Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2022 03:20 - Илюзията за свобода и демокрация - Истината ще освободи човечеството:
Автор: hituc Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4566 Коментари: 5 Гласове:
1

Последна промяна: 04.01.2023 04:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image  

ВИЖТЕ СЪС СЪРЦЕТО СИ
Илюзията за свобода и демокрация - Истината ще освободи човечеството:

„Тъй като Бог е същността на любовта, Той помага на хората с антена на сърцето.“ Истинския Баща  

CIG Новини  / ноември  2022 г  

( За да видитите видеата и линковете - отидете в оригиналната статия: https://istinski.blogspot.com/2022/11/blog-post.html )

За първи път в историята сатанинският апарат, който контролира човечеството, е на път да загуби всичко, защото не може да покрие лъжите си. „Сега сме в бавна битка за премахване на корумпираните алчни маймуни в нашите администрации“, отбеляза Джуди.
  • Руският парламент забрани пропагандата на ЛГБТ, педофилията и смяната на пола. Всяка пропаганда на нетрадиционни сексуални отношения е забранена в Русия. Това предпазва децата и бъдещето на страната ни от сатанизма, каза Володин.
  • Заглавие на Washington Post: „Ваксинираните хора вече съставляват мнозинството от смъртните случаи от Covid.“ Данните идват от CDC. (Video)
  • Global Repository обяви, че от 100 000 елита, които искат да убият човечеството, само 25 000 са останали живи след операциите от миналата седмица.
Сега сме бомбардирани с разсекретена информация за престъпленията на елита и техното участие в Сатанински ритуали. Но ние трябва интуитивно да видим светлината и Божия план зад всичко това. Това е, което винаги ме е изумявало в Учителя Мун - как той запази блестящото си сърце и вдъхновение, въпреки цялата тъмнина и преследване, с които трябваше да се изправи.   

В предишния си доклад обясних как  Как Хазарската Банкерска Мафия ПРЕВЗЕХА АНГЛИЯ. Това, което описвам тук, е сатанинската матрица, която сега се разпада болезнено пред очите ни. Точно както описва първият абзац на главата „Падението“, разбирането как е работил Сатана и каква е неговата същност е началото на разпадането на неговата империя на злото. И така, какво точно се срива? Защо преп. Мун каза, че трябва да спрем да държим сляпо тези сатанински структури, сякаш те са единственото ни спасение? 

image
 
Истината ще освободи човечеството  


Разкриването, което се случва сега, „представлява екзистенциална заплаха, за първи път в историята, за апарата на дълбоката държава, който е контролирал информацията и груповото мислене през последните 500 години. За първи път в историята те ще загубят всичко, което са имали , защото не могат да запазят преднината на своите лъжи." (1)   Източникът казва, че „МСМ ще бъдат използвани, за да унищожат самия разказ на Ковид-19 за смъртта и касапницата, които са увековечили върху човечеството. „Те ще кажат истината за себе си, със сила, ако е необходимо“. Този процес изглежда започва ."  

Също така, преп. Мун ясно заяви, че онези, които се противопоставят на Божията воля, ще бъдат взети от духовния свят. И това се случва сега. В репортажа си отпреди 2 дни Кимбърли обясни, че са преброили последните 100 хиляди елита, които насочват цялото зло по земята. През следващите месеци, каза тя, всички те ще заминат.   

По думите й промяната се случва и техните усилия не могат да я спрат. Всичко, което правят, е да се борят с Бога. И към 16 ноември само 67 000 са живи, 30 хиляди от тях все още правят лоши избори, 10 000 са планирани незабавно за унищожаване през следващите 48 часа.    Както татко Мун ни каза:   „С развитието на бъдещето човечеството няма да има друг избор, освен да живее взаимозависимо в плуралистично, глобално общество. Култура на мира ще бъде установена по целия свят. Когато това се случи... любовта на Бог ще бъде призната за абсолютно необходима за семейството, а оттам и обществото, нацията и света“. Световния мир

Нека си припомним: Тъй като Луцифер беше принуден да напусне поста си, неговите земни структури изпаднаха в хаотично състояние на самоунищожение, борейки се помежду си за власт или насърчавайки отчаяни планове за оцеляване, които никога няма да проработят. Те не могат да измамят Бог. Те не могат да скрият делата си. Прочетете,  ЛУЦИФЕР се покая: САТАНА се върна в ПЪРВОНАЧАЛНОТО ТВОРЕНИЕ . 

image   Как белите шапки обясняват ситуацията:

ОТГОВОР НА ТРЪМП „СПАСЯВАНЕТО НА СВЕТА ОТ САТАНИНСКИ ПЕДОБАСТРИ И КАНИБАЛИЗЪМ... ТОВА ЛОШО ЛИ Е?“  

Повечето хора не разбират, че Съединените американски щати са се продали обратно на Великобритания през 1871 г. Изрично се казва, че ние сме Федерална корпорация. DC е собствена чужда територия. Има свои собствени закони, правителство и конституция.    Съобщава се, че военният съюз на Белите шапки работи, за да промени тази ситуация. Става дума за разобличаване и премахване на невидим режим на висши ръководители по целия свят, които управляват света от хиляди години.   

„Наслаждавайте се докато можете на хорър шоуто на актьори с гумени маски и компютърна графика, които замениха правителствата на Запада. Като част от шоуто сега имаме фалшив папа, фалшив президент на САЩ, фалшив крал на Обединеното кралство, фалшив френски президент, фалшива опозиция лидери, фалшиви новини и т.н. Всичко това е на път да свърши." Доклад Фулфорд

„Получихме контрол над кормилното управление, но нямаме контрол над превозното средство“, обяснява военен инсайдер. „Все още трябва да идентифицираме и отстраняваме техни пионки във всички сфери на обществото. С Илон Мъск в Туитър, ние не само получаваме контрол над техния психологически команден център, но можем да демонстрираме тяхната корупция и цензура.“ ( 14:15 мин. )

image

  • „Дълбоката държава е на път да падне, но все още не е напълно победена.  

Кастрирахме командната верига и обезглавихме върха на тяхната структура , но не успяхме да се справим с многото стотици хиляди слуги, внедрени в обществото. Така че  те все още имат възможности, те имат резерви, които ние се опитваме да намерим и да продължим да източваме . Вярвам, че сме кастрирали способността им за събития с масови произшествия; изменение на климата, мръсни ядрени бомби и т.н." ( 38 минути )

Сега виждате, Нанси Пелоси подаде оставка, а републиканските политици започнаха разследвания за присвояването на пари, предназначени за Украйна и престъпленията на семейство Байдън. Светът осъзнава факта, че световните политици са просто изнудвани и контролирани чрез робски подкупи или аватари на убити политици. 

„Занимаваме се с бизнесите, занимаваме се с финансите... Здравеопазването... Голямата фармацевтична индустрия... Уолстрийт... Централните банкери, повечето от които вече сме прочистили. Но техните семейства или лица, които приемат нареждания от тях може да продължават с дневния ред, който им е зададен предварително." 

„Фактът, че срещата на Г-20 в Бали миналата седмица излезе с изявление, подкрепящо белегът на дигиталната идентификация на звяра, свързан с ваксинациите, променящи гените, е знак, че повечето от така наречените лидери там са роби на дълбоката държава“, пише Фулфорд .

image 

Въпреки това, както Фулфорд съобщи, дори Тръмп не е истинският Тръмп:

"Източници от MI6 смятат, че истинският Доналд Тръмп е починал на 10 октомври 1989 г. Въпреки това, поради ролята, която Тръмп е трябвало да играе, той е заменен от Аватара. Ето защо Ивана Тръмп се развежда с него." Фулфорд

В това интервю попечителят на The Global Repository обяснява хранителната верига за това как се управлява светът. Кой контролира политиците и как те са задължени да следват всички указания на Корпорацията или да бъдат елиминирани. Старите договори потвърждават, че САЩ са коронна корпорация. ( Вижте )

image

Ким описва Камарата на международните отношения извън Лондон, под контрола на Короната, имаща директна връзка с всяко правителство. Изпълнителната власт на всяка нация е предадена на Короната за пълен контрол. И този пълен контрол идва от главния мозъчен център в Лондон. Прочетете,  СМЪРТТА НА КРАЛИЦАТА означава смъртта на Западното ПОЛИТИЧЕСКО и ВОЕННО ръководство

  • "Няма държавен глава на земята, който да не получава ексклузивни заповеди от тези организации... Те казват това, което трябва да кажат. Ако не го кажат, те не живеят." Попечител на глобалното хранилище

Участието на всички в измамата с пандемията потвърждава мащаба на контрола и корупцията. „Сега имаме 127 институции в над 25 държави, които потвърждават, че CV-19 не съществува – вирус, създаден от човека“, съобщи Бенджамин Фулфорд. Върховният съд на Испания потвърди, че Covid-19 не съществува. А най-ваксинираните нации вече имат над 50, дори 85% увеличение на смъртността. 

image 

Или както го обяснява Дейвид Айк:

„Човечеството предава властта си на крале и кралици, военни лидери, политици и бюрократи. Ето как стигнахме до тук.“ 

Той сравнява Тръмп и QAnon като поразително сходни с болшевишката психологическа операция от 20-те години на миналия век, известна като „Операция Доверие“, предназначена да неутрализира опозицията, създавайки погрешното впечатление, че мощна група военачалници се е организирала, за да попречи на комунистите да дойдат на власт. 

Само времето ще покаже дали отново сме попаднали в същия стар капан. Системата за контрол обаче е в криза. Истината излиза наяве и не може да бъде спряна. Божието провидение се движи бързо и нищо не може да го спре. 

  • "За 6-ти горилиански път. ВСИЧКИ президенти са избрани. Няма НИКАКВИ изключения. Докато не схванете тази проста основна концепция, ще живеете и ще умрете вечно в матрицата." Езра

Оперативният агент на ЦРУ обяснява: Ако ЦРУ искаше да пусне в кръг дезинформация. Лъжа или полуистина. Отиваше при журналист и го съветваше, че това и това се е случило. Няма как журналистът да провери тази информация. Обикновено той ще отиде с тази информация, защото изглежда като някаква ексклузивна информация. (25 минути)

И точно по този начин в момента в социалната мрежа се разпространява т. нар. White Hat информация. Както той обяснява, кореспондентите, които са набелязали, са тези, които имат страхотно влияние и са най-уважавани в своя район.

  • „Те ви казват плановете си направо на открито.“ Мислете, филми, музика и т.н. 

Няма система, която да гарантира нашите права. Всички правоприлагащи структури са там, за да защитават елита срещу нас.
 

Въведена е система за създаване на илюзията за намалени водни ресурси. Монополизирайки доставката на вода, Ротшилд може не само да ни контролира, но и систематично да трови населението. Това е отлично документирано и обяснено в тази лекция. (Вижте невероятната информация на Дебора Таварес за първичната вода и водните войни)    „Големи реки по света внезапно пресъхнаха по едно и също време. Големи езера по цялата планета също внезапно пресъхнаха по неизвестни причини. Точно в момента, когато глобалистите обявиха глобална хранителна криза.“ Актуализация на ситуацията  

Същите тези хора стоят зад изменението на климата с техните технологии за манипулиране на времето. Собствените им документи и планове описват колко големи печалби ще направят от страха от замърсената вода, която умишлено са отровили.    image   Илюзията за свобода и демокрация

Спомнете си, Учителя Мун организира много световни конференции, за да образова световните лидери за необходимостта да надхвърлят демокрацията, за да могат да установят един наистина мирен свят, свободен от корупция и зло. 

Дори в Демокрацията системата е създадена, за да ви даде илюзията за избор. Всъщност ви се представят кандидатите на тези две групи. Вашият глас е важен по духовни причини. Дава вашето съгласие, че те могат да ви управляват. Което означава, че вие ​​предавате властта и правата си на техния сатанински представител. Междувременно политиците, които сте избрали, не могат да вземат нито едно решение от сценария, даден им от този сатанински елит, управляван от Луцифер. Вижте,  САТАНИНСКИ ПРАКТИКИ СЕ ПРЕВЪРНАХА В ГОЛЯМО КАПИТАЛИСТИЧЕСКО ПРЕДПРИЯТИЕ

Следващият документален филм обяснява как и кога са създадени илюминатите, проникнали са сред масоните, обединили са се с хазарските банкери и постепенно са завладели всички правителства и структури. 

image

Важно е да се разбере, че тези две фракции не са били истинските владетели. Те са просто поставени лица, които вършеха работата за Черните благородници, управляващи отзад. Кръвна линия, толкова лишена от човешката природа и съвест, че Сатана може да има пълна база, в която да живее и да ги използва като свои инструменти. Всички планове и указания на Луцифер им бяха дадени и разпределени по разделен начин на по-ниските редици, така че никой по-долу не може наистина да разбере какво ще се случи в края. 

Тези непоправими хора започнаха да умират и изчезват, след като Луцифер загуби властта през 1999 г. Това беше причината по-ниските чинове, които им служат, да започнат да се бият помежду си, за да заемат тази свободна позиция. Но тъй като напътствията на Луцифер вече не идват, плановете им наистина не изглеждат успешни. В резултат на това всичко се срива. Целият този огромен механизъм на паяжина, който контролираше човечеството. И както наскоро Кимбърли съобщи, през следващите 2 до 6 месеца последните 100 хиляди от този непоправим елит ще бъдат елиминирани, тъй като те не показват никакви признаци да спрат с плановете си за елиминиране на човечеството. 

Ротшилд : Контролът върху парите контролира политиците и живота ни

Те участват в управителните съвети на Международния валутен фонд, всички централни банки, Световната банка и системата на Федералния резерв. Те също притежават петролни, хранителни, фармацевтични, химически и технологични гиганти. 

image

Банките на Ротшилд - контролиран колапс 

„Дайте ми контрол върху парите на нацията и не ме интересува кой пише законите.“ Ротшилд

Ето списъка на националните банки, които всъщност са частна собственост на Ротшилд: 

Афганистан: Bank of Afghanistan Албания: Bank of Albania Алжир: Bank of Algeria / Аржентина: Central Bank of Argentina / Армения: Central Bank of Armenia / Аруба: Central Bank of Aruba / Австралия: Reserve Bank of Australia / Австрия: Австрийска национална банка / Азербайджан: Централна банка на Република Азербайджан / Бахамски острови: Централна банка на Бахамските острови / Бахрейн: Централна банка на Бахрейн / Бангладеш: Банка на Бангладеш / Барбадос: Централна банка на Барбадос / Беларус: Национална банка на Република Беларус / Белгия: Национална банка на Белгия / Белиз: Централна банка на Белиз / Бенин: Централна банка на западноафриканските държави (BCEAO) / Бермуди: Бермудски парични власти / Бутан: Кралски парични власти на Бутан / Боливия: Централна банка на Боливия / Босна: Централна банка на Босна и Херцеговина / Ботсвана:Bank of Botswana / Бразилия: Централна банка на Бразилия / България: Българска народна банка / Буркина Фасо: Централна банка на западноафриканските държави (BCEAO) / Бурунди: Bank of the Republic of Burundi / Камбоджа: Национална банка на Камбоджа / Came Roon: Bank на централноафриканските държави / Канада: Bank of Canada – Banque du Canada / Кайманови острови: Паричният орган на Каймановите острови / Централноафриканска република: Bank of Central African States / Чад: Bank of Central African States / Чили: Централната банка на Чили / Китай: Народна банка на Китай / Колумбия: Банка на републиката / Коморски острови: Централна банка на Коморските острови / Конго: Централна банка на държавите от Централна Африка / Коста Рика: Централна банка на Коста Рика / Кот д"Ивоар: Централна банка на държавите от Западна Африка (BCEAO ) / Хърватия: Хърватска национална банка / Куба: Централна банка на Куба / Кипър:Централна банка на Кипър / Чешка република: Чешка национална банка / Дания: Национална банка на Дания / Доминиканска република: Централна банка на Доминиканската република / Източнокарибска зона: Източнокарибска централна банка / Еквадор: Централна банка на Еквадор / Египет: Централна банка на Египет / Ел Салвадор: Централна резервна банка на Ел Салвадор / Екваториална Гвинея: Банка на централноафриканските държави / Естония: Банка на Естония / Етиопия: Национална банка на Етиопия / Европейски съюз: Европейска централна банка / Фиджи: Резервна банка на Фиджи / Финландия: Bank of Finland / Франция: Bank of France / Габон: Bank of Central African States / Гамбия: Central Bank of The Gambia Грузия: National Bank of Georgia Германия: Deutsche Bundesbank Гана: Bank of Ghana Гърция: Bank of Greece Гватемала: Bank of Гватемала Гвинея Бисау:Централна банка на западноафриканските държави (BCEAO) Гвиана: Банка на Гвиана Хаити: Централна банка на Хаити Хондурас: Централна банка на Хондурас Хонг Конг: Паричен орган на Хонконг Унгария: Magyar Nemzeti Bank Исландия: Централна банка на Исландия Индия: Резервна банка на Индия Индонезия: Bank Indonesia Иран: Централната банка на Ислямска република Иран Ирак: Централната банка на Ирак Ирландия: Централната банка и Органът за финансови услуги на Ирландия Израел: Bank of Israel Италия: Bank of Italy Ямайка: Bank of Jamaica Япония: Bank of Япония Йордания: Централна банка на Йордания Казахстан: Национална банка на Казахстан Кения: Централна банка на Кения Корея: Централна банка на Корея Кувейт: Централна банка на Кувейт Киргизстан: Национална банка на Киргизката република Латвия: Банка на Латвия Ливан: Централна банка на Ливан Лесото : Централна банка на Лесото Либия:Централна банка на Либия (Последното им завладяване) Уругвай: Централна банка на Уругвай Литва: Банка на Литва Люксембург: Централна банка на Люксембург Макао: Паричен орган на Макао Македония: Национална банка на Република Македония Мадагаскар: Централна банка на Мадагаскар Малави: Резервна банка на Малави Малайзия: Централна банка на Малайзия Мали: Централна банка на западноафриканските държави (BCEAO) Малта: Централна банка на Малта Мавриций: Банка на Мавриций Мексико: Банка на Мексико Молдова: Национална банка на Молдова Монголия: Банка на Монголия Черна гора: Централна банка на Черна гора Мароко: Банка на Мароко Мозамбик: Банка на Мозамбик Намибия: Банка на Намибия Непал: Централна банка на Непал Холандия: Холандска банка Нидерландски Антили: Банка на Холандските Антили Нова Зеландия: Резервна банка на Нова Зеландия Никарагуа:Централна банка на Никарагуа Нигер: Централна банка на западноафриканските държави (BCEAO) Нигерия: Централна банка на Нигерия Норвегия: Централна банка на Норвегия Оман: Централна банка на Оман Пакистан: Държавна банка на Пакистан Папуа Нова Гвинея: Банка на Папуа Нова Гвинея Парагвай: Централна банка на Парагвай Перу: Централна резервна банка на Перу Филип Пайнс: Bangko Sentral ng Pilipinas Полша: Национална банка на Полша Португалия: Банка на Португалия Катар: Централна банка на Катар Румъния: Национална банка на Румъния Руанда: Национална банка на Руанда Сан Марино: Централна Банка на Република Сан Марино Самоа: Централна банка на Самоа Саудитска Арабия: Парична агенция на Саудитска Арабия / Сенегал: Централна банка на западноафриканските държави (BCEAO) / Сърбия: Национална банка на Сърбия / Сейшели: Централна банка на Сейшелите / Сиера Леоне: Bank of Sierra Leone / Сингапур:Паричен орган на Сингапур / Словакия: Национална банка на Словакия / Словения: Банка на Словения / Соломонови острови: Централна банка на Соломоновите острови / Южна Африка: Южноафриканска резервна банка / Испания: Банка на Испания / Шри Ланка: Централна банка на Шри Ланка / Судан: Банка на Судан / Суринам: Централна банка на Суринам / Свазиленд: Централната банка на Свазиленд / Швеция: Sveriges Riksbank / Швейцария: Швейцарска национална банка / Таджикистан: Национална банка на Таджикистан / Танзания: Банка на Танзания / Тайланд: Банка на Тайланд / Того: Централна банка на западноафриканските държави (BCEAO) / Тонга: Национална резервна банка на Тонга / Тринидад и Тобаго: Централна банка на Тринидад и Тобаго / Тунис: Централна банка на Тунис / Турция: Централна банка на Република Турция / Уганда : Банка на Уганда / Украйна:Национална банка на Украйна / Обединени арабски емирства: Централна банка на Обединените арабски емирства / Обединено кралство: Bank of England / Съединени щати: Федерален резерв, Федерална резервна банка на Ню Йорк / Вануату: Резервна банка на Вануату / Венецуела: Централна банка на Венецуела / Виетнам: Държавната банка на Виетнам / Йемен: Централната банка на Йемен / Замбия: Банката на Замбия / Зимбабве: Резервната банка на Зимбабве

Убиваха онези , които не приемат системата на централната банка

Вече писах в предишни доклади колко президенти и правителства бяха убити, отстранени, за да се запази системата на частната централна банка. Както знаем от Принципа, Сатана винаги взема първо това, което Бог планира да постигне. Вижте  Преп. Мун: Истинското ЗНАЧЕНИЕ НА МЕСИЯТА

image

Притежаването на всичките пари на света и правото да ги печатат от нищото не им беше достатъчно. Искат пълен контрол. Те искат нашите свободи. Ако не сте забелязали, Кабалът, като мафиотски октопод, постепенно беше завладял всички наши услуги и нужди, които бяха безплатни в миналото. Не можем да пътуваме свободно, да ловим риба, да ловуваме или да се занимаваме със земеделие без тяхното разрешение.

Те контролират как, с какво и от кого ще бъдете излекувани. Те контролират какво влагаме в тялото си. Те иззеха всички запаси от вода и храна и ги напълниха с нездравословни опасни вещества. Дори центровете за рециклиране и благотворителните организации са в техни ръце. Не можем да си помагаме без те да печелят и да я контролират. Те контролират какво научаваме и какви новини ни казват. А в действителност те са зли, покланящи се на Сатаната престъпници. (Вижте какво правят сега ) След като бъдат отстранени, ние трябва да се научим да инициираме, да си сътрудничим и да организираме добри дейности на местно ниво - да се самоорганизираме.   

Въпрос: Взели ли са всички Ротшилдови? Свалиха ли вече тези хора?

SG Anon: Това бяха едни от първите операции. Те са обхващаха почти всички клонове на семейство Ротшилд в Европа. Включително техните мениджъри на средно ниво, всичките им помощници и техните приближени. Клонът в Обединеното кралство беше премахнат по същото време, когато кралицата беше предадена. Техните скрити активи, които бяха отстранени в различни подземни бази, които унищожаваме повече от 5 години насам. (31:10)

Въпреки че не можем да проверим тази информация, виждаме, че там нещо се променя. И много от тези фигури бяха съобщени за мъртви през последните години. Част от дезинформацията или не, не знаем. Но сега открито научаваме какво са правили тези Bankgsters на човечеството. Според Кимберли, това е вътрешна борба между Хазарската Мафия (Банкерите) и Култа на Черното Слънце (Военните). 

Контролиран срив на системата 

„Имаме работа с нещо повече от рецесия... това е някакъв колапс на системата... ако се управлява добре, няма да засегне обикновения човек.“ Фулфорд   След като тъмният елит си отиде, Кимбърли Гогуен се надява на меко приземяване. Твърдо приземяване ще има, ако много от социалните структури рухнат наведнъж и хората останат без пари, храна или други необходими неща. Тя обещава, че дори банките да се сринат, пак ще имаме достъп и ще можем да плащаме.

Въпреки това ще трябва да се научим да живеем без правителствата да ни казват или да правят неща вместо нас. Добре е да станем независими дори в начина, по който доставяме храната си и други основни нужди. Данъците така или иначе не са добри, защото 80% автоматично се даряват на Кабала. И обещава нова система за финансова подкрепа, наречена Life Essentials, която да гарантира нормален жизнен стандарт.  

UNN новини 

 ( 18.11.2022 г.): До днес само 44 000 от оперативните служители на дълбоката държава са останали живи. От тях 12 000 не се съгласиха да променят посоката си и ще се изправят пред съдбата си. Останалите 32 000 са съгласни да се променят, но ще бъдат наблюдавани внимателно, съобщи Ким. 

21 ноември: Всичките 12 000 оперативни работници вече ги нямаше. Останалите 32 000 не промениха опитите си да свържат човечеството с Neuralinc и системата за социално кредитиране, така че те бяха намалени за една нощ до 16 000. В следващите 3-4 дни те ще бъдат намалени до някъде между 3 и 5 хиляди, зависи кой ще спре, каза Ким. Включително спиране на продажбата на златни чекове от мъртъв президент. 

„Очакваме с нетърпение да завършим това почистване и да продължим към пълното възстановяване на човечеството“, заключи командирът на земята Кимбърли Гогуен. ""Всичко ще се промени. Не се тъжете, че техните отрови си отиват.“

След епохата на технокрацията ще дойде ерата на сърцето

Много духовни учения твърдят, че след епохата на технокрацията ще дойде ерата на сърцето. Духовните традиции и практики ни говорят за светлина, изпълваща сърцето. Както обяснява Обединителната мисъл, нашето духовно сърце е центърът и същността на нашето съществуване. И определя сърцето като способността да получаваме радост чрез любов към нашия обект.   
  • „Сърцето ви трябва да е свързано с Бог, за да видите Неговата гледна точка.“  
Схващането на Божията гледна точка интуитивно е все по-важно в тази епоха на революционен преход от външната материална култура към вътрешната духовна култура на сърцето. Сатанинската култура задушаваше сърцата ни с външни проблеми, нужди и войни. Сатана използваше постоянни войни, болести и глад, за да ни държи поробени, без време за духовно развитие.   

  • „Бог е решен при всякакви обстоятелства да спаси човечеството.“ CSG  

Време е да обединим хора от всички слоеве, да си сътрудничим, да обединим нашите сърца и усилия, за да създадем свят на любов и мир, основан на Божиите абсолютни ценности и идеал.   

image 

Всички ние носим лична отговорност. Тази промяна не може да се случи отвън, от политиците или военните. От нас зависи да изградим такива истински семейства и да разширим културата на сърцето. Това създава основата за тази духовна промяна. Наша отговорност е да пресъздадем този свят и да освободим болезненото сърце на Бог. Четете,  Почувствайте БОЖИЕТО СЪЩЕСТВУВАНЕ с всяка ваша клетка   

За да развием сърцето и съвестта си, трябва да създадем истински и любящи семейства. Семейството е училището на любовта, и семейството е основата за създаването на Божия идеален свят на истинска любов и мир. Това е ключовото откровение, което преп. и г-жа Мун дадоха на човечеството. Вижте,  БОЖЕСТВЕН ПРИНЦИП: Новите откровения на д-р Мун 
 
И както д-р Йонг ни напомни с думите на Истинския Баща:

„Имате ли такава нагласа да казвате: „Аз абсолютно вярвам в Бог, независимо какво се случва“; Имате ли?“ Човешкото грехопадение може да бъде преодоляно чрез абсолютна вяра

Нека помним, Истинската Любов има силата да елиминира всяко зло, така естествено, както светлината разпръсква всяка тъмнина. Прочетете  СИЛАТА НА ЛЮБОВТА . Накрая Бог ще победи, Истината ще победи, Доброто ще победи. 

 image        Източник: https://istinski.blogspot.com/2022/11/blog-post.html

  • imageФАЛШИВОТО УПРАВЛЕНИЕ СВЪРШИ: ИСТИНСКИТЕ РОДИТЕЛИ СА ТУК
     
  • imageКОРОНАВИРУС - ФИНАНСОВО НУЛИРАНЕ – КРАЙ НА БАНКОВИЯ КАРТЕЛ
     
  • imageСАТАНИНСКИ ПРАКТИКИ СЕ ПРЕВЪРНАХА В ГОЛЯМО КАПИТАЛИСТИЧЕСКО ПРЕДПРИЯТИЕ
     
  • imageСИСТЕМАТА БЕШЕ КРАКНАТА: НЕ МОЖЕШЕ ДА ПОПРАВИМ ПОВРЕДЕНАТА СИСТЕМА



Гласувай:
1



1. hituc - CV-19 не съществува
01.12.2022 20:26
127 институции в над 25 държави, които потвърждават, че CV-19 не съществува – вирус, създаден от човека
цитирай
2. hituc - CV-19 не съществува
01.12.2022 20:26
127 институции в над 25 държави, които потвърждават, че CV-19 не съществува – вирус, създаден от човека
цитирай
3. hituc - Мъртвите Лидери - Заменени с Актьори
02.12.2022 00:27
„Наслаждавайте се докато можете на хорър шоуто на актьори с гумени маски и компютърна графика, които замениха правителствата на Запада. Като част от шоуто сега имаме фалшив папа, фалшив президент на САЩ, фалшив крал на Обединеното кралство, фалшив френски президент, фалшива опозиция лидери, фалшиви новини и т.н. Всичко това е на път да свърши." Доклад на Фулфорд
цитирай
4. hituc - Банкерската Мафия
03.12.2022 15:55
Президенти и правителства бяха убити, отстранени, за да се запази системата на частната централна банка. Убиваха онези , които не приемат системата на централната банка
цитирай
5. hituc - Всички президенти са пионки
04.12.2022 01:13
Кой контролира политиците и как те са задължени да следват всички указания на Корпорацията или да бъдат елиминирани.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hituc
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2976968
Постинги: 124
Коментари: 962
Гласове: 359
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031