Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2022 19:34 - Не е само Русия - Украйна / Това е Глобална Военна Операция
Автор: hituc Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2437 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 01.05.2022 20:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Това е Глобална Военна Операция срещу Кабала и Дълбоката Държава

Информацията е: Войната не е срещу Украйна. Това е война срещу Кабала - сатанистическата мафия, която контролира света. Това е глобална военна операция срещу дълбоката държава. Атакувани във всички краища на света те се скриха в Украйна. Но руските военни сега превзеха подземния им Главен щаб в Мариупол. ВОЙНАТА СВЪРШИ  
  • Както от Глобалния Резерв съобщиха, "след множество операции през последните дни, може да съобщим много положителната новина, че от най-дълбо дълбоката Дълбока държава са останали само 2000..." Колкото и дълбоко да се крият и да бягат, те също скоро ще бъдат открити и получат заслуженото си. 
Трябва да разберете, Русия излезе от системата на Фиатните пари (на частните Сатанински банкери - Хазарската мафия). Половината от страните в света се присъединиха към Русия. Преминават към Златния стандарт. Ето защо вече не се приемат плащания на петрол и газ с Фиатните пари (които печатат от нищото).

Да, и Българския премиер не иска да плаща с истински пари. (Значи играе от Кабала). Съжалявам, но всички разбраха че фиатните пари са фалшиви (Без покритие). Никой не ги иска. Китай не ги приема. Не може да плащаш с безполезна хартия, а да получаваш реална стока. Всички разбрахме, че като взимаш кредит, те просто написват тази цифра в компютъра. Те ги нямат. Използват твоя подпис, че ще ги дадеш. И после ти искат лихва. Това е глобална война с тези Изманици.   

Докато ЕС санкционира Русия, това беше част от операцията за арестуване на олигарсите от Кабала в Русия и конфискуване на техните активи. Войната е война срещу Кабала. Кабала се прочиства глобално във всяка страна. Дори в Русия. Висши генерали от Кабала бяха арестувани и там. Докато лабораториите бяха заловени в Украйна, толкова много други биолаборатории бяха унищожени по целия свят, дори в Русия.  

Русия е просто част от Алианса. Това е глобално усилие за унищожаване на Дълбоката държава на Кабала. Многобройни бизнеси на Кабала се унищожават по целия свят. Толкова много неща се случват под радара. Медиите донякъде спомагат за отклоняване на вниманието от операциите на Белите шапки (Алианса).

Къде е Путин в тази история

Като агент на КГБ, Путин е член на Култа на Черното Слънце (поклонници на Луцифер), и представител на интерестите на Кабала и Дълбоката държава до 2016 г. След като е убит е представян от няколко двойници. Сравнение на снимките потвърждава това. Последният му двойник е считан за представител на Алианса (Белите шапки), които целят унищожението на Дълбоката държава. Много знаци демонстрират това, но все пак остава да видим и да се убедим напълно.

При майка еврейка (Мария Ивановна Шаломова) Путин е чистокръвен евреин. Но пак да повторим. Говорим за Хазарски евреин. Те са най-големия враг на истинските Евреи. Хазарите (Потомци на Ханаанитите, практикуващи сатанизъм) приемат Еврейската вяра, но запазват сатанинските си практики. Създават Червената Революция за да отмъстят на Русия, че е унищожила Хазария преди 1000 години. Да, Хазарските Банкери плащат революцията, подготвят армия и пращят Ленин и Тротски, които също са хазарски-евреи. Хазарите доминираха всички Комунистическите държави - дори Китай.

Сега целят възстановяване на Хазария на територията на Украйна. Ако не беше Хазарски евреин Путнин нямаше да има шанс да е лидер на Русия. Но истинския Путин отдавна е мъртав. А в момента Алианса принуждава даже и Кабалските лидери да допринасят за унищожението на Дълбоката държава. Ако не се съгласят, просто ги замества. 

Войната не се води само в Украйна

Следете големите трусове: Ако погледнете големите експлозии, те се появяват в ТОЧНИ линии, където върви войната; Одеса (Украйна) -> Беларус -> Литва -> Латвия -> Естония -> Финландия -> Швеция ... показват хода на ТУНЕЛИТЕ и БУНКЕРИТЕ на Кабала, които биват унищожавани. Глобални военни действия. 

Защо медиите не съобщават това? Медиите са собственост на Кабала. Така че Алиансът остави медиите да вършат това, което правят най-добре – да лъжат. Но това дава прикритие за операциите на Ужилване (Sting Operations). Кабала не трябва да знае какво наистина се случва. Също така хората трябва да се събудят и да видят през медиите лъжи, които непрестанно казват точно обратното на истината. Научете се да се доверявате и да споделяте истината помежду си, без да слушате някаква платена сценарийна пропаганда. Помнете, Бог побеждава!

Помислете за Божието сърце, когато Той види как децата му страдат в Украйна; Пръстени за трафик на наркотици и деца, групи за поклонение на Баал и нацисти. На всичкото отгоре мирни хора биват изтласкани от домовете си. Вече писах за това кой е поръчал и платил войната и какъв е планът на Кабала за Украйна (Въсзтановяване на Хазария).  

image

Стотици педофилски лагери, пръснати в Украйна    

Руските специални части, или Spetznas, случайно се натъкнаха на лагер за педофили в централна Украйна и разбраха, че стотици такива съоръжения са разпръснати из провинцията. Нова руска кауза се превърна в унищожаване на всеки педофил „мръсотия и измет“ и всяка адска група за трафик на деца, нахлуваща в страната.      

Крим, Украйна - постсъветски ваканционен лагер" Снимките са правени от 1994 до 2003 г 

„В събота Путин разкри на Тръмп, че приблизително 35 000 деца, повечето от които са руски, са били освободени от сексуално робство, след като силите му идентифицираха и дискретно се насочиха към 150 ковена за трафик.  

„Путин каза, че Spetznas е намерил прашен счетоводен регистър от складова сграда в пристанището на Мариупол. Трафикантите на деца са превърнали сградата в център за обработка, откъдето децата са били изпращани в и извън Украйна. Книгата, каза Путин, е държала... нагоре имена, дати, пол и възраст на деца, които трафикантите са изпратили извън страната. Най-ранната дата в книгата е 2 март 2005 г.   „Тези престъпници са вършили зло тук от 1991 г., твърде дълго. Сега спира“, каза Путин.“ Източник    

Педофилски пръстени бягат от Украйна  

Току-що беше съобщено, че „педофилските групи в Украйна използват „хуманитарни коридори“, за да избягат от войната на Владимир Путин срещу трафикантите на деца и биотерористите“.

Путин информира Тръмп за проблема с трафика на деца, който в продължение на десетилетия тормозеше украинската провинция. Той каза на Тръмп, че руските специални сили са освободили допълнителни 1600 затворени деца от „бърлогите на мръсотията“ и са убили трафикантите, които ги охраняват, но някои се измъкват с невинни жертви.
   
Руските военни спряха пълен влак с предимно деца и малко възрастни. „67 деца, слезли от този влак, 67 от много страни, много руски деца. В интервюта те казаха, че са били отвлечени, а фалшивите учители не са имали акредитация, никакви документи. Тези мръсотии сега се опитват да заведат децата в други страни, за да ги продават, тъй като ние ги спираме тук“, каза Путин на Тръмп. Вижте статията

Мрежа от тунели за трафик  

Тунелната система Азовстал под индустриалната зона в Мариупол беше сложна мрежа от тунели. Азовските нацисти са взели цивилните за жив щит – чисто зло военни престъпления.
  • Под индустриална зона Азовстал има 24 км тунели на 30 метра дълбочина.
Мариупол: „Под индустриалната зона „Азовстал“ около 240 чужденци са в ПОДЗЕМЯТА, включително ГЕНЕРАЛИ НА НАТО и офицери от Френския чуждестранен легион и персонал в биолабораторията. Техните охранители, финансирани от Ахметов, наброяват до 3000 души“.

    Fulford Report казва: „Свидетели на място разследват фактите и установяват, че всички терористични атаки срещу цивилни произхождат от страна на Украйна. Доказано е, че тази ракетна атака, в която Русия е обвинена, например, е украинска“. Вижте свидетелства:

  „...И тогава всички къщи бяха разстреляни от картечници. – Кой стреля? – Азов. Азов. – Деца и жени ли са стреляли? – Да…” тичаха от къща на къща, смениха позициите си, стреляха по местното население...” “При опит да излезем от града, снайперисти стреляха по нас. Те бяха "Азов".


image  


Наемници в Украйна, покланящи се на Сатана
   
  • Гербът на Украйна всъщност е хазарската Тамга, идваща от поклонението на Молох.
  Руснаците конфискуваха множество предмети, показващи, че американските наемници в Украйна се покланят на Сатана. виж, Сатанинските статуи, възстановени от руски ракетен удар в Украйна Русия твърди, че американските наемници, които се бият в Украйна, „Почитат дявола“

    Руските новинарски източници разкриха „сатанисти от американското наемно подразделение в Украйна, заявявайки, че членовете на групата „се покланят на дявола в истинския смисъл на думата“. Скорошно видео от фронтовата линия на конфликта в Украйна показва руски военни сили, които разкриват нещо, което изглежда са сатанински статуи с лицето на Бафомет и подобни на култ езически фигурки. Американците отидоха в Украйна, за да се бият заедно с неонацисткия батальон Азов, обвиненията в сатанизъм внасят нов обрат в вече заплетения конфликт.

Зеленски показва Сатанински знаци - Кабалът изисква покорните му лидери да показват преданноста си към Луцифер на обществени места. Вижте Макрон, Папата и множество Кино и Музикални звезди, които също го правят. 

image  

Биолаборатории – заплахи за човечеството
 

Инженер по течове на UKR: Водените от САЩ биолаборатории представляват потенциална заплаха за хората в Украйна и извън нея. Водени от САЩ биолаборатории в Украйна са извършвали тайни изследвания от дълго време, като представляват потенциална заплаха за хората в Украйна и извън нея, докато местните хора не са знаели за това.
    „Путин каза на Тръмп, че неговите сили са „разбили на прах“ всички известни чуждестранни лаборатории за биологично оръжие в Украйна, но много учени избягаха.  
Путин изрече имената на 27 учени, които са оглавили програми за оръжия, които биха могли да потопят света в истински зомби апокалипсис." Източник  
Това идва на фона на откриването на света, че вирусът Covid всъщност е биологично оръжие, базирано на отровата на Кобрата. Произвежда се масово в биолаборатории по целия свят и се разпространява чрез питейната вода.
    
Украйна - родната земя на Хазарската Мафия  

   Вече писах за плана за възстановяване на Хазария на територията на Украйна и историята на Хазария и техните сатанински ритуални убийства на деца, заради които нацията им беше унищожена преди 1000 години. Виждаме как историята се повтаря.  
„Около 1200 г. сл. Хр., руснаците предвождат група нации, заобикалящи Хазария и я нахлуват, за да спрат хазарските престъпления срещу техния народ, които включват отвличане на малките им деца и бебета за техните кървави жертвоприношения на Ваал. Хазарска история  
   Разпространявайки се по света, хазарите стоят зад търговията с роби, Френската революция, марксизма и комунизма, нацизма. Те създадоха нацизма и Холокоста, за да създадат своята държава в Израел. Сега те искат оригиналната си земя в Украйна. Нищо чудно, че през последните 30 години те проникнаха толкова много в страната със своите активи и своите зли практики.

(Вижте символите на Украйна, които са взети от символи на Хазарската Мафия и преклонението пред Баал)

image

Банковите сървъри на Ротшилд бяха в Украйна
   

„Путин и неговият екип извлечеха всички данни от банките, които биха разкрили корупцията от 2014 г. и че десетки милиарди долари са били източени, използвайки Украйна като канал, продължи източникът“.
  • "Банковите сървъри на Ротшилд бяха в Украйна и сега са иззети. Това означава, че играта е приключила за тях.") 
Дълбоката държава е опустошена от операцията им за пране на пари в Украйна, която се унищожава от Путин. Сега Байдън, Обама, Сорос, Клинтън... (и други), ще бъдат разкрити. На всички тях ръцете са напоени с кръв от тъмните им корупционни схеми в Украйна“, отбеляза източникът на Мосад. Прочетете също, ВОЙНАТА В УКРАИНА Е ФАЛШИВНА като КОВИД

Руските специални операции в Украйна:
   
Толкова много свидетелства и видеозаписи показват, че руските военни помагат на украинския народ, дават му храна, предпазват ги да преминат безопасно. Хората ги приемат като освободители в много области, когато идват руснаци. Те пострадаха изключително много през последните 8 години от неонацистки зверства. Вижте свидетелствата  
  • „Това, което се случва в Украйна, е системното унищожаване на Дълбоката държава“, каза ICON. 60 000 нацисти в Украйна, заедно с всички, които им идват на помощ, много от тях са практикуващи сатанисти.
1. Стотици лагери за педофили унищожени. Хиляди деца, спасени от трафикантите. 

2. Унищожени опасни лаборатории за биологично оръжие, които използваха украинците като морски свинчета и застрашаваха цялото човечество.  

3. Унищожаване на 60 хиляди нацистки наемници, участващи в изнасилвания, убийства на цивилни и сатанински практики.  

4. „Путин и неговият екип извлечеха всички данни от банките, които биха разкрили корупцията от 2014 г. и че десетки милиарди долари са били източени, използвайки Украйна като канал, продължи източникът“.



Гласувай:
6



1. dobrodan - Не, Путин изобщо не е еврейско цукало,
30.04.2022 12:22
ама никак.
При майка еврейка (Мария Ивановна Шаломова) Путин е чистокръвен евреин.

В пропагандата си зле.
цитирай
2. hituc - Правилно - Комунизма и КГБ бяха създадени от Хазарската Мафия
01.05.2022 01:12
Както вече знаем, Хазарите (Потомци на Ханаанитите, практикуващи сатанизъм) приемат Еврейската вяра, но запазват сатанинските си практики. Създават Червената Революция за да отмъстят на Русия. Доминират Комунистическите държави. Целят възстановяване на Хазария на територията на Украйна. Ако не беше Хазарски евреин Путнин нямаше да има шанс да е лидер на Русия. Но истинския Путин отдавна е мъртав.
цитирай
3. hituc - Къде е Путин в тази история
01.05.2022 01:20
Като агент на КГБ, Путин е член на Култа на Черното Слънце (поклонници на Луцифер), и представител на интерестите на Кабала и Дълбоката държава до 2016 г. След като е убит е представян от няколко двойници. Сравнение на снимките потвърждава това. Последният му двойник е считан за представител на Алианса (Белите шапки), които целят унищожението на Дълбоката държава. Много знаци демонстрират това, но все пак остава да видим и да се убедим напълно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hituc
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2979713
Постинги: 125
Коментари: 969
Гласове: 359
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930