Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2012 13:03 - Третото писмо на девата от Фатима разкрива Новото име на Месията
Автор: hituc Категория: Лични дневници   
Прочетен: 17009 Коментари: 15 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  писмата от фатима

Третото писмо на девата от Фатима разкрива Новото име на Месията, но Ватикана не пожелава да го разкрие пред света

Източник: Истината Днес: ПРЕДСКАЗАНИЯ

Кого разкрива третото писмо от Фатима като Месиянската фигура на Второто пришествие? Знае се, че майката на Исус, Дева Мария, се явява от духовния свят на малките дечица през 1917 г. и им дава 3 писма с предсказания за събития които ще се случат и призив за отговорностите на човечеството в тази крайна епоха преди приемането на Второто пришествие. В третото писмо се разкрива кой е новия Месия.

..image

Всяко от получените писма е трябвало да се отвори в конкретна година. Първите две за да докажат достоверността и значимостта им, а третото за да разкрие кой всъщност е Господаря на Второто пришествие. Явяванията на Дева Мария са признати от Ватикана като Чудесата от Фатима.

При отварянето на първите две светът ахва пред точността на предсказаните в тях събития случили се през последните години докато те са били запечатани. Дева Мария разкрила на пастирчетата пророчества за ключови събития на ХХ век, сред които краят на Първата световна война, началото на Втората световна, възникването и падането на комунизма.

Но когато през 1991 г. Католическата църква отваря последното писмо тя внезапно млъква и не споделя неговото съдържание със света. Казват, че неразкритото писмо разбулва тайната около личността на Второто пришествие.

След опита за покушение срещу папа Йоан-Павел Втори самият атентатор получава подобни видения в затвора, които бяха публикувани в Българската преса. Според откровението, Папата не е разкрил пред света кой е Месията - реална личност и миротворец от нашето време.

Не е трудно да си представим, че който и да е човекът когото поисмото определя като Второто пришествие – Месията, за Папата и Кардиналите едва ли ще е лесно да го приемат, а още по-малко известят пред света. След близо 10 години мълчание Католическата църква излиза пред обществеността с едно напълно фабрикувано и блудкаво писмо, само и само да запуши устата на общественото негодуване. (Второто пришествие: ЧРЕЗ РАЖДАНЕ)

Кардинали от ватикана обаче разкриха пред медиите, че това не е истинското писмо. Едва ли е за учудване, че след броени години един от най-видните Ексърсисти в църквата, Архиепископ Милинго, също работещ във Ватикана, заявява, че Исус му е разкрил кой е Месията.

По думите му, Исус му се явил и го призовал да се откаже от безбрачния обет и да приеме съпруга от считания от милиони за Месия, противоречив религиозен лидер от Корея, Сан Мьон Мун. Той обаче не последвал призива на Исус веднага. Тогава Исус Христос му се явил отново и го порицал с думите, “Ти трябва да отидеш и трябва да направиш цялата Католическа църква да получат тази благословия”. Този път Архиепископът изпълнява обещанието си. Медийния интерес не стихна в продължение на месеци. Та това е най-уважавания спиритуалист на църквата. Човек за който се казва, че дори по телефона може да те изцели с молитвата си. Дори в присъствието му стотици вярващи се изцеляват.

Но какво всъщност знаят във Ватикана по въпроса за Второто пришествие? Защо не разкриват истината? В интервю пред Италиански вестник, друг виден спиритуалист и екзърсист от Ватикана, за голямо наше изумление заяви: “Архиепископ Милинго знае много добре какво прави”. Това недвусмислено подсказва, че не само Милинго има много сериозна основа да последва противоречива личност като д-р Мун. Мистерията около случая има все още е забулена в дълбоки тайни.Писма от оня свт: Книгата на Енох, Писмата от Фатима

‘Писма от Ада и Рая’ разкриват кой е Месията - Второто Пришествие

Но разбира се Духовният свят не може да мълчи за дълго. През 2001-2002 г. в множество западни и източни вестници започнаха да се публикуват писма от оня свят. Десетки светци и основатели на основните религии и техни последователи описват кой е Месиянската личност на земята, важността на неговото учение за бъдещето на човечеството и отговорността ни да учим от него и го следваме. Дори и известни лидери от ада, като Ленин и Сталин, пишат за страданията в които се мъчат там и надеждата им, че ако последователите им следват Месията на земята, те ще могат да получат освобождение в духовния свят (Писмо от ада: Ленин и Сталин).

 

image   ПРЕДСКАЗАНИЯ
image ЛЮБОВ И СЕМЕЙСТВО
image ПОЛОЖИТЕЛНИ МИСЛИ

Моят път към истината


Нострадамус: 7-те ЗНАКА 



Гласувай:
6



1. hituc - Предсказанията от Фатима съвпадат с тези на Баба Ванга за Второто пришествие
09.11.2012 13:10
Ванга обещава, че пророкуваното в Библията за Второто пришествие ще се сбъдне. Тя го описва като Миротворец който идва в нашето време и ще "подпише вечния мир"... ще сплоти религиите.

Прочети: http://familyfederation.blogspot.com/p/blog-page_24.html
цитирай
2. hituc - Предсказанията на Настрадамус също съвпадат с тези на Баба Ванга и писмото от Фатима за Второто пришествие
09.11.2012 15:11
Настрадамус също пророкува, че Миротворец - Месиянска фигура идва под ˝Ново име˝. Ще се роди на изток, ще бъде жестоко преследван; Ще обединява религиите срещу Комунизма. Ще благославя хиляди семейства. Може би това поколение няма да го разпознае приживе, но той ще постави пътя за бъдещия мир на човечеството.

http://familyfederation.blogspot.com/p/blog-page_4249.html
цитирай
3. hituc - Библията предсказва раждането на Меисиянска личност на Изток (Ориента - жълтата раса)
09.11.2012 15:13
Библията предсказва раждането на Меисиянска личност. Той ще се роди на Изток, ще бъде преследван, и Исус лично ще му предаде мисията си... Явно всички пророчества се допълват и в общ пъзел разкриват истината!

http://familyfederation.blogspot.com/2007/05/4.html
цитирай
4. hituc - Библията предсказва раждането на Меисиянска личност на Изток (Ориента - жълтата раса)
09.11.2012 15:14
Библията предсказва раждането на Меисиянска личност. Той ще се роди на Изток, ще бъде преследван, и Исус лично ще му предаде мисията си... Явно всички пророчества се допълват и в общ пъзел разкриват истината!

http://familyfederation.blogspot.com/2007/05/4.html
цитирай
5. watchtowerman - Муун не се ли спомина, подобно всеки човек,
09.11.2012 15:46
направен от пръстта земна?! А имаше претенции да е Истинския Христос, защото Оня Христос - преди 2000 години, не си бил свършил работата. Та, трабвало да дойде Истинския Христос - мултимилионера Мун...Ама чудна е тая му(д)на "работа" - да напинят да правят "корекции" след като са изминали 2 хиляди години?!
цитирай
6. hituc - Исус се спомина - но промени историята
10.11.2012 00:00
Промяната на човечеството не става с магическа пръчка и за един ден... тя отнема поколения. Обикновенно обществото разпознава приноса на хората доста след смъртта им.

А относно човека... всички пророчества говорят за човек, миротворец, обединител на религиите... но преследван и неразбиран. И все пак предсказват, че той ще промени историята към добро. Да се надяваме, че е успял!

Автобиографията му: http://san-mun-avtobiografia.blogspot.com/search/label/1%20%D0%93%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0
цитирай
7. hituc - Най-успешната нова религия на миналия век
10.11.2012 00:03
Изпълнителния директор, на Института за изучаване на Американските религии, Гордън Мелтън, нарича движението на преп. Мун, „Най-успешната нова религия на миналия век.”

Онсовна част от дейностите на така наричаната Обединителна църква, която всъщност не е църква, а ядро от неправителствени организации, са различни конференции и проекти целящи постигането на мир и издигане на семйните стойности.

http://obedinitelna-curkva.blogspot.com
цитирай
8. hituc - Ванга и Нострадаму говорят за човек - миротворец, който ще премахне стените между религиите
10.11.2012 00:12
“Мирът никога няма да дойде на земята докато първо не премахнем стените между религиите. Аз загубих гласа си да призожавам хората да надскочат религиозната си принадлежност. Те са изпаднали в трапа на егоистичното мислене, да поставят своята религиозна фракция на първо място. Те не осъзнават факта, че светът се променя и една нова епоха на не-егоистичност вече е изгряла." - Д-р Сан Мьон Мун

В пророчествата си Ванга и Нострадаму говорят точно за такъв човек - миротворец, който ще премахне стените между религиите

"Най-голямо постижение на д-р Мун е отдадеността му за отворено общество на учени и религиозни лидери. Той винаги се стреми пламенно да приобщи Будисти, Евреи, Хиндуисти, Мюслмани, Християни и много други на своите събирания." - Д-р Ниниян Смарт, Професор по Съвременна религия, Калифорнииски университет
цитирай
9. watchtowerman - Може ли да обясните
10.11.2012 00:28
как от беден пристанищен докер през 1947-49г Муун става милионер през 1953г. ? Месията Исус - беден, умря похулен на Кръста, Възкръсна във Божествена Слава, Сила и Могъщество. Затова, считам за пародия сравняването на Христос с Мун - богат, умря в светски почести и светска слава, за възкресение да не говоря...
цитирай
10. hituc - През 1954 е основана Асоциацията на Светия Дух за Обединение на Световното Християнство
10.11.2012 10:36
За информация на неосведомените къщата на която е закачена табелата е бедна, схлупена и трябвало да се навеждаш за да влезнеш през малката врата. Но въпреки това много хора се тълпяли да чуят думите на учителя Мун.

За 10 години младежът, призован директно от Исус да обедини разкъсаното християнство, развива мисионерска дейност във цяла Южна Корея. Милиони в пари или в членове все още не е имало, но разрастването на църквата на Мун е феноменално и е признато от световни религиозни историци за несравнимо.

Точно това предизвиква завистта и нетърпимостта на някои, чиито егоистични финансови интереси са били засегнати. Например; стотици студенти от местните теологически университети отиват и слушат словото му.

Директорката неколкократно изпраща най-добрите си теолози и преподаватели да го изобличат, като еретик и лъже-пророк. Но става обратното. Те слушат и заявяват, че това е ново откровение и този човек говори истината. Така много професори се присъединяват.

Това вбесява Директорката и тя, вместо сама да чуе и разбере дали е така, използва властта си да разпространи небивали атаки, слухове и обвинения срещу него, които неосведомени дори и до днес повтарят без да разбират.

Така че този период в дейността на д-р Мун не е свързан с никакво богатство и слава, а с неимоверно преследване и саможертва. Но той продължава до края на живота си да живее без никакво лично време, почти без да спи, работейки денонощно да осъществи това което Бог го е призовал.

В основата на учението на Сан Мьон Мун е разбирането, че човечеството е едно глобално семейство, с център Бог като наш всеобщ родител. Следователно всички хора, без значение на тяхната вяра, култура, националност и расова принадлежност, трябва да обединим усилията си и заедно да изградим света на нашите мечти.
цитирай
11. estirbg - hituc, няма по-голямо заблуждение от това, съчинено с дева Мария и писмата от Фатима
13.11.2012 19:45
Всички тези "чудеса" са от сатана!:
http://estirbg.blog.bg/technology/2010/12/11/chuite-shte-bydem-fatalno-izmameni-chrez-quot-chudesata-quot.649111
цитирай
12. hituc - Вярата била от Сатана, а Атеизма бил доброто - ха, ха, ха!
15.11.2012 12:03
Да, бе да! Още малко ще ти повярвам estirbg, че Атеизма е от Бог пък вярата е от Сатана! Духовността е заблуждение, пък материалзма просветление.

estirbg явно ни смята за малоумни, които лесно може да заблуждава с манипулативните си похвати да обръща всичко с глвата на долу.
цитирай
13. hituc - Ако разберат съществуването на духовния свят хората ще станат по-добри
15.11.2012 12:19
Статията в списанието Glass Light разследва много случаи на преживявания близки до смъртта в западни страни, както и в Китай, при които хората съобщават за общуване с починали роднини или приятели.

Споменава, че хората изпитват спокойствие и радост, когато умират; не чувстват болка или горчивина. Но не всички хора се чувствали така.

В статията „Впечатления от Небесата: 100 истории на оцелели от преживявания близки до смъртта”, имало история за един германски полицейски началник. Той бил студен и груб. Когато бил близо до смъртта видял, че е обграден от много лакоми, противни и зли духове. Един от духовете отворил кървавата си уста и се нахвърлил да го ухапе.

"Ако хората занеха за съществуването на Духовния свят, за една седмица света ще се промени. Ако хората осъзнаваха, че духовния свят е абсолютно реален, а физическия свят е само миг от вечния ни живот, те не биха живяли по старому." - Д-р Сан Мьон Мун

Статията от китайското списание Glass Light използвало думи от статия на д-р Кублер-рос: „Щом хората разберат, че трябва да понесат отговорност за това, което са извършили, когато са били живи, ще променят начина си на живот”.

Прочетете още: duhovnia-sviat.blogspot.com
цитирай
14. hituc - Баба Ванга предсказа, че "Науката ще разбере за духовния свят"
15.11.2012 12:23
Баба Ванга предсказа, че "Науката ще разбере за духовния свят"

"Дойде времето на чудесата и науката ще направи големи открития в областта на нематериалното”, пророкува Ванга. Това наистина ще предизвика „осъзнаването на човечеството” за което тя говори. Хората ще осъзнаят думите й: „След нашата смърт ще трябва да отговаряме за нашите дела” и ще променят пътищата и мислите си към правене на добро. Човечествето ще разбере, че след смъртта продължаваме да живеем в духовния свят.

„Учените ще открият много факти за бъдещето на нашата планета и за Космоса. Ще намират данни за това в старите свещенни книги. Ще бъдат разгадани много тайни.”

Ванга предсказва, че в крайна сметка Религиите ще се обединят и това ще стане с воденето на Новия Месия - Миротворец от Изтока, чието учение всички ще вярват един ден, а всички други частични, мъгляви учения, които са ни разделяли, ще изчезнат.

Прочети още: http://familyfederation.blogspot.com
цитирай
15. hituc - ПИСМАТА ОТ ФАТИМА: Девата от Фатима
14.03.2018 01:39
Кого разкрива третото писмо от Фатима като Месиянската фигура на Второто пришествие? Знае се, че майката на Исус, Дева Мария, се явява от духовния свят на малките дечица през 1917 г. и им дава 3 писма с предсказания за събития които ще се случат и призив за отговорностите на човечеството в ... ТРЕТОТО ПРОРОЧЕСТВО ОТ ФАТИМА СЕ ОТНАСЯ ДО идването на Преп. Сан Мьон Мун като Месията и Второто Пришествие. Затова Ватикана не го публикува, но Архиепископ Милинго - най-големият спиритуалист на Ватикана получава директно послание от Исус да участва и приеме Междунаротна Брачна Благословия от д-р Мун. Много други архиепископи от Католическата църква също признават Корееца Сан Мьон Мун за Месията и Второто Пришествие. Но самият папа до сега отказва да приеме тези откровения, въпреки множеството неуспорими предсказания и знаци сочещи към него.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hituc
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2976964
Постинги: 124
Коментари: 962
Гласове: 359
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031