Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2011 12:11 - Защитните свойства на презерватива са лъжлив мит
Автор: hituc Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3532 Коментари: 1 Гласове:
2



неефективността на
"ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ"


Оказа се че защитните свойства на презерватива са лъжлив мит, а пропагандата на презервативи се явява една от основните причини за разпространението на Венерическите болести. Погледнете сами данните; с нарастване на употребата на презервативи, рязко се увеличават и болестите и нежеланата бременност.

извънбрачните раждания при сексуално активните младежи се увеличават с 29%, въпреки 33% увеличение в употребата на презервативи по време на секс

Пропагандаторите са в паника и се чудят какви обвинения да измислят. Но реалностт на провала на презервативите е абсолютна. Причините за провала са и в самия латекс и в самия провал на тази погрешна политика. Проблема е че презервативите се пропагандират поради финансови интереси на аморални организации и огромни бизнеси. Тях не ги интересува, че човека е много повече от едно животно; човекът има дух и чувства. Презервативите обаче по никакъв начин не предпазват сърцата ни от раните на свободния секс.

Виж това ВИДЕО
употреба на презервативи, презерватив, презервативите, кондом, противозачатъчно
НЕНАДЕЖНДОСТТА НА ЛАТЕКСА
употреба на презервативи, презерватив, презервативите, кондом, противозачатъчно
По данни на Американски учени, рискът от заразяване със СПИН при използване на презерватив е 31 процента. Поради това Министерството на медицинската промишленост на САЩ изисква от производителите да поставят задължително предупреждение за тяхната неефективност. Предупреждението на опаковките гласи,
"Внимание презервативите не ви предпазват от СПИН." Има много причини поради които изделията от латекст са ненадеждни. Това видео се концентрира върху само една от тях. Самата му проницаемост, производствените дефекти, остаряване, изплъзване, неправилно съхранение и т.н.

Основната причина за ненадеждността му е съществуването на малки отверстия, микро-пори, чиито размер е по-голям от този на вируса.
ХИВ вируса е само 0.1 от микрона докато порите в структурата на презерватива са от порядъка на 5 микрона. Това е 50 пъти повече от размера на ХИВ вируса. Размерът на сперматозоида е 3 микрона. Вирусът на херпеса също спокойно може да проникне през порите на презерватива. Много хора въобще не са информирани, че някои от венерическите болести се предават безпрепятствано през презерватива. Някои от тях са не лечими.

Някои от венерическите болести се предават безпрепятствано през презерватива. Някои от тях са не лечими
В този смисъл, организациите и хората, които разпространяват в обществото лъжата за защитните действия на презервативите безотговорно подлъгват хората и предизвикват сериозна опастност. Прочетете реалните статистически изследвания и сами се уверете.

употреба на презервативи, презерватив, презервативите, кондом, противозачатъчно
СВОБОДНИЯ СЕКС Е УБИЕЦ НА ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ

употреба на презервативи, презерватив, презервативите, кондом, противозачатъчно

Свободния секс само ни отдалечава от идеала на любовта и щастието. Изследванията показват, че извънбрачните раждания при сексуално активните младежи не са намалявали от 1988 до 1995, а се увеличават с 29%, въпреки 33% увеличение в употребата на презервативи по време на секс. Такава е шокиращата реалност на фактите. Прочети...


image Провалът на Сексуалната революция


image Най-опасната секта днес: Хуманизмът


image Войната срещу ИНТИМНОСТТА



Гласувай:
2



1. анонимен - 29%
23.02.2012 23:56
хихи микропори и забременяване....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hituc
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2977016
Постинги: 124
Коментари: 962
Гласове: 359
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031