Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2010 20:00 - Вестници гърмят с Новини от Одвъдния свят
Автор: hituc Категория: Новини   
Прочетен: 3590 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 16.04.2010 00:45


 НОВИНИ ОТ ОТВЪДНОТО 

Американски и Московски вестници гърмят с Новини от Одвъдния свят

Източник: Известия


 

imageПод заглавие, "Писмо от Ада", бе публикувана статия в Московския вестник "Известия" през 2002 година. В него бяха публикувани послания на Ленин и Сталин, вярвате или не, директно от Ада. Това идва като отклик на по-ранното публикуване на тези послания в цяла серия от вестници в Съединените Щати. Ню-Йорк Дейли Нюз, Бостън Хералд, Филаделфия Инкуайарър, Лос Андджеляс Таймс са само началото на списъка. 

 

Комунистическите лидери въобще не звучат вдъхновени от там, както са звучали в земния си живот. Ленин например говори за, "неочаквани мъчения и агония", които е изпитал в духовния свят в резултат от земните му грехове.

 

Мосвковския вестник уточнява, че не само комунистическите лидери, но и всички известни религиозни лидери са се събрали на конференция в духовния свят и след слушането на божието послание са провъзгласили лидерът на Обединителната Църква, преп. Сан Мьон Мун, като новия Месия. Исус Христос специално е дал встъпитено обръщение на темата, което е било горещо приветствано от всички участници. 

 

Мохамед, Конфуции, Буда, Мартин Лутер са всред имената които "Известия" споменава.

"Може да се чудите дали тази конференция въобще се е състояла," заключава статията. "Най-вероятно това наистина е станало, защото според правилата на Американските вестници, те печатат само правилно представени факти, които могат да бъдат потвърдени." 

 

Публициста на Ню Йорк Дейли Нюз заявява, че вестникът не е имал резерви към статията. Ричард Ривес, директор на рекламния департамент на "Сейнт Питърсбърг Нюз" във Флорида, изяви изключителното си възхищение от статията. Той увери, че ако статията с нещо им се е сторила извратена те не биха я отпечатали. От НюЙорк Таймс пък заявиха, че фактите в статията изглеждат достоверни, но в също0то време тя ще нарани мнозина поради което тене са я отпечатали. Те уточниха, че имат в предвид Ислямистки Фундаменталисти, които биха се засегнали, че не Мохамед, а Исус е дал встъпителното обръщение на конференцията в отвъдното. "Навярно", статията продължава, "дори демократичните Американци биха се обидили, че Мун е избран за Месияпросто с три възгласа "Ура", вместо със свободно и тайно гласуване." 

 

Мислим, че за Западните хора не е лесно да вярват в тези събития, "но изглежда, че не е така", според автора. Дори Роналд Рейган, който страда от болестта алхаймър, след прочитането на статията си възвърнал паметта и възкликнал, както в миналото, "Вярвай, но потвърди!"

 

 

 

Оригиналния текст Письмо из ада: Ленин и Сталин рекламируют унификационную церковь Муна
image Вестници гърмят с Новини от Одвъдния свят
image Нашите не-приятели презервативите: Троянския кон на СПИН
image Презервативите не са безопасни
image Фактори за хомосексуалното психическо отклонение
image Методът на Силва: Разяснение на Принципа

Свържете се с нас за повече информация:
 

Посолство на Мира 
Ул. Г. Бенковски 25, София 
Тел: 02/ 983 2148 
worldofheart@gmail.com 

Семейната Федерация е НПО със специален статут в ООН. Отдадена на образование на характера, семейните ценности, проекти за диалог и помирение между културите, расите, и религиите.



Гласувай:
1



1. анонимен - Писма от оня свят: Дан Браун може би е прав, Исус е искал съпруга
02.05.2010 20:32
Това са интересни писма от отвъдното... Ако Исус го е казал трябва да има нещо над което да се замислим
цитирай
2. novaposoka - Исус и Мохамед - сравнението е абсурдно
03.09.2013 08:10
Прочитането на едно евангелие е достатъчно за да се разбере, че Христос не е дал право на никого да го нарича просто учител. Той твърди, че е Бог, върши дела, които са по възможностите единствено на Бог, прощава грехове, и накрая за всичките си дела и твърдения, духовните власти го обявяват за богохулник и го предават на смърт.
Относно статията за "конференцията" - чист. оригинален спиритизъм, който намира благоприятна почва сред народите, където в миналото господстваше атеизмът. Именно затова сред тези народи се разпространяват всевъзможни заблуди, защото пострадалите от атеизма са като попивателна за тях. Всичко, свързано с окултизма /тайните на отвъдното/ се разпространява бързо сред бившия атеистичен свят. Астролози, екстрасенси, предсказатели - всички те са на особена почит и уважение, а когато стане дума за Христос, вместо да надникнем в Библията, ние четем и препрочитаме глупостите на Дан Браун.
Публикувал съм два постинга за Дан Браун. Който се интересува, може да ги прегледа. Там не аз, а Библията го определя като фантазьор, лъжец и измамник.
Георги Крумов
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hituc
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2980370
Постинги: 125
Коментари: 969
Гласове: 359
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930