Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2009 20:02 - Случайна еволюция или "Интелигентен дизайн"
Автор: hituc Категория: Технологии   
Прочетен: 5641 Коментари: 9 Гласове:
1

Последна промяна: 17.03.2009 22:50



Интелигентен Дизайн
(ДНК) е нуклеинова киселина, която носи генетичните инструкции за биологическото развитие на всички клетъчни форми на живот.

Най-новите изследвания в генетиката доказват, че ДНК не може да се е програмирало след появата на живота, трябва някой да го е програмирал преди това... Затова вече отричат случайната еволюция, а говорят за "Интелигентен Дизайн".

image Кликнете за да видите невероятното видео!

Вече не религиозните фанатици опровергават "Случайната еволюция", а научните открития според които Еволюция има, но тя въобще не е случайна, а е направлявана...





Репликация или синтез на ДНК е процесът на копиране на двойната верига на ДНК преди делене на клетката. На модулирани видео матеряли за процеса, можем да видим, че едва ли не това представлява една невероятна фабрика, в която процесите протичат по необясними за науката причини. Изглежда, като че някаква универсална сила задвижва всичко това. Задължително трябва да видите това невероятно видео!
Прочети целия материал!


ДРУГИ ПОДОБНИ СТАТИИ

Грешките на Дарвин
Съдя прекрати дело срещу Бог
Сексуалността и генетиката




| Любов | Семейство | Възпитание | Развод |
.


Тагове:   еволюция,


Гласувай:
1



1. hituc - надявам се вече оправих линка за видеото
14.03.2009 20:08
sorry........
цитирай
2. анонимен - HI
18.03.2009 09:21
Дарвин - "Най древните автомобили са били едно(клетъчните) цилиндровите. В последствие, благодарение на средата, древните автомобили са еволюирали (след много, много години) в съвременните луксозни возила. Идеята за създателя е просто опиум за народа".
цитирай
3. анонимен - Съжалявам, но ...
18.03.2009 09:43
... това че сте глупави и не искате да разберете причината за действието на тази "фабрика" и процесите, по които е възникнала, не значи, че има Бог.

Бог съществува независимо дали вярваме в него, така че да постулирате съществуването на Бог поради вашето невежество е абсурдно.
цитирай
4. анонимен - В начало беше Словото; и Словото беше у Бога; и Словото беше Бог
18.03.2009 12:09
Приятели,
Четейки статията ме обземат различни чувства. Чувства на благоговение и радост. Благоговение заради чудните и необясними дела Господни и радост от факта, че аз познавам и имам лично общение с този Всемогъщ и Съвършен Творец на Вселената в цялата и съвършенност. Аз познавам Исус Христос като мой личен спасител и Господ и с радост се наричам негов син, както и Библията говори "А на тези които го приеха даде право да станат Божии деца" (Иоан 1:12).
Четейки тази информаци, която за мен е просто потвърждение на нещо което аз зная със сигурност (че Вселената и живота не са плод на случайност и аз не съм потомък на маймуна а човек създаден по Божия образ и подобие)напълно разбирам и друг текст от Божието слово, а именно "Божието глупаво е по-мъдро от човеците и Божието немощно е по-силно от човеците". Дори и най-незначителните и малки части от творението на Бога са необясними на най-големите съвременни учени с цялото човешко познание зад тях. Какво по добро доказателство за съществуването на един съвършен Творец?
Дотук добре, само че това не е всичко, защото Библията казва още (Римляни 1:20) "Понеже от създаването на света това, което е невидимо у Него, вечната Му сила и божественост, се вижда ясно, разбираемо чрез творенията; така че човеците остават без извинение". ЧОВЕЦИТЕ ОСТАВАТ БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ гледайки на видимото творение на Бога. Така че ВСЕКИ ОТДЕЛЕН ЧОВЕК трябва да направи свободен избор дали да приеме Исус и делото му като Спасител или да изживее земния си път и вечността в греховете си и далеч от Бога. Няма среден път, защото "Който вярва в Него, не е осъден; който не вярва е вече осъден, защото не е повярвал в Името на Единородния Божи Син" Йоан 3:18. Така че аз бих посъветвал всеки, който чете този коментар да вземе правилното решение и да приеме дара на вечния живот чрез Исус Христос, както е писано в Римляни 10:9 "Защото ако изповядаш с устата си,че Исус е Господ, и повярваш със сърцето си, че Бог Го е възкресил от мъртвите, ще се спасиш". Приятели, изберете "Пътят, истинат и живота". СЕГА. МОЖЕ ДА НЯМА УТРЕ ИЛИ ДОРИ ПОСЛЕ...
цитирай
5. hituc - 6 те дена в Библията точно съответстват на 6-те периода според науката
18.03.2009 15:35
Разбира се един ден символизира, от навечерието на нещо ново създадено, до неговото пълно съзряване и развитие, което е отнело милиони, милиарди години....

Но факта, че писателя в библията е миал толко точно прозрение за последователността е уникален! Само за сравение... другите окултни религии говорят за светът създаден от крава и тем подобни глупости!
цитирай
6. анонимен - Stiga gluposti ne hora. . . Samo z...
18.03.2009 17:16
Stiga gluposti ne hora... Samo za6toto ne mojete da razberete ne6to ne zna4i 4e niakoi bog go e napravil. Edno vreme horata si imali specialen bog deto hvurlial mulnii. Sega znaem kak stava rabotata i ni e sme6no...
цитирай
7. анонимен - В начало беше Словото; и Словото беше у Бога; и Словото беше Бог
19.03.2009 08:51
Приятелю, аз не вярваме в божествената същност на Исус Христос, само и единствено заради неговите творения. Основата на християнската вяра се крепи на благодатта, дарена ни от Бог чрез живота и саможертвата на Исус. Аз вярвам в Бог не защото не мога да си обясна нещо, а точно обратното, защото мога. Понеже Бог се роди в човешки образ за да ни обясни това, което трябва да знаем в ограниченото си човешко битие и мислене. Това което трябва да знаем за да спасим душите се. Не живота, парите, работата или каквато и да била друга суетна и преходна плътск "благинка". Исус донесе истината за живота и смъртта, за миналото и бъдещето. Исус ни изкупи от смъртта и чрез него получихме спасението си и дара на Святия Дух (тези които го приехме разбира се). Аз не съм знаещ, аз съм вярващ. И съм Спасен. Ще се моля за теб, Бог да отвори освен ума и сърцето ти, за да намериш и ти мира и спасението му. Бъди благословен.
цитирай
8. hituc - Точно когато разберем творението откриваме, че Бог съществува
19.03.2009 16:34
Глупоста и наисността винаги е карала атеистите, когато открият нещо малко, да мислят, че разбираме всичко. Но колкото повече науката открива, толко повече осъзнаваме реалността на Твореца зад всичко създадено. Днес спокойно можем да кажем, че науката дава повече доказателства за съществуването и реалността на Бог отколкото религията. Може би ще се наложи обаче и религията също да промени някои от тесногледите си и остарели концепции и осъзнае Бог по-добре от преди.
цитирай
9. анонимен - В начало беше Словото; и Словото беше у Бога; и Словото беше Бог
20.03.2009 08:47
hitic, napalno sam saglasen s teb, s pojasnenieto 4e njakoi te4enia v hristianstvoto naistina sa se otdale4ili dosta of Bibliata i propovjadvat 4ove6ki rituali i dogmi a ne istinskoto i postojanno, pravilno duhovno ob6tenie s Bog. Kazvam hristianstvo, a ne hristianska religia, za6toto religiata e to4no tova koeto ti spomenava6, otklonjavane ot istinskata Bojia volja za na6ia jivot v sledvane na 4ove6ki obi4ai i rituali. Ako si imal predvid oba4e, 4e na baza na 4ove6kia progres i razvitie trjabva da promenim hristnaskite zennosti i razbirane za Isus, kakto go imame v momenta ot Bibliata sam napalno protiv. Bog e sa6tiat "v4era, dnes i utre" kazva Slovoto i na6ite ni6tojni madruvania i suetni poznania ne mogat da go promenjat. "Njama ni6to novo pod slanzeto", kazva Eklisiast, nezavisimo ot vsi4ki promeni v 4ove6koto poznanieto i tehni4eskia progres prez vekovete 4ove6kite misli, jelania, slabosti i stremeji sa edni i sa6ti. Ne trjabva da promenjame 4istata vjara v Isus Hristos, na6ia Spasitel, a trjabva da polojim vsi4ki usilia da ja zapazim takava v tova "razvito" ob6testvo v koeto edva li ne na po4it sa homoseksualnostta, izmamata, pompoznostta i fal6a, grubostta i arogantnostta... vse ne6ta protivni na Boga.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hituc
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2979980
Постинги: 125
Коментари: 969
Гласове: 359
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930