Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2013 11:14 - Отложи ли се 'Края на света' през 2012 година: Какво точно са предсказали Ванга, Нострадамус и Маите
Автор: hituc Категория: Лични дневници   
Прочетен: 8753 Коментари: 7 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image


Отложи ли се "Края на света" през 2012 година: Какво точно са предсказали Ванга, Нострадамус и Маите

Края на света дойде през 2012 година, но не както го очакваха някои??? На 21 декември 2012 година дойде края на света, какъвто е бил досега... Новото идва с пълна сила от 2013 година.

Всички, които се бяха снабдили с комплекти за оцеляване при апокалипсиса на 21.12.2012 са жертва на частично и матерялно тълкуване. Правилното тълкуване на предсказанията е в духовен и морален аспект. 

Края на какво предсказват Маите и Нострадамус? Всичките предсказания на Маите за 2012 са свързани с "Края на една епоха" съпроводен с много вода и бедствия. Знаците от предсказанието предвещават също пречистване, ново начало и бъдещо благоденствие.

Очаква ли ни апокалипсиса? Та ние живеем в него! Живеем във време на "културна война". Битката е между доброто и злото, моралното и аморалното, любовта и омразата. 2012 година е времето на прелом. Ако злото е било над 50% досега и е доминирало, то от 2013 година доброто ще започне да става доминантно. Това е началния момент на предстоящото "Духовно пробуждане".

Хората винаги погрешно са тълкували "Края на света", като буквален край. Но забравят цитатите в Библията, че "Земята е установена за вечността". Пропускат и факта, че "Света" и "Светско" там се използва символично, като символ на "Злия свят управляван от Егоизма". А с упадането на злото започва зараждането на една нова епоха на доброто.

image 2012 година: Второто пришествие на Христос 
image Библията: Антихриста  и "Числото 666" 
   
image Предсказанията На Баба Ванга за Мун 
image Нострадамус: Не допускайте ядрена война
image Седемте знака на Нoстрадамус  за Апокалипсиса 2012 
В книгата "Пророчеството на Орион", написана от Патрик Джерил и Джино Ратинкс през 2001 г., са приведени много доказателства в подкрепа на тезата, че на 21 срещу 22 декември 2012 г. на Земята ще настъпи голяма катастрофа. Според авторите точно тогава магнитното поле на Слънцето рязко ще се промени и това ще предизвика много мощни изригвания. 

Но това не се случи и Земята не обърна посоката си на въртене. Промяната бе духовна и невидима за нас. Очакваната огромна приливна вълна също е вълна на ново духовно влияние, с което живота на Земята ще се промени. 

Промените които ще видим са духовни и морални. Тази духовна революция вече се зараждат с пълна сила! „Очаквайте промени към добро”, предсказваБаба Ванга. Според Българската пророчица след 2012 г. Религиите ще се обединят, мирът ще се установи на земята, хората ще разберат духовния свят... няма да има потоп, предстоят ни мир и благоденствие.
 

"(Хората ще).. се раждат чрез истинската любов, живеят в обятията на истинската любов и следват пътя на истинската любов до деня, когато преминат в отвъдния свят, т.е. в духовния свят. Небето е един естествен свят, където всички хора живеят един за друг. Следователно, в този свят никъде не могат да бъдат открити антагонизъм и завист." - Сан Мьон Мун
Мир в цялия свят е невъзможен без истинска любов с основа в семейството. Истинската любов се развива в отнашенията между роднините и насочва обществото, държавата и цялото човечество към мир в цялия свят. След 2012 година човечеството ще се пробуди, както за съществуването на духовния свят, така и за стойността на семейството.

Последното столетие бе време на бурни промени, три Световни войни. Третата световна (Студената война), бе най-страшна. Тя бе на идеологическо ниво, отричаше Бога и човешката стойност. Макар и тя да отне живота на над 200 милиона невинни жертви мнозина не осъзнаха, че тя е третата и последна Световна война.

Но както Ванга, Нострадамус, Тамара Глоба и Библията предсказват, идващото "Духовно пробуждане" става на основата на живеещия в наше време Месия и Миротворец - изпълняващ обещанието за Второ пришествие.

Корейските тайни предсказателни манускрипти съобщават, че Спасителят , който ще се яви в последните дни, постепено ще доведе човечеството до всеобщ мир. Пророчествата казват, че логиката на философията на истинската любов и истинското семейство, която Спасителят ще разпространи по всички общества, по всички страни, по цялия свят, ще бъде достойна за възхищение. Записано е, че тази философия хората ще възприемат още преди раждането си и благодарение на нея постепино ще създадат идеалния свят.

Тогава ще се изпълни предсказаното от Ванга, че Месията идва като Миротворец от изтока, който "ще подпише вечния мир", а човечеството ще религиозните и идеологически спорове и повярва в едно Обединително учение. Тогава ще се изпълни и предсказанието на Нострадамус, че нов религиозен лидер от изток, идващ с името "Мун", ще донесе новата истина, ще благославя хиляди семейства и ще обедини религиите.

“Ще се явят двама Святи. Спасителят е този от тях, който се яви не пръв, а втори. Неговата фамилия ще бъде скрита, когато той бъде изпратен на земята от Небето. Тази фамилия е Мун. Ако го узнаят хора, които не трябва да го знаят, на Спасителя ще му бъде трудно да дойде, защото сърцата на хората в този свят са такива... По тази причина тайните пророчества отодавна са скривали и затуляли смисъла, за да може да ги разбере сомо човек, притежаващ мъдрост.”.-Корейски Пророчества
Ще видим ли рязка промяна след 2012 година? Макар и превеса на силите да се е осъществил духовно, промените във физически план ще са постепенни и забележими само за тези, които разбират основните принципи на Божието провидение.



Гласувай:
5



1. hituc - След 2012 доброто бързо ще започне да набира сила
08.01.2013 11:20
Да, до 2012 година, бе предсказано, че нещата ще се влошават и ще има доста природни катаклизми. Това е част от пречистването и знак за сблъсъка между доброто и злото.
...
Всичко това стана. 2013 дойде и сега бавно и постепенно за нас, но исторически много бързо, нещата ще започнат да се променят към добро.

Злото вече ще стане безумно и безочливо зло, така че всеки да го види и се отврати. А доброто ще започне бързо да набира сила.
цитирай
2. hituc - От къде идва очакването за "Края на света"
08.01.2013 12:27
Що се отнася до теорията за Последните дни, много християни вярват буквално в пророчествата на Библията: “Небето възпламенено ще се стопи, и стихиите нажежени ще се разложат,” 1 (ІІ Петр. 3:12), “слънцето ще потъмнее, луната няма да даде светлинат си, звездите ще паднат от небето” 2 (Мат 24:29);

Дали това ще се случи буквално или тези стихове са символични, както много други места в Библията.

цитирай
3. hituc - Края на света е идвал многократно, но не е бил буквален
08.01.2013 12:31
Времето на Ной бе описано, като Последните дни... но беше ли? Времето на Исус също е описано като последните дни, но 2000 години по-късно все още няма край.

Това са моменти в историята, когато е трябвало да се сложи край на грешната история и постави началото на нова, безгрешна история.

Предишните опити са били неуспешни или твърде частични в резултата за промяна. Въпроса е дали този път, във времето на Второто пришествие (2012 г.) този прелом от зло към добро ще бъде най-после успешен.
цитирай
4. rstantchev - Kraya na sveta
08.01.2013 12:41
Mnogo tochno kazano. Stava vapros za kraya na tozi gnil svyat, a ne za kraya na planetata Zemya. Kolkoto poveche davame glas na savesta i okurajavame moralnite postapki, tolkova poveche nadejda i smisal shte vijdat horata v tova i te da praktikuvat dobroto v ejednevieto si.
цитирай
5. hituc - Края на този свят (управляван от злото)
08.01.2013 17:01
Точно така. Края на света е края на сатанинския свят - края на една история на зло и егоизъм.

С други думи, Последните дни са началото на Новия свят на доброто. Затова се казва "Ново небе и нова земя, защото старите ще погинат"... Но това е просто смяна на управлението. Сатана е свален от власт, а Бог ще може да управлява от сега натам.
цитирай
6. hituc - Един по-добър свят в близко бъдеще - "Нова земя и ново небе"
08.01.2013 17:09
Представете си колко красив можем да направим светът ако човешките ресурси се насочат за мирни цели, за всеобщ просперитет. Представете си, че обществото вложи всичките си усилия за култура на сърцето и любовта, за развитие на творческите способности у децата и възпитание на характера и съвестта им. Представете си, че егоизма и корупцията изчезнат и започнем наистина да живеем според първоначалната ни добра природа заложена от Бог.
цитирай
7. hituc - Края на света: Как ще изглежда края на света?
14.03.2018 01:31
Края на Света - Информация за Края на Света Края на Света - Публикации касаещи Края на Света. Края на Света - новини и полезна информация. Всичко за Края на Света под един покрив. Края на Света преглед. 10 начина за края на света - кой е най-вероятен? предупрежденията за свършека на света през декември 2012 г. До тогава има още две години, но времето лети бързо, когато човек не иска да настъпи края. Действително ли идва свършекът на света или 2012 ... Кога ще настъпи краят на света според библейските пророчества? Библията обяснява какво представлява „светът“ и как ще настъпи краят му. Бог ни казва какъв е знакът на последните дни и какво трябва да правим.


http://istinski.blogspot/2007/04/blog-post_25.html

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hituc
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2977066
Постинги: 124
Коментари: 962
Гласове: 359
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031