.2010 23:34
Аз съм съгласен, че Второто пришествие на Илия е Йоан Кръстител. Исус го повтаря неколкократно, че е така. Но не мисля че Йоан Кръстител е заменил Илия. Той просто е дошъл да завърши същата мисия.

Що се отнася до мисията за установяването на "Божието царство на земята, така както е на Небето" - Няма какво да се лъжем. Още не е изпълнена - за мен това си е един корумпиран свят.

Както чета и виждам, Кореецът Муун явно е решил да довърши тази мисия. Не знам дали ще успее. Като гледам прави и добри неща в тази насока. Но както и да е, поне се възхищавам че се опитва. Като успее и аз ще призная, че той е Месията. Това не ми пречи и на вярата ми в Исус, понеже вярвам, че и Исус ще е щастлив ако най-после се установи Мир на земята. Нали затова казва "Блаженни са Миротворците (демек тия като Муун), защото те ще се нарекат Божии синове. Блажени са гонените и хулени (като Муун)... понеже така гониха пророците, които бяха преди вас".
цитирай
35. анонимен - Муун унищожи Комунизма: Измамата на Маркс
21.07.2010 23:41
Основателя на Обединителната църква, Д-р Муун, е известен с ключовата си ролята за падането на Комунизма. Президент Рейган лично заяви, "Ние имахме желанието, но без Преп. Муун никога нямаше да спрем Комунизма."

Неговия принос е основно идеологическата победа. Наричаната "Обединителна църква" на д-р Муун обединява християнски лидери да застанат заедно за възпирането на този атеистичен тоталитарен режим. В книгата "Победа над Комунизма" той посочва основните грешки на философията и практиката на тази сатанинска и безбожна сила. Основно чрез Вашингтон Таймс и други негови издания д-р Муун обръща силите в идеологическата Студена война. Вашингтон Таймс е най-цитирания вестник на САЩ и е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка по време на Студената Война.

СЪДБОНОСНАТА РОЛЯ НА ВАШИНГТОН ТАЙМС

Свидетелство на г-н Оямада: „Искам да разберете съдбоносната роля на Вашингтон таймс за отварянето на Русия и източно-европейските страни към демокрацията. Има много медии в западния свят и Америка, но те не знаят по кой път да вървят. Ето защо медиите и много интелегентни хора клонят към свят на либерализъм и лесно биват повлияни от Марксизма. Те водят свободния свят към самоунищожение. Затова д-р Муун основа вестник Вашингтон таймс. Ако той не бе основал Вашингтон таймс през 1982 г., щяха да ваъзникнат много повече проблеми в западния свят. Имаше около 1700 вестници в Съединените Щати, но нито един от тях не бе консервативен. Всички медии си мълчаха относно Съветските стратегии за проникване в Запада. Те прикриваха всички проблеми на комунистическите страни, но критикуваха всичко в свободния свят. Единствено след основаването на Вашингтон Таймс бяха изобличени Съветските стратегии за проникване в Западния свят. Тогава хора, като тези от ЦРУ и други, които не са имали възможност да публикуват информацията си за действията на Съюза в Англия, Франция, Италия и други западни страни, дойдоха във Вашингтон Таймс. Тези факти бяха н
цитирай
36. анонимен - Ако не знаех по-добре, бих се впе...
10.01.2011 21:24
Ако не знаех по-добре, бих се впечатлил от написаното...
Но-Библията е ясна по въпроса: Господ заповяда на Израел да не дава синовете си и дъщерите си на другите околни народи и също да не взима техните за своите синове и дъщери! Защо? Защото малко квас заквасва цялото тесто! И понеже Израел не послуша-последиците са и до днес и то за целият свят, а не само за Израел!
После-пишете: Бог не признава националните граници. Бог не застава зад бариерите на религията и културата. Това са единствено измами на дявола. Дяволът ги е използвал, за да владее над човечеството като грешен родител в продължение на десетки хиляди години. – Сан Мьон Мун

Библията е съвсем ясна и по този въпрос-Исус ще дойде и ще установи царството си на тази земя, защото вмсичките опити на тримата синове на Ной да управляват тази земя се оказаха несполучливи! За какво говоря-и тримата синове на Ной имаха възможност да управляват света-сега е Яфет-белокожите. И вие също можете да видите какво става около вас...
И когато Исус се върне за да управлява народите с желязна тояга-което е диктат-ще върне всичките народи в границите на тъхните държави, които той е определил!

Та при първо прочитане, ако човек не знае по-добре, може и да си помисли някои неща, но всеки, който изследва нещата, знае истината по-добре!
цитирай
37. bojiislujitel - Последното го писах също аз-Бож...
10.01.2011 21:30
Последното го писах също аз-Божийслужител.
Що се отнася до Исус Христос-това е Богът, който по заповед на Отец е сътворил всичко, включително и нас. И като такъв, той е Творец! И никак не върви дори и да се опитваме да сравняваме което и да е от творенията с Твореца!
Чели сте за Муун-чудесно-Муун не може и не е спасил никого! Сега ще е добре да се запознаете със Създателя си както е! Защото Исус има вечният живот и също и огненото езеро! Муун няма нищо...
А вашето лично спасение е само във вашите ръце! Избора какво ще бъде с вас във вечността-също е ваш!!
Ще се радвам да знаете много повече за вашият Създател от колкото знаете за творението Муун!

С уважение
Георги
цитирай
38. анонимен - buy generic cialis 3907
20.10.2012 09:06
<a href=http://ordercheapcialishere.com/#spkzh>cheap cialis online</a> - <a href=http://ordercheapcialishere.com/#bdhry >cheap cialis</a> , http://ordercheapcialishere.com/#flkyk cialis online
цитирай
39. анонимен - payday loans 624 6553
20.10.2012 12:27
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#9119>payday loans</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#16201>payday loans</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#5843 payday loan
цитирай
40. анонимен - generic viagra 697 12897
20.10.2012 13:48
<a href=http://buyviagraonlinemall.com/#7679>buy viagra online</a> - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#11783>generic viagra</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#6227 buy viagra
цитирай
41. анонимен - levitra online 1160
20.10.2012 18:48
<a href=http://orderlevitrahere.com/#kssra>order levitra</a> - <a href=http://orderlevitrahere.com/#dfoss >buy levitra online</a> , http://orderlevitrahere.com/#mykqc buy levitra
цитирай
42. анонимен - buy kamagra online 3210
21.10.2012 14:05
<a href=http://orderkamagranow.com/#lgere>kamagra oral gel</a> - <a href=http://orderkamagranow.com/#eiqmw >online kamagra</a> , http://orderkamagranow.com/#spvar buy kamagra cheap
цитирай
43. анонимен - viagra online without prescription 4777
22.10.2012 04:13
<a href=http://ordercheapviagrahere.com/#mjdsq>order viagra</a> - <a href=http://ordercheapviagrahere.com/#tqhhr >cheap viagra</a> , http://ordercheapviagrahere.com/#ekmnk viagra 200 mg
цитирай
44. анонимен - payday loans 985 1380
22.10.2012 06:53
<a href=http://paydayloansveryquickly.com/#20242>payday loans</a> - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#9855>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#18535 payday loans
цитирай
45. анонимен - generic cialis 899 3920
22.10.2012 07:53
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#4454>cialis online</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#10018>generic cialis</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#17924 cialis online
цитирай
46. анонимен - generic kamagra 20970
24.10.2012 08:48
<a href=http://kamagrastorehere.com/#lovxp>kamagra online</a> - <a href=http://kamagrastorehere.com/#tyuyt >buy kamagra online</a> , http://kamagrastorehere.com/#tjkmh kamagra online
цитирай
47. анонимен - buy generic levitra
24.10.2012 12:45
If you want to buy levitra use keywords <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#7382>buy generic levitra</a>, <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#8075>cheap levitra online</a> or this link http://onlinelevitrabuy.com/#6101 online
цитирай
48. анонимен - buy viagra online 9623
24.10.2012 17:54
<a href=http://viagrastorehere.com/#unpuj>generic viagra</a> - <a href=http://viagrastorehere.com/#brvts >viagra online</a> , http://viagrastorehere.com/#kymfj cheap viagra
цитирай
49. анонимен - buy cialis online 403
25.10.2012 08:57
<a href=http://cialisstorehere.com/#lxurl>cheap cialis</a> - <a href=http://cialisstorehere.com/#ppqfh >generic cialis</a> , http://cialisstorehere.com/#kzckk cialis online
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hituc
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2976979
Постинги: 124
Коментари: 962
Гласове: 359
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031