Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2015 11:56 - Духовно послание - откровение за 2015 г
Автор: hituc Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2553 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 13.03.2015 12:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Духовно послание: 
Как духовния свят ни влияе? От къде идват болестите и проблемите ни? Чувствате ли духовната промяна с 2015 г

imageДуховното откровение което описвам тук е получено като видение в молитва. То разкрива един вътрешен поглед върху борбата между силите на Бог и тези на Сатана вътре в нас. 

Чували сме как Святия Дух грабва и показва неща от историята и движещите я духовни феномени. Това се случва и в това видение.

Чрез него можем да видим източника на много от болестите и проблемите ни в живота, от духовна гледна точка.

Как възникват религиите и културите
Сърцето на Бог
Любовта е най-висшата ценност

Как силите на злото ни влияят?

В Божествения Принцип, главата "4.2. Действията на Сатана в човешкото общество", се казва, че дори Сатана има нужда от обекти, за да влияе със зло на земята. Негови обекти са лошите ни предци, дали обща база с него приживе. Бидейки използвани да влияят зло дори от духовния свят, те влияят на духа на земните хора и така върху действията и взаимоотношенията им. Те причиняват болести, кавги, спорове, разделения, корупция и войни.
"Дори Сатана не може да извършва злите си действия, докато не намери обект, с който да формира обща база чрез действия на даване и приемане. Обекти на Сатана са злите духове в духовния свят. Обект на тези зли духове е духовното "Аз" на злите хора на Земята, а самите злодеяния се извършват посредством физическите им тела. Следователно силата на Сатана се прокарва чрез влиянието на злите духове и се проявява в злите физически действия на земните хора." Грехопадение 4.2
Ако хората на земята осъзнаят това, разберат същността им и прекратят да дават обща база с тези влияние, то силата на Сатана и лошия духовен свят ще секне.
"Да възстановим Небесното царство на Земята (Есхатология) - означава да създадем свят, в който Сатана вече не може да иницира никакви действия. За да осъществим такъв свят, цялото човечество трябва напълно да елиминира предпоставките за обща база със Сатана, да възстанови общата си база с Бог и да влезе във връзки на даване и приемане с Него." Грехопадение 4.2   Връзката дух и тяло: Структура и функции
Духовния човек: Структура и функции на духовния свят
Човешката душа: Връзката Духовна душа, Физическо съзнание

Как се различават духовете от различните епохи?

Но в духовното прозрение можах да видя, че духовете от различните епохи се различават. Лошия духовен свят след потопа е на доста ниско и нечовешко ниво, влияещ главно с притеснения, несигурност и страхове, които свиват стомаха и от там причиняват проблеми с храносмиланието, язви, всякакви стресови болести и в крайна степен сериозни заболявания, като рака.

Но духовните хора от преди Потпа ми бяха показани, като доста по-различни и още по-опасни. Те са живели във времето където Падналите Ангели са доминирали човечеството, представяйки са за наши богове и имайки сексуални връзки с жените ни и хомосексуални връзки с мъжете. Да Содома и Гомора са остатъци останали от тази морално деградирала, но развита в Ангелски познания епоха. Видях че не Ангелите са създали магиите, гадателството, четенето на ръце и т.н. Бог ги е създал, но падналите Ангели са ги извратили и използвали с егоистични цели, да подчиняват човечеството. Един ден Бог и добрите хора трябва да ги възстановят.

Ето и състоянието на духовете от това време. На тях са им били разкрити, от падналите Ангели, всякакви духовни методи за контрол, предвиждане, манипулация. Тези Ангели са използвали ментални и духовни сили да контролират обществото. Те са обучавали хора в тези умения, чрез които са държали другите в страх и контрол. Правили са опити за генетично мутиране на хора.

По тази причина Божият дух ми разкри как влиянието на такива духове е най-вече в главата и в сексуалността ни. Те се свързват с области на човешкия мозък, които контролират определени функции и започват да моделират поведението на децата от малки, вкарвайки ги във фалшиви страхове. В същото време, за тях е важно от малки да създадат колкото се може повече подсъзнателна основа да демоларизират обществото сексуално; да разбият семействата, верността, доверието, разбирателството, морала.

Те не причиняват просто притеснения, а ги използват с конкретни цели. Говорим за подсъзнателна манипулация; вкарани в подсъзнанието травми; понякога дори силни болки, каращи човека да предприеме конкретни действия, според тяхното влияние или да бъде парализиран с хронични заболявания. Тези мотоди за моделиране на подсъзнанието, на страхови неврози и създаване на двойнствена самоличност в хората, произтичат от падналите Ангели. Така те са създали грешните природи и зли навици - където като под форма на духовна хипноза хората превключват и правят неща, които не желаят, под влиянието на тези духове.

Показа ми се, как няколко такива силни духове, могат да мобилизират хиляди от нашите собствени предци или духове имащи неприязън към тях, за да атакуват части от тялото ни, причинявайки болести и всевъзможни други проблеми.

Защо Бог не се е намесил...
Кога възприемаме духовната реалност
Първоначалната душа на човека
 
Как Бог работи за възстановяването ни

За да бъдем напълно освободени от лошите духовни влияния и грешната природа трябва да бъдат възстановени и предците ни в духовния свят. Докато те страдат и имат проблеми там, ние също няма да бъдем свободни тук на земята. Докато не се освободят и духовете с неприязън, на които предците ни са причинили злини в миналото, те постоянно ще идват и трмозат родственат ни линия.

Около нас има много Блуждаещия духовен, които така и не са отишли в духовния свят, а са останали като лоши духове да влияят в и около нас. Показаха ми се НЯКОЛКО ВИДА, голяма част от тях настанили се в телата ни:
- лоши духове - най-лесно (хиляди до милиони) - духове със силна неприязън (десетки до хиляда) - супер силни лидери - най-трудни (малки цифри; 1 - 12) Когато тяхните лидери биват освободени от тялото ни, с тях лесно напускат и подчинените им хиляди лоши духове. Но това освобождение е най-лесно за Благословенните Обединителни семейства, чиито предци до 210 поколения назад са вече освободени. 

Ето защо Исус е работил хилядолетия от духовния свят за този процес и чрез учителя Мун дава новото откровение на Божествения Принцип. То ясно разкрива Божиите принципи при възстановяването, как да разпознаваме духовните влияние и как да не позволяваме обща база, която да дава шанс на лошия духовен свят да работи чрез нас.

Образ и подобие на Бог
Любовта е живот за другите

Източника на тайните учения

Любопитното е че точно учения, като Кабала, останали от онзи период, които разкриват тайните учения на падналите Ангели (Демони), са в основата на всички съвременни Тайни Общества. Разбира се, дали те ползват тези тайни духовни познания, за да вършат зло или за нещо добро, зависи винаги от съвестта на хората.

Точно тук е силата на Бог. Въпреки влиянието на злото, във всеки човек има останала чиста първоначална природ, която ни кара да вършим добро. Така през историята дори от недрата на злото винаги след време се е пораждало добро. Видях как доброто се е развило духовно, до степента, където добрите предци, на страната на Бог, са обградили с любов и възстановяват духовно хората на всички нива на обществото.

Но сега за първи път Бог разкрива как добрите Ангели и светиите от добрия духовен свят работят за освобождаването на цялото човечество и установяването на Божието царство на земята, както и в Духовния свят (Небето). 

Небесното царство на земята: Къде и как и кога?
Защо Небестното царство започва от едно семенце?

Петдесятницата залива света

Показа ми се как днес навлизаме в епохата на обещаната за Последните Дни петдесятница, когато Святия Дух и целият добър духовен свят ще залее земята и започне да пречиства сърцата на всички хора. Видях как Исус е работил чрез учителя Сан Мьон Мун, за да спре силите на Сатана и постави основите на Божия идеал, обединявайки Неговите разделени деца.

Показа ми се, че с развитието на техниката и тази духовна революция земята най-после ще бъде преобразена в Небесното Царство на Земята (за което Исус ни казва да се молим - "Да бъде Твоето Царство на Земята...".

Няма думи с които да предам оптимизма и щастието от тези видения. "Както на теб ти показахме, така сега истината се разкрива от всички страни, чрез Интернет, с откровения. Антихриста (Атеизма) - Червения Змей (Комунизма) бяха разкрити и свалени, Божията воля скоро ще бъде установена на Земята", зашършва посланието.
Духовно откровение: Падналите Ангели, Сатанизма и Петдесятницата
БОЖЕСТВЕНИЯ ПРИНЦИП
Въведение към Божествения принцип
Принципи на Творението: Божията същност
Грехопадението: Истината за греха на Ада...
Последните дни - Есхатология: Целта на ИСТОРИЯТА
Целта на Месията: Трябваше ли Исус Христ...
Възкресение: Библейското разбиране за жи...
Предопределение: Разрешаване теологическ...
Христология: Същността на Исус Христос, ...
Принципи на възстановяването: Въведение
Семействата на Адама, Ной и Аврам в Божи...
Моисей и Исус в Божия план за спасение
Миротворецът в Предсказанията на Ванга, ...
Паралели в историята: Повтаряемост и цик...
Подготовка за Второто пришествие на Меси...Гласувай:
3
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hituc
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2591121
Постинги: 105
Коментари: 895
Гласове: 313
Архив
Календар
«  Декември, 2018  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31