Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2022 14:51 - Олигарсите падат като мухи: Крайната фаза на почистване
Автор: hituc Категория: Лични дневници   
Прочетен: 11546 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 31.03.2023 13:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

КРАЙНАТА ФАЗА НА ПОЧИСТВАНЕ

„Мисията в този момент не е просто разкриване и пробуждане, а продължаване на идентифицирането и задържането на активите и способностите на Кабала, които не могат да бъдат оставени да съществуват в бъдещето.“  
  • 7 декември 2022 г. /  CIG Новини  / (За да видите линковете и Видеата посетете (istinski.blogspot.com/2022/12/blog-post.html) | И с т и н а т а _ Д н е с )

Това е последната фаза в премахването на Дълбоката Държава

„Ставаме свидетели на завръщането на Любовта в този свят и на ослепителна Светлина на Истината, която изпарява злото.“ SGanon  

Това е финалната фаза на операцията. Идва времето на тези зли хора. По принцип имаше няколко хиляди, които караха останалата част от планетата да страда (болни, бедни и нещастни). Но след като 8 милиарда души разберат, че 2000 черни благородници (сатанисти) превръщат целия свят в мизерно място, какво мислите, че ще се случи? 
  • „Най-високото ниво на мръсотия, което управляваше планетата, беше премахнато. Средният ред сега се паникьосват и бягат." Полк. Боси, Специални части

  • 300 милиона души, които са претърпели смърт или трайно увреждане от Ковид Ваксините / Предстоят Трибунали.
  • В момента се води война с честотни и плазмени оръжия. Приключихме с тези хора.
Преподобният Мун специално каза, че ще разкрие кой е убил JFK от Духовния свят. Сега бяха публикувани 13 173 документа за убийството на JFK, ЦРУ беше замесено. ( FoxNews ) Кенеди се подготви да отдели парите от частния Федерален резерв. Затова беше публично убит. Но това предизвика началото на Военния съюз, за ​​да спре това зло.  

Предишният доклад на CIG обясни  ИЛЮЗИЯТА за Свобода и Демокрация (линк) . Много неща в момента не са напълно сигурни, но това, което със сигурност виждаме, е разкриването на сатанинските идеологии и методи за управление на този свят. Източниците в тази статия са с най-високо ниво достъп на информация: Топ генерали, инфо от всички Тайни служби, и Глобалния Резерв, който има по-висок достъп до всяка информация от всички тях. Така че, поне трябва да се замислим!
  • "Разкритията и разсекретяванията се ускоряват. Трудно е да ги следим." (34 мин)  

Полковник Рикардо Боси - австралийски специални части : 

„Най-високото ниво на мръсотия, което управляваше планетата, беше премахнато. Средният ред сега се паникьосват и бягат. Средният ред управлява президентите и министър-председателите. Ръководителите на обществените служби например, всички те се паникьосват и бягат един през друг. Те наистина получиха предложение. И предложението е „сътрудничество“. Повечето от тях го правят. Всички тези полезни идиоти отдолу.“  

  Видео 1: istinski.blogspot.com/2022/12/blog-post.html

„Имаме месец на дискомфорт до края на годината. Нещата ще започнат да се оправят. Ще бъдат направени много разкрития. Истината ще започне да излиза наяве. А до средата на годината военните трибунали ще започнат .. Много от тях вече са направени. Това е краят на края. Това е. Доказателствата ще бъдат толкова огромни и идват през следващите 6 месеца. Какво предстои, или ще оцелееш, или ще те разкъса наполовина. Пригответе се. Ще бъде трудно. Ще бъде трудно пътуване за мнозина." полк. Р. Боси  

Всичко това е много провиденционално

Бъдете сигурни, всички сили на небето и земята сега са мобилизирани за този преход от суверенитета на Сатана към суверенитета на Бог. Гледайте на външните събития в тази провиденциална светлина и да запазите пълна вяра в Бога.
  • сега 1 390 106 федерализирана национална гвардия и резервни войски бяха активирани в 139 горещи точки на градове в САЩ.
  • Втората по големина банка в Швейцария е на ръба на колапса. 
  • Германските и руските сили се готвят да атакуват Швейцария
  • Крипто валутата FTX току-що загуби 2 милиарда долара на своите клиенти 
 
Олигарсите падат като мухи  

UNN News: „Изглежда, че олигарсите падат като мухи през последната седмица. 30-годишен милионер почина в съня... Крипто милионер, 29-годишен, се удави на плажа в Пуерто Рико. И 53 годишен крипто-цар загина при мистериозна катастрофа с хеликоптер при хубаво време." Вижте също,  МАСОВА ВАКСИНАЦИЯ: МЕДИИТЕ ПАДАТ КАТО МУХИ   „Нещата със сигурност се нажежават по света, тъй като оставащата дълбока държава се бори за оцеляване.“ 

Говорейки за „Хората действително изчезват“, Кимбърли коментира: „Получаваме повече от това в новините, откакто стигаме до публичния сектор сега.“ „От вчера спаднахме до около 6 000, от 32 000 преди седмица или две.“ Това са последните от 100 000 оперативни служители на дълбоката държава, които все още се стремят към елиминирането на човечеството. 

„Те имат буквално седмици, за да решат каква е вярата им“, каза Ким. „Клаус Шваб почина преди седмица или две“, но „те сега ще измислят друг агент с маска, за да му накарат да продължи да говори... защото хората продължават да слушат“. ( 1:30 )

Елитът управлява хиляди години, но никога не е знаел как работят нещата, обясни Ким. „Те само викат някои оперативни работници, крещят им и настояват да го направят, или ще ги убият. Но това което искат в момента е невъзможно. Вижте,  САТАНИНСКИ ПРАКТИКИ се превърнаха в Голямо Капиталистическо Предприятие. (Линк)  

  Видео 2: istinski.blogspot.com/2022/12/blog-post.html

„В момента високопоставени политици и хора на високи постове бяха арестувани, имаха трибунали и повечето от тях (повече от 90%) бяха екзекутирани. В началото имаше 450 000 обвинителни акта. Сега стигаме до опашката на този лист." Чарли Уорд , пет. 9 декември 2022 г

Истината е наяве, хората се изправят 

Сега правителствата и всички структури, които обслужваха тази сила, рухват. Край на тъмнината! 

Демонстрации за разпадане на държавата в Китай, Бразилия и много други по света. Нечовешкият контрол в Китай беше разкрит дори по CNN и полицията започна да арестува белите дрехи, които налагат мерките срещу Ковид-19. "Шефът на CNN наема допълнителна охрана, тъй като стотици неща са уволнени."    Докато Мъск прави същото с Twitter и разобличава престъпленията. Активирането на Twitter от Илон като средство за разсекретяване на информация, която е била потисната, цензурирана, премахната. Сега той говори за закупуване на YouTube. И както съобщих по-рано, CNN също преминава под контрола на добрия Алианс.   

„Зловещи бюрократи от дълбоката държава, тирани от Силиконовата долина, леви активисти и покварени корпоративни новинарски медии заговорничат да манипулират и заглушават хората; потискат жизненоважна информация за всичко, от избори до обществено здраве. Този цензурен картел трябва да бъде разбит и унищожен.“ Тръмп  

Истината за ваксината постепенно излиза наяве и никой не може да защити правителствата и другите участващи страни:  

Тяхната обявена цел е чрез медицина да намалят световното население с 50% до 2023 г. (Вижте 44:27 ) И кой създаде тази смъртоносна ваксина и подпали биологичната война? „DARPA (военно-промишленият комплекс) е отговорен за въвеждането на информационни иРНК ваксини, а не Pfizer, не Moderna.“ (3) Тръмп май беше техният политически инструмент за прилагане на това, докато се преструваше, че се бори с дълбоката държава. И последствията ще бъдат опустошителни за години и поколения напред. Просто погледнете настоящите статистически данни:  
  • „Около 3 милиарда са направили инжекция с иРНК и 7 до 15% са имали тежки нежелани реакции. Това са около 300 милиона души, които са претърпели смърт или трайно увреждане.“ 

  Видео 3: istinski.blogspot.com/2022/12/blog-post.html

Мислеха, че действията им са скрити, защото ги извършват зад монитор (платени Fvaxt-Checkers). Накараха ни да мълчим да не казваме истината. … мислеха погрешно.

„Върховният съд на САЩ постанови, че Covid ваксината не е ваксина, не е безопасна и не трябва да се използва на всяка цена... Big Pharma загуби дело, когато не успя да докаже, че всичките им ваксини през последните 32 години са били безопасни за здравето на гражданите! ИРНК ваксините директно се намесват в генетичния материал, променяйки генетичния материал на индивида, което е генетична манипулация, забранена и считана за престъпление." 

Ако питате мен, всичко това е предварително планирано. Те са извършили престъплението и ще пробват да си измият ръцете, като накажат тук-там някои от актьорите си. А вече виждаме, че всички те бяха заменени от истински актьори. Така че няма кой да наказват. И все пак те все още прокарват разказа, че същата армия, извършила това престъпление, сега ще ни освободи мистериозно. Наистина ли?
 
Армиите на света, готови за удар  

Американски военни кораби са акостирали в различни австралийски пристанища, за да подкрепят австралийската армия при свалянето на дълбоката държава. Същото в САЩ, Швейцария и навсякъде. Deep State [DS] премахвания, извършвани в Германия. „Германското правителство на Манджурия е спряно на заден план от Световния алианс“, казва източникът.  
  • „Военните операции ще продължат 3 до 5 години след завръщането на Тръмп“, казва SG Anon. „Ваксините са причината следващата година да отидем на военни трибунали. Трибуналите напълно ще променят здравната индустрия, каквато я познаваме.“ ( 48:45 )  
Малко след встъпването в длъжност на Тръмп командването на илюминатите беше обезглавено. Белият дом е използван като затвор и камера за екзекуции (след фалшивото встъпване в длъжност на Байдън).“    Единственото нещо, което можем да потвърдим от тази информация е, че Белият дом наистина е бил държан в тъмнина и районът е бил окупиран от военни.  

Видео : Всички снимки от детството на Обама са фалшив Photoshop. Цялото му минало беше лъжа. Съобщава се, че Алиансът е започнал да се формира по време на управлението на Барак Обама. Те се обърнаха към Доналд Тръмп, за да стане Президент.      Видео 4: istinski.blogspot.com/2022/12/blog-post.html

Когато Covid 19 беше обяд на света и всички правителства по света станаха съучастници за една нощ в тази пародия, това беше единственото оправдание, необходимо за световното военно положение да влезе в сила на заден план.    Биологичното оръжие Covid-19 беше оръжие за масово унищожение. Ваксините срещу Covid (или убийствените изстрели) също са оръжия за масово унищожение. Много от тези правителства бяха отстранени на заден план през 2020 г., незабавно в отговор на това глобално събитие. Оттогава насам много от тях бяха разкрити. Точно сега сме в „фазата на крайното почистване“.   


Докладът на Фулфорд:   Координирани военни операции по целия свят

Германските и руските сили се готвят да атакуват Швейцария
  "Военните и разузнавателните служби на Запада са решили да окупират военно Швейцария, за да арестуват висшето ръководство на хазарската мафия, според няколко източника. Швейцарските сили са помолени да стоят настрана и да не оказват съпротива, тъй като тази операция не е насочена срещу швейцарския народ или нация. Целта на атаката ще бъде BIS, различните агенции на ООН с извънтериториални правомощия (т.е. техните централи не са на швейцарска територия), комплексът на Ротшилд в Цуг и огромният комплекс от подземни бази по швейцарско-австрийската граница, казват те." Фулфорд  
  • „От 2014 г. повече от 30 000 деца в Донбас са били изнасилени и убити от украинските нацисти, като техните органи и адренохром са продадени на елитите по целия свят.“ Video
Бившият полковник от американската армия Дъглас Макгрегър потвърждава, че голямо военно натрупване е неизбежно. Той казва, че украинската държава ще бъде унищожена от руска сила от 700 000 през следващите няколко седмици, след като земята замръзне.  

И така, нека се съгласим, че има глобални военни операции. Но тези, които ги провеждат също произлизат от Култа на Черното слънце - покланящи се на Луцифер. Нямаме гаранция, че това, което те ще донесат, не е точно планираният от Кабала глобален комунизъм. Поне така твърди Кимбърли Гогуен от Global Repository. Според нея, след като Елита на върха на Пирамидата бяха унищожени, сега те просто се борят с фракцията на Ротшилд, за заемане на властта. Дори и да казват, че ще донесат някакъв добър стандарт на живот, засега очевидно тези военни работят срещу това, съдейки растящите цени, и войни за изселване на хората. Като Главнокомандващ тя обещава да сложи край на техните усилия да унищожат човечеството. Но в крайна сметка, така или иначе, с оръжия няма да накарат хората да създадат истински любящи семейства. Ние трябва да направим тази вътрешна духовна революция.

Почистване дори в Комунистическите страни
 

„Има признаци за големи промени в режима, случващи се едновременно по цялата планета. В Китай тайните общества ни информираха, че всички ограничения върху болестта ще бъдат премахнати в рамките на няколко седмици. Обществената телевизия вече излъчва новини срещу страха от болестта. Казвайки им да го лекуваме по същия начин, както лекуваме настинка." Фулфорд  

Докладът продължава: „Прочистване се случва по целия свят. Не само в Русия. Президентът на Китайската Комунистическа партия ККП е починал, както се твърди, от левкемия. Бившият президент на ККП е бил измъкнат от охраната. Странно изчезване на Си миналия месец и протестите срещу Covid. Както китайският дълбок Държавните фракции се бият помежду си, можем да очакваме много повече."   

Видео : Фулфорд обяснява промените в Китай и много други военни операции по света.    : istinski.blogspot.com/2022/12/blog-post.html

Междувременно „Властите в Австралия оттеглят или възстановяват десетки хиляди глоби, издадени за нарушения за Covid ограниченията.“   

Кимбърли описа няколко „контролни механизма“, които трябваше да премахнат през последните дни. Те са инсталирани от демонични сили, за да контролират зависимостите и са управлявани от Изкуствен Интелект, свързан с етеричния имплант в частта на хипоталамуса на вашия мозък. Ако не получите каквото и да е вашата отрова, това ще ви подлуди.   

Ето защо имаме тази изкривена версия на телевизията, за да рекламираме тези поведения - секс, наркотици, власт. Това дава разрешение на тези зли духове да получат цялата ви енергия. Тези зли сили работеха с нашето „принудително съгласие“.   

Тя обясни, че Светителят (Бог) е дал заповед на добрите ангели сега активно да ни помагат да преминем през прехода. Досега те бяха длъжни само да наблюдават, без да се намесват. Но сега им е дадена зелена светлина. За нас това означава, че „ще си върнем свободната воля и мисловния процес“. В крайна сметка всички форми на пристрастяване ще свършат на тази планета... и ние ще напредваме много по-бързо.    Междувременно „всички крипто валути отиват в тоалетната“.     

Сатана обърна всичко с главата надолу  

„Методите на Сатана са изцяло свързани с унищожаване, и убиване. Докато естественият ред, създаден от Бог, е за живот и изобилие. Сатанизмът е инверсия на живота. Това е култ към смъртта. Зад човешките мрежи за контрол стои Рептилска форма.“ Дейвид Айк

Реалността, която преживяваме, е похитена от сила, наричана с различни имена; „змийски богове, звездни хора, демони или аркони. И когато се задълбочим, зад всички зли сили на земята ще открием неговата невидима духовна сила, която ги наставлява и контролира. Вижте  ИСТИНСКОТО ЗНАЧЕНИЕ НА МЕСИЯТА

image

Обръщане на всичко срещу първоначалната му цел: 

"Те обръщат всичко" „Те са религиозни фанатици, които водят тотална война срещу човечеството.“  „Сатана е сбор от измама“ 

Работи като компютърен вирус:

Тези сатанински сили работеха като компютърен вирус . Единственият начин, по който те се активират, е като се прикрепят към това, което Бог е създал и го обръщат, изкривяват. Те се хранят с ниските емоции на страх, ужас, негативизъм, негодувание. Просто погледнете този свят, сатанинските сили обърнаха всичко срещу първоначалната му цел. Вижте,  БОРБАТА НА Д-Р МУН за покоряване на днежната Сатанинска инфилтрация (линк)

"Само ни погледнете. Всичко е наобратно. Всичко е с главата надолу. Лекарите унищожават здравето. Адвокатите унищожават правосъдието. Университетите унищожават знанието. Правителствата унищожават свободата. Медиите унищожават информацията. А религиите унищожават духовността." Дейвид Айк

Както писах в Силите на светлината над силите на мрака, „ако на духовно ниво тази структура вече практически се е разпаднала поради съвместните усилия на Висшите сили на възстановените предци, съсредоточени върху напътствията на Истинския Баща, д-р Мун, на физическия план все още продължава да съществува по инерция“. Днешното разкриване на техните престъпления е пряк резултат от факта, че Сатана бе победен (линк).

Хранителната верига на контрола

Ротшилд имаше правата за развъждане на британското кралско семейство през последните 200 години. Затова се занимавали с трафик на наркотици и деца. Сатанинският контрол се разраства и нахлува в кралските родове, политиците, медиите, фармацевтичната медицина, образованието – всичко чрез фалшивия Банков контрол и неговите многобройни тайни организации, всички свързани с педофилия и сатанински кръвни ритуали. Вижте Значението на смъртта на кралицата

Ротшилд са били Кавънс (сатанински жреци). Те винаги са имали няколко слоя над тях. Те също са били част от Ордена на драконите. Наскоро Евелин Ротшилд почина. Това беше част от операцията по почистване. Той беше Пиндар - глава на Драконовите семейства. Но над тях са Топ Сатанинските Жреци (Muster Covens), които докладват по-нагоре на Родителите (100% чистокръвна Сатанинска линия). Те докладваха на висши зли същности. Накрая беше Тъмният властелин - Луцифер и всичките демони, до които имаха достъп. 

Както писах по-рано, „За тях всичко се определя от една основна цел, да победят Бог.“ Колкото по-малки са децата, които измъчват и изнасилват, толкова повече болка могат да причинят на Бог. Изнасилването на деца и пиенето на кръв са съществена част от тяхното ритуали за призоваване на демонични сили.  (2) 

  • Бункери за изнасилване на деца и търговия със секс открити в местоположението на CEMEX. Властите подозират съществуването на множество такива места." ( 32:20 ) 
  • Калифорния се е превърнала в рай за сексуални престъпници, заедно с 400 „Pedo-dens“ (Педо-убежища), удобно разположени в близост до училища.  DailyMail 

UNN също съобщи, че наскоро са открили подземни бази в Кингсбъри, Великобритания. (4) Тунелната система беше оформена като пентаграма. В центъра имаше олтар. 125-те души, които намериха да извършват ритуал, вече не са сред нас. Сатанинските жрици бяха унищожени дори преди да стигнат до олтара.

Кимбърли обяснява, че Политиците са много по-надолу в хранителната верига. Техните игрички са само за театър, но те абсолютно изпълняват заповедите на тези отгоре. За да бъдат държани на каишка, те също са заставени да участват в сатанинските ритуали, точно както другите с достъп до милиони... звездите, големите CIO, висшите генерали и т.н. 

Виждате само късчета от продължаващата война

Ким Гогуен съобщи, че всичките 100 000 топ-оперативни работници на елита вече са елиминирани. Говорим за топ генерали на Черното Слънце, които дирижират войните, бедствията и политическите игри.

„Използваме много честотни оръжия, използваме много плазмени оръжия, за да изчистим и изчистим проблемите. На тази планета се води война. Вие просто не виждате много от нея. Виждате части и парчета тук и там."

„Имаме 35 милиона кораба в небето и няма да им позволим да спечелят. Приключихме. Приключихме с тези хора. Всеки ден има някъде между 8 и 20 различни операции в света на неща за почистване и разчистване. " Кимбърли ( 1:06 мин. )

  Бог работи чрез Любов и Служене, а не чрез война  

За да стигнат до такава степен сатанинските сили, за да ни контролират, това означава, че сме много могъщи. Нищо не може да ни спре, когато сме обединени със Създателя. И не забравяйте, че най-голямата сила в Космоса е силата на истинската любов.   

"Сърцето не може да мрази или да се възмущава. Такива низки емоции идват от Физическия ум, когато е подчинен от ниска честота или химия, докато духовният ум все още не е достатъчно зрял и силен." Обединителна семейна терапия  

Междувременно нашата част от отговорността е да изградим истински семейства и да разширим културата на сърцето. Новият мирен свят може да бъде установен само въз основа на истински и любящи семейства. Това не става със сила или оръжия, насочени към главите ни. Тази революция е отвътре, революция на сърцето и революция на съвестта. Целият свят трябва да бъде образован в Божиите Принципи и да се приведе в съответствие с Божията Воля.  

Прогноза : Следващата година ще бъде много по-ярка. Ще видиш промяната. Ще получите пълната сила на енергията на Създателя, протичаща през вашия ум и тяло, и всяка фибра от вашето същество. И ще видите света по различен начин.  Новини на CIG: istinski.blogspot.com/2022/12/blog-post.htm 

   English Original: https://prophecies-2012.blogspot.com/2022/12/god-works-through-love.html
  • imageСЪРДЕЧЕН РЕЗОНАНС: ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ЛЮБОВТА
     
  • imageИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА ХУМАНИЗМА
  • imageКЛЮКИТЕ – ОТРОВНИЯТ ТРИЪГЪЛНИК НА НЕДОВЕРИЕТО
     
  • imageФАЛШИВОТО ГОСПОДСТВО СВЪРШИ: ИСТИНСКИТЕ РОДИТЕЛИ СА ТУК
     
  • imageНИВА НА РАЗБИРАНЕ НА БОЖИЕТО СЛОВО: БОЖЕСТВЕНИЯТ ПРИНЦИП
     
  • imageЗНАЦИ, ЧЕ БОЖИЕТО ЦАРСТВО ИДВА



Гласувай:
6



1. hituc - Последната фаза на премахване на контрола на Сатана
24.12.2022 15:32
Това е финалната фаза на операцията. Идва времето на тези зли хора. По принцип имаше няколко хиляди, които караха останалата част от планетата да страда (болни, бедни и нещастни). Но след като 8 милиарда души разберат, че 2000 черни благородници (сатанисти) превръщат целия свят в мизерно място, какво мислите, че ще се случи?
цитирай
2. hituc - Виждате само късчета от продължаващата война
24.12.2022 15:36
Ким съобщи, че всичките 100 000 топ-оперативни работници на елита вече са елиминирани. Говорим за топ генерали на Черното Слънце, които дирижират войните, бедствията и политическите игри.

„Използваме много честотни оръжия, използваме много плазмени оръжия, за да изчистим и изчистим проблемите. На тази планета се води война. Вие просто не виждате много от нея. Виждате части и парчета тук и там."

„Имаме 35 милиона кораба в небето и няма да им позволим да спечелят. Приключихме. Приключихме с тези хора. Всеки ден има някъде между 8 и 20 различни операции в света на неща за почистване и разчистване. " Кимбърли
цитирай
3. hituc - Източниците са с най-високо ниво достъп на информация
24.12.2022 15:39
Топ генерали, инфо от всички Тайни служби, и Глобалния Резерв, който има по-висок достъп до всяка информация от всички тях. Така че, поне трябва да се замислим!
цитирай
4. hituc - Нещата ще започнат да се оправят през 2023
24.12.2022 16:16
„Имаме месец на дискомфорт до края на годината. Нещата ще започнат да се оправят. Ще бъдат направени много разкрития. Истината ще започне да излиза наяве. А до средата на годината военните трибунали ще започнат .. Много от тях вече са направени. Това е краят на края. Това е. Доказателствата ще бъдат толкова огромни и идват през следващите 6 месеца. Какво предстои, или ще оцелееш, или ще те разкъса наполовина. Пригответе се. Ще бъде трудно. Ще бъде трудно пътуване за мнозина." Полк. Р. Боси
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hituc
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2980486
Постинги: 125
Коментари: 969
Гласове: 359
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930