Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2022 17:41 - Планът за Войната в Украйна: Кабалът иска да възстанови Хазария
Автор: hituc Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2917 Коментари: 10 Гласове:
3

Последна промяна: 29.04.2022 19:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Първоначалният план за Украйна
Планът за Войната в Украйна: Кабалът иска да възстанови Хазария

В оригиналния план на Кабала - Войната е наредена с цел да спечелят милиарди, както и да създаде милиони бежанци и направи основа да сформират своя Нов Израел (Възстановена Хазария). Видеото е на руски език в оригиналната статия: 

https://istinski.blogspot.com/2022/04/blog-post_22.html

"Войната в Украйна е една война в стил Covid. Всичко е медийно. Разбира се, че има бежанци. Това, да. Но Украинското правителство и Руското правителство са в тайно споразумение с Кабала, за да създадат това медийно нещо."

Как беше спонсорирана войната? Тъй като Дълбоката държава изпитва недостиг на пари, Израел обеща петролни облигации за 8-9 милиарда долара на генералите. Взеха го за 18 долара на барел. Те използваха войната, за да повишат цените на петрола по света. Петролът стана 200-300 долара за барел. Огромни печалби. Обикновено войните не повишават цената на петрола, но сега знаете защо това се случи този път. Това съобщи Ким Гогуен от Глобалния резерв.  

image

Ето следните наблюдения на военен пилот,

"Според мен влиза в игра големият план на Кабала, който контролира и двете страни. От CIC съобщиха, че не намират нито един истински запис от Gun Cam, показващ битка между Руските сили и Украинските сили. "

Как започна войната? Телефонно обаждане дойде до петзвездния генерал от КГБ, контролиращ региона (както Украйна, така и Русия). Обаждането бе от Лондон, съобщава КИМ. Но този кукловод веднага е бил засечен и арестуван. Колкото и да чакат следващото му обаждане, то никога няма да дойде. Такава беше структурата на Кабала; Трима души контролират всички 5-звездни генерали. Те създават войни и неприятности, където им кажат, а Банкерите правят печалбите. Според KIM Goguen процесът на премахване на тази структура е в ход.

Да не забравяме, че в момента тази война е разсейващ фактор от разкритията срещу Covid и ваксините. Всичко това с намерението да се държи човешката популация заета, докато отнемат правата им и намаляват броя им. С други думи, Дълбоката държава осъзнава, че е застрашена. Протестите и съдебните дела срещу делата им нарастват като ураган, който не може да бъде спрян. 

Факта, че всичко е предварително уговорено между Украйна и Русия се потвърждава от свидетелствата на военните летци. 

"Не мислим, че са битки, повече е, че пристига една армия, която и да е тя, извежда хората и след това подпалва къщите. Това, което видяха, бяха разрушени и опожарени селища. Малки селища, а не големи градове. Вече без хора. Това са военни, знаят какво виждат. Тези селища бяха унищожени не от война или битка, а нарочно. Това, което видяха там, няма смисъл. И така селище след селище, всички близо до границите с Полша и с Румъния. По-навътре в Украйна не видяха нищо необичайно или нещо неуместно. Нито признаци от война. Хората с почти нормалния си живот... наличие на барикади.. но никакви битки." 

Дарения спонсорират ворйната: Сега Украйна събира десетки милиони на ден от дарения. Събитието „Stand Up for Ukraine“ вече е събрало над 11 милиарда долара. Докато тези дарения продължат да идват, войната няма да спре. Те ще продължат да доят кравата. Нищо няма да отиде за хората. Но от Глобалното хранилище обещава тези пари да им бъдат конфискувани. 

Кабала контролира и двете страни. Всичко е нагласено. Снимачни площадки, декори, актьори и кранове поставящи "уж унищожена техника", заявяват свидетелствата:

"Русия печели и то смазващо. Но накрая дали ще я спечели, не зависи от технология или оръжия. Но, от това какво искат контрольорите. Само зависи от плана на Кабала, който контролира и двете страни.

Украинската армия нямаше шанс срещу Русия, затова тръгнаха срещу цивилното население, за да изглежда, че зверствата са от Русия (фалшив флаг) и по този начин да получат по-голяма западна подкрепа.

Всичко е сглобено. МКС (ISS) не е това, което ви казват, кадрите са от студио със зелен екран.  Доказателствата, с които разполагаме сега, показват, че са Украинската армии; наемници и инфилтрирани от специалните сили на САЩ, са които извършват тези зверства и унищожаването." 

Войната Русия-Украйна не е нищо повече от сложен театър за налагане на геоинженерни програми

"Това, което видяха в големи количества в различни украински градове, особено в Киев, бяха: цели конвои, стотици камиони със снимачно оборудване за КИНО. Снимачни площадки, кранове, осветителни системи и осветителни тела. Всичко изпълнено с журналисти от Матрицата. Хотели, претъпкани с журналисти и снимачни екипи.

След това видяха нарочно изгорени автомобили по улиците и стари бронирани превозни средства, някои изгорени и изкуствено поставени на всяко място, кранове, поставящи бронирани превозни средства по улицата, с режисьори, казващи да ги поставят … моля по-нататък. Кризисни актьори, камиони и камиони с инсталации за грим и специални ефекти.

Киев получи голям приток на бежанци от други части на Украйна и полицията ги приюти в метрото за през нощта. И през нощта затварят всички врати на метрото и журналистите влизат за да ги снимат, всички натъпкани вътре. Докато навън, един-единствен полицейски пикап обикаля с включена от време на време сирена, създавайки илюзията за опасност.

Войната е фалшива като Covid; Страданието е реално

Страданието е истинско, хората са в криза, губят домовете си, живота си, но войната е фалшива както с Covid-а. А това, което виждате по новините, е Холивуд. В покарйнините... имат снимачни превозни средства наоколо и вътре поставят пиротехнически експлозиви. Вижда се разрушено, защото са го разрушили нарочно. Предизвикват пожари тук и там, създавайки илюзията за война. Всичко, за да се вярва, че руснаците атакуваха жилищни сгради, жилища на хората, на цивилни." Източник

Дали Русия играе роля да спомогне в този план или ще попречи на Кабала да създаде свой собствен Втори Израел в Украйна? Публикувах видео с техните планове за възстановяване на Хазария на територията на Украйна. Вече писах за историята на Хазария и техните измами и сатанинските и ритуални. 

Проблемът е, че все още нямаме пълната картина. Нищо не пасва, но война, каквато излиза по новините, определено НЕ. Това е поредното е фалшиво. Но хората вярват, че има война заради медиите и от това, което им казва тяхното местно Правителство....видях конвои от хора, от вървящи бежанци, ескортирани от руска бронирана техника, и от всичко останало знаем, че Русия сътрудничи с този отвратителен план.

Това, което видяхме там, не изглежда добре, не е война. Това прилича на фалшив флаг, за да придвижат техните фигури, за да инсталират техния Нов Световен Ред." Пилот над Украйна"

Обещават да възстановят Хазария на територията на Украйна до 2039 г.

Гледах това интервю с израелски представител, който говори за Нов Израел на територията на Украйна. Просто ужас! Те не крият плановете си. Няколко важни точки от това интервю.

1. Планират да разполагат с ядрени оръжия, за да бомбардират всички недружелюбни нации наоколо (спомняте ли си Зеленски, че говори за придобиване на ядрени оръжия? Между другото Зеленски е евреин.)2. Те искат да превърнат територията на Донбас в място на непрекъснат конфликт, подобно на сектор Газа.3. Този израелски представител признава, че Hollinwood и Las Vegas се управляват от евреи. (Не са ли Холивуд и Лас Вегас индустрия на пропаганда за морална деградация?)4. Те ще променят имената на градовете на територията на Новия Израел. Един от градовете ще се казва Хазарск! Това е пряка препратка към Хазария.5. Те очакват, че когато Путин бъде заменен с по-„демократичен“ президент, Крим ще бъде върнат на Новия Израел (Хазария). 

Защо бягат бежанците, ако нищо не се случва?

"По същата причина поради която хората носят маски. Заради страха от войната, приемайки, че това се случва „в съседство“. Както при Covid-а, вярват, че другият човек умира... Винаги приемат, че се случва някъде другаде, въпреки че не се случва никъде другаде. Медийната война е това, което ги кара да бягат, защото вярват в холивудския телевизионен театър, който показват по новините."

От друга страна, наемни войници, които успяват да се спасят, свидетелстват за това как масово наемниците са избивани. Дори не могат да разберат кога идват снарядите. Изведнъж всички наоколо са избити. А Украинската страна явно съучаства в това, защото не им дава боеприпаси, а ги убиват ако искат да се махнат. Въпреки, че са чужденци, на границата не ги пускат. 

Така че, е възможно това наистина да са тактически операции за премахване на 60-те хиляди Нацисти в Украйна, заедно със всички, които им се притекът на помощ. А улики, които заловиха наскоро, показват, че много от тях са практивуващи Сатанисти. 

Положителните събития приписвани на Русия:

"Това което се случва в Украйна е систематично унищожаване на Дълбоката държава" твърди ICON. Становище прокарвано от Белите Шапки. По най-висши сведения, от Space Force държат конците на случващото се. Постепенно подменят световните лидери, ликвидират играчите на Дълбоката държава, подготвяйки Трибунали за престъпниците и новата Квантова парична система (без такси) за човечеството. Те заявяват, че Путин е с тях. Затова: 

(1) Русия излезе от Матрицата на Хазарските Банкери. Русия изгони Ротшилдови през 2019 г. Сега Русия обезпечи рублите си със злато. Това е война със Кабала. Изглежда, че Русия печели и множество страни ще я последват.

(2) Русия разкри и унищожени незаконни, опасни лаборатории за Биологично оръжие в Урайна. Доказателстват накараха сената на САЩ да има прослушване, което разкри, че САЩ имат над 336 такива опасни лаборатории пръснати по света.

(3) Неонацистите, които безнаказани са убивали невинни в продължение на 8 години, биват изобличени и унищожавани. Говорим за 60 хиляди, силно въоръжени, способни да убиват и изнасилват без съвест.

(4) Подземни тунели с отвлечени деца и свалени експерименти върху хора
Русия и редица съюзни нации преминаха от системата на Рочилд-Хазарската мафиотска банка към нова парична система, обезпечена със злато.

Та големия въпрос е дали това е операция в подкрепа на Хазарите или добре прикрит опит за тяхното унищожение. Путин, както знаем идва от КГБ и бе слуга на Кабала. Путин беше от култа на Черно слънце, но след 2016 той беше убит (понеже не осъществи обещаните печалби за Кабала).    Според данните, последният двойник на Путин е поставен от Белите шапки. Затова и е по-явен (друга форма на лицето - друг тип нос). Най-вече, явно воюва срещу Кабала (Банковата Хазарска Мафиа). Ето защо докладваме и за привидно добрите му ходове - да видим дали е вярно. Имаме в предвид, че всякаква заблуда е възможна (да е просто сценарий на Кабала).
Но нека малко задълбем в историята на Хазария. Кои са Хазарите? Защо днес Хазарски-евреи са по всички високи постове в управлението на света? Защо те притежават и контролират всички медии? Защо правителствата им се прекланят?

Хазарите: Прикрити Сатанисти проникват в Европа

Съвременните „евреи“ исторически са били хазари. Известни със своите ужасни сатанински практики. Счита се че произлизат от Ханаанитите и Финикийците, които се изместват на север и запазват преклонението си пред Баал, включващо ритуални убийства, изнасилвания и пиене на кръв. 

Хазарите се обръщат към юдаизма през 8-ми век и мигрират на запад в Източна Европа през 12-ти и 13-ти век, когато Хазарската империя се разпада. 

Където и да отидоха, хората бяха ужасени (деца изнасилени, ритуално убити). 1666 г. се появява техния месия, който открито проповядва кръвосмешение, секс с деца. Той ги подстрекава фалшиво да приемат друга вяра, за да превземат религиите отвътре, докато продължават със Сатанинските си практики. От него произлиза и фикс-идеята им да възстановят Израил. Банкерите издигат Хитлер с тази цел, да изгони Евреите от Европа, за да се преместят в новоприсвоената им нация. Те си създават Холокоста и умело го използват никой да не може да говори срещу тях. Техен е и планът за Комунизация на целия свят. Свят на роби без права. 

Черната Магия в основата на паричната състема
Постепенно с използването на вавилонска черна магия те се превърнаха в банкерите на света. Това става като проникват в западните кралства, стават главни банкери и чрез дълговете си присвояват контрола над западните нации. (Виж историята)
След банкрутирането на монарси, придобиват правото да осеменяват кралските потомствени линии до 2019 г. Затова в последните години са открити много масови гробове на ритуално убити деца в Кралските им имения. (Видео)

Как Хазарската Мафия (ХМ) постига глобален контрол
След като постига контрол над монарсите, Ротшилдови започанаха скрито да управляват Британската империя и разширяват модела си на управление по света. Печели огромни богатства от продажбата на опиум в Китай. Именно Ротшилд нареди масовото унищожаване и геноцида срещу коренното население на Северна Америка. Ротшилдови започват международната търговия с роби – предприятие, което разглежда тези отвлечени хора като обикновени животни. 

Банкерите на Ротшилд научиха рано че войната е чудесен начин да удвоят парите си за кратко време, като дават заеми на двете враждуващи страни. През 1913 г., подкупвайки нечестни членове-изменници на Конгреса, прокарват незаконния, неконституционен Закон за Федералния резерв на Бъдни вечер, без необходим кворум. 
Така ХМ и Ротшилдови създават нелегалната система за данъчно облагане. Печатат пари от нищото на всички централни банки за което държавите влизат в дългове да им изплащат лихви върху тези пари. С други думи, целият свят влиза в дългово робство. Дори Службата за вътрешни приходи е тяхната частна агенция за събиране на данъци, регистрирана в Пуерто Рико. А тези, които се опитат да излезнат от тази дългова парична система бързо намират гиблета си. 

"Ротшилдови и хазарите никога не могат да позволят съществуването на икономическа система, която не зависи от лихварството." (Виж)

Болшевиките бяха създадени от хазарската мафия, като отмъщение за разбиването на Хазария към 1000 г. Сл. Хр. Това обяснява изключителното насилие. По указание на ХМ-Ротшилд, изнасилвали, измъчвали и масово убивали приблизително 100 милиона руснаци, включително жени, деца и пеленачета. 

Това е Глобална Военна Операция срещу Кабала и Дълбоката Държава

Помислете за Божието сърце, когато Той види как децата му страдат в Украйна; Пръстени за трафик на наркотици и деца, групи за поклонение на Баал и нацисти. На всичкото отгоре мирни хора биват изтласкани от домовете си. Вече писах за това кой е поръчал и платил войната и какъв е планът на Кабала за Украйна (Въсзтановяване на Хазария).   Информацията е: Войната не е срещу Украйна. Това е война срещу Кабала - сатанистическата мафия, която контролира света. Това е глобална военна операция срещу дълбоката държава. Те се скриха в Украйна. Но руските военни сега превзеха подземния им Главен щаб в Мариупол. ВОЙНАТА СВЪРШИ  

Трябва да разберете, Русия излезе от системата на Фиатните пари (на частните Сатанински банкери). Половината от страните в света се присъединиха към Русия. Преминават към Златния стандарт. Ето защо не се приемат плащания на петрол с Fiat Money (които печатат от нищото).

Да, и Българския премиер не иска да плаща с истински пари. (Значи играе от Кабала). Съжалявам, но всички разбраха че фиатните пари са фалшиви (Без покритие). Никой не ги иска. Не може да плащаш с безполезна хартия, а да получаваш реална стока. Всички разбрахме, че като взимаш кредит, те просто написват тази цифра в компютъра. Те ги нямат. Използват твоя подпис, че ще ги дадеш. И после ти искат лихва. Това е глобална война с тези Изманици.   

Докато ЕС санкционира Русия, това беше част от операцията за арестуване на олигарсите от Кабала в Русия и конфискуване на техните активи. Войната е война срещу Кабала. Кабала се прочиства глобално във всяка страна. Докато лабораториите бяха заловени в Украйна, толкова много други биолаборатории бяха унищожени по целия свят.  

Русия е просто част от Алианса. Това е глобално усилие за унищожаване на Дълбоката държава на Кабала. Многобройни бизнеси на Кабала се унищожават по целия свят. Толкова много неща се случват под радара. Медиите по някакъв начин помагат да се отклони формата на вниманието на операциите на Белите шапки.

Следете Земетресенията: Ако погледнете големите експлозии, те се появяват в ТОЧНИ линии, където върви войната; Одеса (Украйна) -> Беларус -> Литва -> Латвия -> Естония -> Финландия -> Швеция ... показват хода на ТУНЕЛИТЕ и БУНКЕРИТЕ на Кабала, които биват унищожавани. Глобални военни действия. 

Защо медиите не съобщават това? Медиите са собственост на Кабала. Така че Алиансът остави медиите на това, което правят най-добре – лъжата. Но това дава прикритие за операциите на Стинг. Кабала не трябва да бъде предупреден и не трябва да знае какво наистина се случва. Също така хората трябва да се събудят и да видят през медиите лъжи. Научете се да се доверявате и да споделяте истината помежду си, без да слушате някаква платена сценарийна пропаганда. Помнете, Бог побеждава!

Идеологическата победа е решаваща

Разпадането на тази Хазарска империя на злото беше невъзможно без идеологическа и духовна победа.

Д-р Сан Мьон Мун, е известен с ключовата си ролята за падането на Комунизма. Президент Рейган лично заяви, "Ние имахме желанието, но без Преп. Мун никога нямаше да спрем Комунизма." Виж, Мун унищожи Комунизма

Световни лидери днес осъзнават ролята на в. Вашингтон таймс за тази идоелогическа победа. Това обяснява огромното, необосноване преследване срещу основателя, Д-р Мун. Той обедини световните лидери, за да донесе мирен и освободен свят. (виж) И сега виждаме Международен алианс, който се бори външно със структурите на Deep State по целия свят. Източник: https://istinski.blogspot.com/2022/04/blog-post_22.html

Как става това, прочетете в Месианската роля за освобождаване на Човечеството https://istinski.blogspot.com/2022/04/blog-post_19.html



Гласувай:
3



1. hituc - Дарения спонсорират ворйната:
22.04.2022 17:53
Сега Украйна събира десетки милиони на ден от дарения. Събитието „Stand Up for Ukraine“ вече е събрало над 11 милиарда долара. Докато тези дарения не продължат да идват, войната няма да спре. Те ще продължат да доят кравата. Нищо няма да отиде за хората.
цитирай
2. hituc - Страданието е истинско, но войната е фалшива
22.04.2022 17:55
Страданието е истинско, хората са в криза, губят домовете си, живота си, но войната е фалшива както с Covid-а. А това, което виждате по новините, е Холивуд. В покарйнините... имат снимачни превозни средства наоколо и вътре поставят пиротехнически експлозиви. Вижда се разрушено, защото са го разрушили нарочно. Предизвикват пожари тук и там, създавайки илюзията за война. Всичко, за да се вярва, че руснаците атакуваха жилищни сгради, жилища на хората, на цивилни."
цитирай
3. hituc - Всичко е нагласено
22.04.2022 17:57
Всичко е сглобено. МКС (ISS) не е това, което ви казват, кадрите са от студио със зелен екран. Доказателствата, с които разполагаме сега, показват, че са Украинската армии; наемници и инфилтрирани от специалните сили на САЩ, са които извършват тези зверства и унищожаването."
цитирай
4. barin - Здравей, hutic. При всички войни ...
22.04.2022 21:51
Здравей, hutic. При всички войни има две причини: официална за пред света и действителна. Втората често узнаваме твърде късно или само предполагаме каква е. И сегашната война не е изключение. Колкото пшовече човек се замисля, толкова по-дълбоко навлиза в нещата и открива иостинската причина за войната.
Поздрави!
цитирай
5. germantiger - важнбото за теб е че путин е ангел и ...
22.04.2022 22:01
важнбото за теб е че путин е ангел и архангел, иска да ни спаси

руъсанците са прекрасни и се борят за светлото и доброто

руснаците никога не убиват и не изнасилват, те са светци
цитирай
6. germantiger - ясно - запада е виновен винаги и за ...
22.04.2022 22:03
ясно - запада е виновен винаги и за всичко

ясно - руснаците никога не са виновни за нищо преди, за нищо сега и за нищо в бъдеще
цитирай
7. hituc - Путин - явно подменен
23.04.2022 01:18
Путин, както знаем идва от КГБ и бе слуга на Кабала. Не просто беше от култа на Черно слънце, но през 2015 г. бе избран за лидер на култа - Pindar (Черен Принц). Медийно го подготвяха за 'месия'. По-късно тази позиция беше дадена на Обама и Путин беше убит (понеже не осъществи обещаните печалби за Кабала).

Според данните, последният двойник на Путин е поставен от Белите шапки. Затова и е по-явен (друга форма на лицето - друг тип нос). Най-вече, явно воюва срещу Кабала (Банковата Хазарска Мафиа). Ето защо докладваме и за привидно добрите му ходове - да видим дали е вярно. Имаме в предвид, че всякаква заблуда е възможна (да е просто сценарий на Кабала).
цитирай
8. hituc - Байдан - актьор с гумена маска
23.04.2022 01:25
За Байдан навсякъде искарват инфо и доказателства, че е просто актьор, записван във филмово студио. Лице, скалп, уши, изражение - всичко му е различно от оригинала. Но за Путин нарочно мълчат. въпреки че също е видно като сравните със снимки от преди 2015. Просто единия играе 'Злодея' (Кабала го обичат, другите да го намразят), а при Путин, обратното, "Спасителя" (Кабала го плюват, другите да го обичат). СТРАННИ ИГРИЧКИ
цитирай
9. hituc - Сетовните събития са предрешени предварително
23.04.2022 01:29
Просто след това разиграват театъра по сценарии, за да ни накарат да влезнем в забудата, че така са се случили нещата. Че е толкова убъркано, че да не разберем... а реално Театъра си има кукловод и продуценти, които контролират нещата. Всичко се знае предварително. Всичко си има цел, която обикновенно е в наш ущърб. А пиеските са само за да не разберем, че това е била целта, а още по малко, кой всъщност дърпа конците (и на левите и на десните).
цитирай
10. hituc - Карат ни да плащаме лиценз за всяка наша дейност
11.05.2022 16:25
Кога ще се събудим? Те ни отнеха свободите, лицензират всяка дейност, която правим. Всички регулации, граници, данъци и санкции. Дори птиците могат да летят свободно без лиценз, без паспорт за преминаване на границите, без данък за гнездото си. Ние сме Божии деца. Защо трябва да сме по-малко свободни?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hituc
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2979790
Постинги: 125
Коментари: 969
Гласове: 359
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930