Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2011 13:53 - С каква магия Нострадамус прави предсказания: 2012, Пророчество, Нумерология, Гадания
Автор: hituc Категория: Лични дневници   
Прочетен: 6900 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 13.02.2011 14:01


2012, Пророчество, Магия, Гадание, Гадания, Нумерология, Астрология

С каква магия Нострадамус прави предсказания:

imageИзследвания показват, че Нoстрадамус е цитирал изминали събития, вярвайки че те ще се повторят. Отминалите събития ще се случат отново с конкретна цел. Това е нещо като паралели в историята; ситуации които Бог повтаря за да може човчеството най-после да се осъзнае и изпълни своята отговорност успешно. Нoстрадамус познавал много добре другите стари книги с пророчества и е взел две трети от предсказанията си от тях. Такъв е и случая с два стиха в които Нoстрадамус предсказва за „Кулите близнаци“ които ще се сринат „небето ще гори, огънят ще повали…“ Но всичките му предсказания по думите му целят да ни събудят за отговорността ни в последните дни.

Смята се че Нoстрадамус е предрекъл Апокалипсиса като Края на света, но той предсказва събития чак до четвъртото хилядолетие и спира. Предсказанията му за този милениум (хилядолетие) са свързани с идващия Световен Мир и Месиянската личност която ще ни напъти за да го постигнем.

2012, Пророчество, Магия, Гадание, Гадания, Нумерология, Астрология
Предсказания на Нострадамус за нашето време и 2012 година

За нашето време Нoстрадамус предрича появата на нова религия, която ще промени света. Основателят на тази нова религия ще е човекът който донесе новата истина - Месията и Второто пришествие което пророците от хилядолетия са ни подготвяли да приемем. Той ще обедини всички религии, философии... цялото човечество ще се обедини с една обща цел за изграждането на един мирен и обединен свят.

Нoстрадамус дава и много ясни белези по които човечеството да разпознае тази месиянска личност. Някой би помислил, че това ще е трудно, но не е. В историята са се появили само 5 основни световни религии, които са повлияли човечеството и останали до днес. Те са оформили културите, морала и духовния възход на човечеството до съвременната демокрация. Ето защо не би трябвало да е трудно да разпознаем една нова световна религия която явно се открои от това да е просто една деноминация на съществуващите. И то религия която има идеологическата, философска и практическа сила да обедини досегашните ни разбирания.

image ПИСМАТА ОТ ФАТИМА предсказания
image ПРЕДСКАЗАНИЯ НА БИБЛИЯТА
image Предсказанията на Баба Ванга за Мун
Със самата си поява всяка нова религия е доста преследвана, неразбирана и изкривявана понеже истините и са вадени извън контекста и гледани през призмата на старите разбирания и конфликти. Но с времето самите плодове (резултатите) ще покажат реалния и потенциал. "По плодовете ще го познаете", заявява дори Исус.

Ето защо разпознаването в началото ще изглежда трудно и затова Нoстрадамус ни дава над 40 по-конкретни белега записани в шестдесет четиристишия стесняващи значително кръгът на възможностите за разпознаване на тази Месиянска личност. Това не е случайно. От приемането и следването на този нов религиозен лидер ще зависи оцеляването на човечестовто и гарантирането на бъдещия мир и просперитет.

2012, Пророчество, Магия, Гадание, Гадания, Нумерология, Астрология
Седемте знака на Нoстрадамус

Тук ще се опитам да се спра на най-важните и ясни описания които Нoстрадамус дава. Тези които ще разсеят мъглявината и неяснотите, като направят описанието доста ясно и неоспоримо за да може всеки сам да направи изводите си и разпознае истината когато я види.

Първо, Месията ще се роди на Изток; от Ориента, жълтата раса. Това много стеснява кръгът на очакванията. Това предсказание съвпада и с описанието на Библията и това на много други пророци. С други думи говорим за раьона на Китай, Корея и Япония. Китай и Япония са доста атеистични и деспотични в близката история, но в Корея откриваме наличието на пророчества от преди стотици и хиляди години, че Истинския човек - Месиянската личност за всички религии ще се роди там точно в нашите дни.

Второ, Месията ще бъде много преследван и многократно хвърлян в затвора. Нормално е появата на напълно нова религия да предизвика силен сблъсък със старите религиозни разбирания, макар и нейната цел да е тяхното пробуждане и обединение. Това пророчество стеснява още повече параметрите на търсенето ни.

Третото предсказание съвсем ограничава възможностите. "Той ще обединява религиите срещу Червеното (Комунизма)", заявява Нoстрадамус. Дори съществуващите 5 религии не могат да се впишат в това пророчество. Те не само че не се обединяват с другите, но и се цепят и делят на стотици и хиляди деноминации вътре в себе си. Освен че Нoстрадамус описва Месията като обединител на религиите, той уточнява и ясна задача с която Той ще се бори - спирането на Атеистичната кървава експанзия на Комунизма наречен в Библията "Червения змей" - "Антихриста", отричащ всякакъв Бог.

image ИСТИНСКИ СЕМЕЙНИ СТОЙНОСТИ
image Идеала на Международните сватби на д-р Мун
image Есе: Пазете се от НЕГАТИВНИТЕ МИСЛИ
Тази решаваща битка между господаря на Второто пришествие и Червения звяр е описана в главите 12 до 19 на Откровения. Исус показва на Библейския пророк видение в което се появява Червен змей (1917 г.), който макар и смъртно ранен (при нахлуването на Хитлер), изведнъж се изправя и завзема една трета от човечеството (44-45 г. Източна Европа и голяма част от Азия стават Комунистически). Раждането на чистото дете, което има връзка с Бога е описано веднага след появата на Комунизма. Следователно в близките след 1917-та години. В 19 глава Откровенията на Йоан описват господаря на Второто пришествие (идващ "с ново име") да воюва с управляващите света и като победител над този Червен режим. Така идваме до четвъртият знак даден от Нoстрадамус.

Четвъртото пророкувано събитие което уточнява неоспоримо картината е, че до 1991 година човечеството вече ще е чуло кой е Месията. Нoстрадамус не казва, че ще вярваме, че той е Месията, но определено ще сме чули за него, както и за това, че се обявява за Месия. Защо това е важено пророчество? Комунизма рухва до 1990 след което Месиянската личност ще може да заяви мисията си пред света. Това ясно ни показва, че до тази година той вече ще е успял да изгради световен фундамент. Той ще е изиграл някаква ключова роля за падането на Комунизма. Вече ще е видимо че това е нова, влиятелна световна религия, чиито произход е от жълтата раса и която се бори за обединението на религиите. Достатъчни факти за да го разпознаем, освен ако не открием няколко нови религии отговарящи на това описание. Предполагам на всички ни е пределно ясно, че това едва ли е вероятно. Но със следващия белег Нoстрадамус напълно ще премахне възможността за такъв проблем.

Петият белег е най-конкретен от всички. Нoстрадамус директно споменава името на новата Меиянска личност. Да чухте правилно, Нoстрадамус ни разкрива "новото име" което Библията заявява, че никой не знае. Нoстрадамус отбелязва, че той ще дойде под името "Мун". Пророкът говори за това как Мун и неговите последователи ще бъдат преследвани и фалшиво обвинявани. Името "Мун" е Корейско и по значение отговаря на значението под което Библията предсказва, че ще дойде Месията. Откровения 19 заявява, "И неговото име ще бъде "Божието Слово"." Йероглифите на думата Мун означават точно това - Словото на Бог дадено на човека - "Божието Слово". Вярно е че родът Мун се състои от милиони Корейци, но колко от тях днес са създали ново световно религиозно движение целящо обединение на религиите и минало през невероятно преследване?

На практика ние оставаме само с един кандидат изпълняващ тези белези. Останалите пророчества също сочат него и никой друг. Но не мога да не спомена следния факт. Когато най-изтъкнатите изследователи на предсказанията на Нoстрадамус систематизират възможните опции преди 20 години, те изброяват 10 възможни личности. В доста негативна светлина те споменават и Корейският религиозен лидер, Сан Мьон Мун, като една от възможностите. Но дори и в това днес ситуацята е различна. Другите девет възможни нови религиозни лидери вече са мъртви без да са довели до дългоочаквания световен мир и обединение, а д-р Мун, макар и вече 90 годишен, е все още жив и здрав. Той има 13 деца и над 50 внуци. Те така и не създават нищо друго освен ново Хинду течение за медитация, а Кореецът Мун създава световна мрежа от организации обхващащи всички области на човешкия живот. Условие необходимо за да промениш света.

Шестият знак е че с Новата истина която Месиянската личност донесе ще се установи вечния мир и обедини всички досегашни философии, религии и разбирания. Или както Ванга го описва "Ще подпише вечния мир" и "човечеството ще вярва едно учение", "религиите ще намерят обща цел и спрат споровете си." Вярно е, всичките създадени от д-р Мун организации се борят за Световен мир и обединение. Но има и нещо повече! Все повече изследвания установяват, че ученията му наистина носят практическо разрешение на най-основните и глобални човешки проблеми. Може би това се дължи на факта, че учението му наистина обединява Източните и Западните философии, както и науката и религията. Но тук стигаме до един блокиращ ни проблем - масовите сватби на Муун. Може би затова Нoстрадамус не е пропуснал да отбележи това като един от белезите.

Седмият знак даден от Нoстрадамус, определено се изпълнява само и единствено от Учителя Мун. Според пророка, където и да отиде той ще благославя семействата. Най-шокиращата от дейностите на преподобния Мун несъмнено са Международните Сватбени Благословии, които той прави навсякъде по света. Но не е ли удивително тогава, че посред културата на свободен секс, д-р Мун вдъхновява стотици милиони да участват в тези масови-международни бракосъчетания с единствената идея за "Световен мир чрез идеални семейства". Може би ще си спомним, че и Библията описва Второто пришествие във връзка с Голяма сватба на която всички са поканени. За това ли Исус предупреди, че ако "Поканените" (Християните), не пожелаят да дойдат "на сватбата", Бог ще трябва да изпрати ангелите да съберат хора от улиците. За това ли Исус предупреди, че колкото и голяма вяра да са имали, колкото и големи знамения да са вършели, християните ще бъдат наречени от него "Злодейци" ако не приемат този когото той е пратил? Мисля че да!

Предсказанията на Нoстрадамус доста добре се припокриват и с Корейските пророчества за Месията, дадени от преди хиляда години. Откриваме добро допълване на картината и от предсказанията на Ванга.


image БИБЛИЯТА ПРЕДСКАЗВА
image За изграждането на Идеалния Свят на Мир и Любов
image Предсказанията на Настрадамус
Източници:

Джон Хог, "Нoстрадамус и Милениумът" - 1992
Българско Библейско Дружество, "Святата Библия" - 2002
Посолство на Мира, "Корейски пророчества" - 2001
Пророчествата на Ванга, "Тайната на Ванга", "Така каза Ванга", "Живата вода на Ванга"
Корейските пророчества, "Кой е той: Месия, Матрея Буда или Второто пришествие"

2012, Пророчество, Магия, Гадание, Гадания, Нумерология, АстрологияГласувай:
1
01. hituc - Магията е нещо различно от предсказания и пророчества. Или може би не е?!
13.02.2011 14:41
Магия, магии, вещерство, магически гадания... не са ли всичко това духовни способности на гадание и предсказване. Въпроса е обаче, с каквъв духовен свят се всързват спиритуалистите за да правят тези гадания. Вярващ човек се моли и получава откровение. Това е същия процес като магия и гледачество, но не е магия.

Една от най-силните магии е магията на живота. Тя е направена от самия Творец - Бог. Но както и да го въртим, това е най-голямата магия, най-силната магия, най-завладяващата магия, и най-ефективната магия. Тази магия ни опиянява всекидневно; когато погледнем природата; когато общуваме с любимите ни хора.

Бог е най-големия магьосник, най-големия математик и най-великия архитект. Защо? Защото магията на живота ни завладява и емоционално и с невероятната си логическа точност и хармония.
цитирай
2. hituc - магия, бяла магия, черна магия, заклинания, ритуали, таро, руни, добра магия,
13.02.2011 14:46
Но защо нещата са се разделили на добро и зло? Всичко което Бог е създал е добро. Затова и духовните ни способности и духовните сили да правим магия са добри. Злото идва от сърцето. Това че нашите сърца са станали егоистични и ние използваме нещата които Бог ни е дал за зло, това води до злоупотребата им. Затова освен добра, бяла магия има и зла, черна магия - зли заклинания, ритуали и т.н.

Малцина са хората като Нострадамус, които дават предсказания с такава точност. Това е дарба дадена от Бога. За съжаление дори всред вярващите има егоизъм, завист, разцепления. Затова и те не се вслушват в тези важни пророчества и предсказания за 2012 година.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hituc
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2591121
Постинги: 105
Коментари: 895
Гласове: 313
Архив
Календар
«  Декември, 2018  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31