Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2011 14:16 - Как промиват мозъците на младежта за Презервативите?
Автор: hituc Категория: Лични дневници   
Прочетен: 9583 Коментари: 7 Гласове:
4

Последна промяна: 07.10.2011 15:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Как промиват мозъците на младежта за Презервативите?
Здраве, кондом, презервативи, Секс и СПИН, сексуални болести, ХИВ вируса


Защитава ли Презерватива от СПИН?

По данни на Американски учени, рискът от заразяване със СПИН при използване на презерватив е 31 процента. Поради това Министерството на медицинската промишленост на САЩ изисква от производителите да поставят задължително предупреждение за тяхната неефективност. Предупреждението на опаковките гласи,
"Внимание презервативите не ви предпазват от СПИН."
"Ако хирург оперира заразен с ХИВ пациент, той е покрит с предпазни дрехи от върха на главата си до краката. Докато на младежите им се казва, че "Ако не сте сигурни дали партньора ви е носител на СПИН, просто се съблечете напълно голи и си сложете този презерватив за протекция." В същото време на тях им се казва, че "ако знаят той да е заразен от СПИН, въобще да не правят секс с него." Предполагам някои възрастни смятат, че невежеството е достатъчна протекция."

image Провалът на Сексуалната революция


image Най-опасната секта днес: Хуманизмът


image Войната срещу ИНТИМНОСТТА




Какво да направим знаейки, че рискът е 31%?


Пропагандаторите на презерватива, обаче, убъркват логиката на младите с манипулацията: "рискът от заразяване със СПИН при използване на презерватив е 31 процента",а без презерватив двойно повече. Кое избирате?!

Разбира се никой не би се качил на самолет, ако знаеше, че има вероятност за катастрова. Дали рискът самолет да се разбие е 1 на 3 или 1 на 6, това няма никаква разлика. Това си е като руска ролетка - равно на самоубийство и в двата случая!

"Много хора въобще не са информирани, че някои от венерическите болести се предават безпрепятствано през презерватива. Някои от тях са не лечими."

Защо извънбрачните раждания се увеличават въпреки употребата на презерватив?

Митът за защитните свойства на презерватива се явява една от основните причини за разпространението на Венерическите болести. Затова и статистиките показват един шокиращ факт; с нарастване на употребата на презервативи, рязко се увеличават и болестите и нежеланата бременност.

извънбрачните раждания при сексуално активните младежи се увеличават с 29%, въпреки 33% увеличение в употребата на презервативи по време на секс

На младите обаче им набиват канчето с безмислени фрази, "Винаги с презерватив, НИКОГА НА ВОЙНА БЕЗ КАСКА". За каква война говорят? Нима когато правиш любов с жена си го считаш за война? Че и си слагаш каска по време на секс?

Но нека ни обяснят, как да сложиш каска на сърцето си, че да го предпазиш от болката на свободния, безотговорен секс?

Прочетете:  ИСТИНСКИ СЕМЕЙНИ СТОЙНОСТИ

Нека привържениците на презервативите да обяснят, защо въпреки увеличаване процента на използване на презервативи Болестите Предавани по сексуален път са се увеличили с още по драстичен процент при тях.


Презервативите са въпрос на огромни финансови интереси

Нещо им е убъркана логиката на Презарвативо поклонниците! Но какво да правим, зад пропагандата която ги е промила с лъжи се крият огромни финансови интереси.

В този смисъл, организациите и хората, които разпространяват в обществото лъжата за защитните действия на презервативите безотговорно подлъгват хората и предизвикват сериозна опастност. Прочетете реалните статистически изследвания и сами се уверете.

Свободния секс само ни отдалечава от идеала на любовта и щастието. Изследванията показват, че извънбрачните раждания при сексуално активните младежи не са намалявали от 1988 до 1995, а се увеличават с 29%, въпреки 33% увеличение в употребата на презервативи по време на секс. Такава е шокиращата реалност на фактите. Прочети...

image презервативите: Троянския кон на СПИН
image Есе: Пътя на любовта и щастието
   
image Презервативите не водят към намаляване раждаемостта




Гласувай:
4



1. hituc - Проблемите с младежта
07.10.2011 14:32
"Ние нямаме проблем с младежта, всички проблеми в сексуалността идват от възрастните. Младите просто им е наложено така. Те са си научили урока."

Преподаваме в училища, където учителите мислят, че децата не се интересуват да създадът семейство. Притесняват се дори да споменат думата семейство за да не наранят децата от разведени родители. Но в същото време тези учители обучават децата си за ценностите, любовта и семейството.
цитирай
2. hituc - Секса е много повече от секс, той е израз на любовта
07.10.2011 14:33
Секса е много повече от секс, той е израз на любовта. Хората се чувстват празни, липсва им истинската връзка и поради това търсят повече и повече секс, но това не запълва празнотата.

Дори терминологията относно секса е така извъртяна, че любовта и истинската интимност липсват.

В университета първия разговор за секс е за "презервативите" и няма нищо общо с интимността, разбирането на тази ценна човешка връзка и какво е истинската любов. Посланието е че секса нама значение. Това е пропито в днешната култура.
цитирай
3. hituc - Някои възрастни смятат, че невежеството е достатъчна протекция
07.10.2011 14:36
"Ако хирург оперира заразен с ХИВ пациент, той е покрит с предпазни дрехи от върха на главата си до краката. Докато на младежите им се казва, че "Ако не сте сигурни дали партньора ви е носител на СПИН, просто се съблечете напълно голи и си сложете този презерватив за протекция." В същото време на тях им се казва, че "ако знаят той да е заразен от СПИН, въобще да не правят секс с него." Предполагам някои възрастни смятат, че невежеството е достатъчна протекция."
цитирай
4. hituc - презервативите не запазват сърцето
07.10.2011 15:14
презервативите не запазват сърцето и псигологическите рани. Презервативите дори не са достатъчно сигурна защита срещу забременяване - имат 16-19 % провал. За някои полово предавани болести те предлагат 0% защита

Но защо тогава презервативите толкова много се пропагандират в нашето съвремие. Оказва се, че това е огромен бизнес свързан с милиарди - жертвата на който е обществото.
цитирай
5. анонимен - Prezervativite i seksualnostta
07.10.2011 17:08
Mnogo pravilna statiq
цитирай
6. hituc - Веднъж загубили чистотата на сърцето и любовта си, ние никога не можем да си ги върнем
07.10.2011 17:33
Проведени са много и различни проучвания относно ефективността на презервативите. Приема се, че ефективността им е някъде около 81% и 85% за предотвратяване. Това са 16-19% провал, приблизително веднъж на пет пъти. Но за духовната рана която свободния секс нанася те нямат абсолютно никаква ефективност. Веднъж загубили чистотата на сърцето и любовта си, ние никога не можем да си ги върнем.
цитирай
7. hituc - Милиарди отиват за унищожението на семейните ценности и морала
08.10.2011 13:49
Някои хора са толкова задръстени, че пропусната буква в текста им прави повече впечатление от милиони умиращи поради лъжливата пропаганда на Презервативи. Факта обаче е, че милиарди отиват точно за прокарване на културата на свободен секс. Това само задълбочава проблема, вместо да го разреши. Вкрайна сметка, милиарди отиват за унищожението на семейните ценности и морала.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hituc
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2974612
Постинги: 124
Коментари: 962
Гласове: 359
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031