Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2023 00:46 - Доброто и Злото работят заедно, за да премахнат парадигмата на Стария свят
Автор: hituc Категория: Лични дневници   
Прочетен: 8924 Коментари: 8 Гласове:
3

Последна промяна: 04.04.2023 00:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Доброто и Злото работят заедно, за да премахнат парадигмата на Стария свят  

Тъй като сега Бог контролира, злите пътища са видими и разобличени, а истинската любов е единственият път напред. Дори злите сили, без да съзнават, съдействат за изпълнението на Божията Воля. 

17 март 2023 г. /  CIG News  / https://istinski.blogspot.com/2023/03/blog-post.html

В предишния доклад на CIG-News,  ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА ПАРИЧНИЯ КОНТРОЛ , обясних някои от престъпните маневри на системата на централната банка, за да експлоатира нациите и да ги държи в бедност, като същевременно ги ограбва от всичките им природни ресурси. Но сега сме в епохата след идването на Небето, така че Бог не може да позволи тези зли практики да продължат. В съответствие с това провидение генерал Флин заяви:  
  • „През 2023 г. ще имаме 2 прехода. Единият от тези преходи е финансовият преход на глобалната икономическа система. Вторият преход е здравната система – глобалната здравна система.“ Ген. Флин, 8 минута )

Това е такава организирана престъпност, на такова ниво, което изглежда немислимо за повечето. Банкиране, здравеопазване... Вижте,  ИЛЮЗИЯТА ЗА СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ  и  САТАНИНСКИ ПРАКТИКИ, ПРЕВЪРНАТИ В ОГРОМНО КАПИТАЛИСТИЧЕСКО ПРЕДПРИЯТИЕ .

  • Слухът е, че "Алиансът ще унищожи централната банкова система на Ротшилд, която е проектирана от Майер Амшел Ротшилд (1744 - 1812), за да контролира световната икономика и да постави световното население в дългово робство."

1. Финансов преход
 

Както Бенджамин Фулфорд съобщи миналата седмица, „Колапсът на финансовата система на хазарската мафия изглежда неизбежен с Credit Suisse като първото вероятно домино. Ако падне, това ще задвижи процес, който ще доведе до колапса на много големи банки и след това Световната банка“. 
  • „Федералните регулатори затвориха Silicon Valley Bank , със седалище в Санта Клара, Калифорния, в петък, изпращайки шокови вълни през пазара.“ Вашингтон Таймс
  • „Банката участва в най-голямата операция за пране на пари от наркотици в света.“ „Това са парите на наркокартелите, които са били преместени. Най-голямото внезапно движение на пари някога – те се страхуват.“ FoxNews 
  • „186 банки са изправени пред същия риск“, но някои изчисляват, че „1400 банки по света се сриват“.
Но истината е още по-шокираща.    „Всички централни банки по света вече са се провалили – просто все още не е разкрито на обществеността... Разкриването на фалита ще бъде публично оповестено на етапи, за да се гарантира, че няма пълен колапс на гражданите по света ." Доклад Фулфорд
image  
Истинският въпрос е, ако тези хазарски банкери, боготворящи Сатаната, ограбващи парите и златото на човечеството в продължение на стотици години, защо изведнъж биха оставили своята банкова система без пари – фалирали в дългове. Най-простият отговор е, че всичко това е планиран грабеж - да сринеш всичко и да го купиш за жълти стотинки.   

Банкерите създават кризите, корумпираните правителства ги спасяват и прехвърлят тежестта върху нормалните хора. По този начин те получават всичко безплатно, заробват нациите ни и всички нас.
  • BG Taims коментира фалита на SVB, "Всичките тия глупости с колапса на банките са режисирани и са с една-единствена електронна цел – стадото да приветства дигиталните валути." Виж, CBDC – дигиталната валута/дигиталният концентрационен лагер
Но тяхното време свърши, според актуализацията на Джуди Баингтън:
  • „Около 70 банки бяха затворени или разбити като част от огромна операция за изземване на 1000 сметки на кабала. Всички тези сметки вече са замразени, като всичките им активи са преместени...“ (10 мин.)
Както обясни Ким от Global Repository, Ротшилдс е създал Федералния резерв със 100-годишен договор. Техният договор изтече и... стигаме до окончателния им крах днес, през 2023 г. Това е причината да чуем слухове, че „Фед е фалирал“ и „IRS ще изчезне / Тази услуга ще изчезне. Прочетете повече  

Вижте ефектите след създаването на този частен Федерален резерв в тази диаграма. Както отбелязва авторът на The Creature from Jekyll Island за FRB: „Това е картел. Това не е правителствена агенция, но изглежда като правителствена агенция. Това е балон, който расте, което ги прави богати докато нашите пари имат все по-малка стойност с цените, които непрекъснато се покачват. Предопределено е да се спука. Вижте,  ФИНАНСОВО НУЛИРАНЕ – КРАЯ НА БАНКОВИЯ КАРТЕЛ      

Тъй като тяхната финансова система достигна своя лимит, техният план е да я сринат сами и да изкупят всичко обратно за жълти стотинки. С прехода към цифрови пари за тях ще бъде още по-лесно да „печатат пари от нищото“. Сега просто ще вкарват сумата в компютъра. В допълнение, това ще им позволи пълен контрол върху населението със системата за социало оценяване (Social Score System), която те вече са приложили в Китай, като модел за преход към такъв комунистически глобален контрол.   

Така че виждате, точно както Божието провидение се движи в Източна Азия, Сатана също премества своя център на власт на Изток, център Китай. Това е планът на хазарските банкери, който се прилага в момента. Моля, научете тяхната история , свързана със сатанински практики, които им дават власт да печатат пари от нищото.   Понякога е достатъчно да зададете правилния въпрос, за да получите правилните прозрения.  
  • „Защо плащаме данъци? Защо непрекъснато увеличават социалните ни данъци? Защото сме длъжници. На кого? Ротшилдови... мръсните богати банки, които управляват тази система, че нашите корумпирани политици проститутки дадоха властта на тези тирани ... Никога не сте работили достатъчно и дължите пари на Ротшилд, а те ви вземат... и ви казват да отидете да водите техните войни... които правят пари от нас за тях, отново. Изпращаме нашите синове и дъщери на война да бъдат убивани и да убиват невинни хора." Американски морски пехотинец

Тъй като тази фалшива финансова система за контрол вече е очевидна за почти всички, Сатанинската кабала спешно се опитва да направи Нулиране на цялата система. Големите централни банки на хазарската мафия сега изпомпват долари ежедневно. С други думи, КОРПОРАЦИЯТА на САЩ и тяхната ФРБ възнамеряват да повлекат централните банки на ЕС, Швейцария, Канада и Англия със себе си.

Разсекретяването е истинско, но целите не са ясни

Провиденчески, истината трябва да излезе наяве и тези сатанински структури трябва да рухнат, за да дойде Божият идеал. Така можем да видим събитията като духовен преход, където доброто и злото работят заедно, за да премахнат старата парадигма на света, за да дойде новата.  

Този документален филм показва как богатият елит създава тайни служби и военни, за да защити своите богатства. Как западният елит и кралските особи инвестираха и издигнаха Хитлер , за да бъде техен инструмент за защита срещу комунизма, плюс задоволяване на нуждите им от евтина работна ръка в хилядите концентрационни лагери. Как винаги е трябвало да създават врагове и войни, за да продължат да увеличават богатствата си. Как правителството и мафията станаха едно. Как медиите трябваше да бъдат контролирани, за да могат да покриват техните злодеяния. ЦРУ е заето да покварява Америка и света. Сега всичко излиза наяве.

Видео 1  / https://istinski.blogspot.com/2023/03/blog-post.html

Преподобният Мун специално каза, че ще разкрие кой е убил Кенеди от Духовния свят. Убийството на Кенеди беше свързано с парите и с контрола на дълга на Луцифер върху този свят. Точно както Линкълн, той отпечата нови държавни пари в опит да избяга от контрола на тези сатанински хазарски банкери. Затова и двамата бяха убити публично. Вижте  „Крайна фаза на почистване“ .    

В редица доклади на CIG представих достатъчно доказателства , че на Елита е било позволено да бъде елит, защото са се поклонили на Луцифер. Те не само се покланяха на Луцифер и трябваше да се подчиняват на всички указания на този сатанински култ, но бяха задължени да участват в ужасяващи изнасилвания на деца и ритуални убийства, като форма на застраховка, че могат да им се вярва, могат да бъдат манипулирани и контролирани. Времето им свърши.  

Видео : Ghislaine Maxwell… Тя е единственият човек, който някога е бил съден, арестуван и хвърлен в затвора за сексуален трафик. Къде е списъкът с хора, за които тя извършва сексуален трафик. Ами проблемът е, че те са държавни милиардери, богати хора, известни хора... голяма група хора, които са участвали в това и никой не смее да ги изложи.     
  • Видео 2  / https://istinski.blogspot.com/2023/03/blog-post.html

2. Здравен преход  

Да, Медицинската измама също търпи крах. Съд във Филипините издаде международна заповед за арест на Бил Гейтс, който като основател на фондация Бил и Мелинда Гейтс е „издирван във връзка със стотици хиляди смъртни случаи, брой, който не може да бъде оценен в момента и е сигурен да расте експоненциално с времето." Вижте,  ВАКСИНИ ЗА ЕЛИМИНИРАНЕ НА БОЖИЯ ГЕН   

„Истинските пари са във ваксините. Те обикновено им правят стотици милиарди долари годишно. Дори ваксини за рубеола и т.н., които вече не съществуват, но все още се дават на всички. Освен това има добавени допълнителни съставки които причиняват аутизъм и много други разстройства." КИМ  

Германският министър на здравеопазването Карл Лаутербах, който веднъж заяви, че ваксинацията срещу COVID-19 няма странични ефекти, призна миналата седмица, че нежеланите реакции се появяват в честота една на 10 000 дози и могат да причинят „тежки увреждания“.    Изследванията показват, че 5% от опаковките на ваксината са смъртоносни.    Принцесата на Тайланд умря от Covid ваксината и сега много от елитите разбраха, че техните потомци са станали безплодни от тези инжекции. Тяхното скъпоценно сатанинско потекло, специално подготвяно от поколения, за да приютяват мощни зли духове, внезапно е прекъсната. Осъзнавайки това, те сега ще се обърнат срещу и ще унищожат сами тази корумпирана здравна система.   

  • „Те въоръжиха коронавирус на обикновена настинка, който съществува от хиляди години. Свързаха го с ХИВ ген, което го направи много силно вирулентен, силно токсичен и силно увреждащ.“ Отдел за криминални разследвания на армията   Арестите са на път да започнат  

Сега са повдигнати обвинения срещу онези, които са сътрудничили за нанасянето на глобалната пандемия, геноцида и биологичното оръжие „Covid19“ срещу цялото човечество. Официално има над 14 милиона мъртви от ваксини срещу биооръжия (това е малък процент от реалните случаи).   

„Изпратени са официални обвинителни актове за всички, замесени във ваксиногеноцида. Това означава, че всички 195 нации, които са подписали Международния наказателен съд, сега имат законово задължение да арестуват тези лица: Бил Гейтс, Рокфелер, Сорос... Си, Путин, Тръмп“. Фулфорд    

"Защо Тръмп ще бъде арестуван? Гледате шоу... Когато Тръмп е арестуван, е време за празнуване. Това означава, че ще започнат арестите на марионетките. Всички те са вече съдени и екзекутирани, но трябва да прегледате това шоу на забавен каданс... Ще видите арестувани политици. Те вече са арестувани отдавна. Това е за обществено ползване. Това е всичко, което се случва в момента."  ( 1:07 мин .)  Рикардо Боси  –  Австралийски специални части  

Операциите за свалянето на Кабала продължават на много фронтове.

„Специалните сили на Алианса бяха по средата на арестуването на 64 000 членове на картела MS13 на ЦРУ за техния трафик на наркотици и хора... което доведе до паника в някои американски банки, посредничещи в техните операции за пране на пари.“ Актуализация на ситуацията  

Какви финансови промени са възможни 

Рикардо обяснява и някои от експертните изчисления за това как те могат да подобрят живота на хората.  

„Безкасови електронни преводи между бизнеси само в Австралия – 220 милиарда на ден. Да кажем 250 дни в годината. Как правим системата по-добра. Отърваваме се от всеки данък. Всичко. Всичко изчезва! Данък върху доходите, данък върху капиталовата печалба, данък върху продажбите, премахваме всичко и налагаме само 2% данък върху разходите на всички. Всеки път, когато похарчите един долар, 2 цента отиват за плащане на данък. Това е. Всичко, което спечелите, го спестявате. Само когато харчите... Това 2% идват до 1,3 трилиона долара годишно. Така ще имаме парите, за да изградим нацията, а вие да запазите парите, които правите." 1:17 мин .)  Рикардо Боси  

„Въвеждаме 2% данък върху разходите, ще бъдете по-богати, отколкото знаете какво да правите с.“ На хората ще останат пари, обясни той, за да могат хората да инвестират и да печелят. Те могат да инвестират в изграждането на нацията, вместо да заемат пари от чужбина за възстановяване на инфраструктурата... Страните вече няма да бъдат в робски дългове. По-нататък той казва: „Можем да се върнем към времето, когато единият от родителите можеше да работи, а другият можеше да си стои вкъщи и въпреки това те можеха да си позволят да си купят къща и да ходят на почивка.“   

„Били сте ограбвани през целия си живот, безмилостно... Мислите си, че плащате 30 до 40% данъци, но след това имате GST и всички други скрити данъци, така че всъщност плащате 60-70% данъци. Това е защо не можеш да напреднеш. Ето защо не можеш да получиш депозит за къщата си. Ето защо и мама, и татко работят по две и половина работи... Това е по план."  1:20 мин .)   

По думите му много неизползвани площи могат да бъдат превърнати в рай. Ще произвеждаме достатъчно храна, за да нахраним планетата. „Това не е трудно. Просто трябва да съставим един сплотен поглед към бъдещето и да поставим градивните елементи, за да го направим.“  

Неконвекциална война: Хазарската Банкова мафия няма да се откаже от властта си без битка  

„От 15 юни 2012 г. Федералният резерв законно няма право да печата нови разпределения. Няма право изобщо да печата валутата на която и да е страна. Те само се преструват, че имат контрол.“ Сатанинският Кабал сега отчаяно се стреми да рестартира системата, така че да могат да запазят своя зъл контрол Хакване на енергийното ни поле и поставяне под контрола на AI.   

Истинската стойност на всяка война за мафията Bankgsters е в дълга, който създава. Дълговете им позволяват да печатат пари от нищото. Дълговете поставят нациите и хората им в робство. Но сега те използват неконвенционални войни. Създадените в лаборатория вируси и честотно манипулирани природни бедствия се превръщат в оръжия по техен избор.   

В Турция Честотно оръжие генерира 300 земетресения и унищожи 10% от инфраструктурата й, като наказание, 2 дни след като обяви, че напуска НАТО и се присъединява към БРИКС. Което означава, излизане от Фиатния US Dollar. Над 14 експлозии и дерайлирали влакове в рамките на една седмица отровиха атмосферата , водата и земята, убивайки животни с най-опасните токсини, чието почистване ще отнеме десетилетия. Това е техният метод да заплашват и да държат контрола си.   

МВФ и Световната банка в продължение на десетилетия използваха  храната като оръжие за контрол на други нации и техните правителства. ( Вижте ) Като принуждават страните да произвеждат само експортни култури за плащане на дълговете си. Това води до свръхпредлагане на тяхната продукция, което сваля цената. Плюс това, ако държавата направи нещо, което не им харесва, те могат да я санкционират, обричайки я на глад.

За да намалят човешката популация,  те създадоха множество  смъртоносни технологии:

  • Видео 4  / https://istinski.blogspot.com/2023/03/blog-post.html


Измисляне на войни с невидим враг

Те дори измислиха войни с несъществуващи врагове, само за да продължат да ни експлоатират. Така наречените войни с невидими вируси също бяха за пари. Целият мит,  че хората се разболяват от вируси, е неверен. Вирусите са глобална, непотвърдена теория на конспирацията, казва тя. Когато ваксините станаха печеливши, за да оправдаят употребата им, те популяризираха идеята за вирусите. ( Видео )

Д-р Робърт Йънг обясни: „Вирусите никога не са били изолирани. Никакви! Което означава, че всички ваксини са измамни. Това е най-голямата измама срещу човечеството. Защо всяка година има нов вирус, с ново име, но подобни симптоми? Те ги измислят - за пари - за печалба Всичко е една голяма лъжа ( Съдебно видео )

Защо синдромът на внезапната смърт ? Сега тези сатанински структури отчаяно се борят за оцеляване. За да запазят властта си, те са готови да убият дори 90% от човечеството. И за да направят това, те изобретиха биоинженерни вируси, токсични ваксини, смъртоносни честотни оръжия, метеорологични войни, хранително и водно отравяне и много други. И все пак собствената им лодка продължава да потъва и 2023 г. изглежда решаваща година за това кой ще спечели - Бог или Сатана.

Робърт Кенеди-младши  наскоро каза, "(те) блокираха ранното лечение, за да създадат индустрия за ваксини на стойност 98 милиарда долара." В резултат на това сега една след друга страна изпитва неочаквано нарастване на смъртността сред ваксинираните. Във вените им се откриват странни образувания на кръвния съсирек, проследени до ваксините. И хиляди млади спортисти, журналисти, пилоти и т.н. внезапно умират. Няколкостотин милиона са с трайни увреждания за цял живот. 

  •  Видео 5  / https://istinski.blogspot.com/2023/03/blog-post.html

Япония нарежда разследване на смъртните случаи от ваксина срещу Covid,  тъй като МСМ признават, че „убожданията ни убиват“. Властите започнаха официално разследване. Дори в САЩ основните медии започват тихо да съобщават истината. И сега  Сенатът на САЩ провежда изслушвания  по този въпрос. Видео )

Световните лидери са контролирани марионетки

"ВСИЧКИ президенти са избрани (и контролирани). Няма НИКАКВИ изключения. Докато не схванете тази проста основна концепция, ще живеете и умирате вечно в матрицата." Езра

Вие предавате властта и правата си на техния сатанински представител. Междувременно политиците, които сте избрали, не могат да вземат нито едно решение от сценария, даден им от този сатанински елит, управляван от Луцифер. Вижте,  САТАНИНСКИ ПРАКТИКИ, ПРЕВЪРНАТИ В ОГРОМНО КАПИТАЛИСТИЧЕСКО ПРЕДПРИЯТИЕ Какво можете да очаквате от социопати, които смятат, че намаляването на човешката популация е единственото решение. Вижте само в какво е замесен елитът, който ни управлява:

  • Май 2017 г. –  Ватиканът, глобалните елити са признати за виновни в жертвоприношение на деца от 6 съдии в  Международния съд на общото право  в Брюксел. (1)

Защо това никога не стигна до заглавията? Хиляди оцелели жертви са свидетелствали срещу известни световни лидери. Съдебни показания, записани видео свидетелства, обясняващи, че редовно тези елити са отвличали деца и младежи с цел провеждане на педофилски партита, включващи човешки жертвоприношения. Вижте,  ОСВОБОДЕТЕ НАШИТЕ ДЕЦА

  • Fox News : „Знаем, че ФБР позволи на Епщайн да се измъкне от насилие повече от десетилетие. Всъщност те покриваха богатите и могъщи приятели на Епщайн, които малтретираха непълнолетните момичета.“

Съдът издаде  осъдителни присъди на различни глобални елити,  включително папа Франциск и бившия папа Йозеф Ратцингер – който след това веднага подаде оставка от поста си. И едва сега смъртта му беше публично обявена, въпреки факта, че той беше осъден на смърт преди години. 

Както свидетелства един от свидетелите, „Тези хора са серийни убийци. Те са майстори, които са опитни в изтезанията и знаят не само как да причинят смърт по ужасяващ начин, но знаят как да удължат смъртта, така че индивидът да бъде измъчван в най-голяма степен...” (2  )  очевидно за освобождаване на максимум адреналин, който ще получат чрез пиене на кръвта на жертвата, най-вече от деца. Тя също така обяснява тяхната некромантия - говоренето с мъртвите и удоволствието от канибализма. Тя обяснява и ужасяващия метод за отстраняване на кожата и носа, за да се достигне до пениалната жлеза. 

 Видео 6  / https://istinski.blogspot.com/2023/03/blog-post.html

Получаването на тази ценно  субстанция от пениалната жлеза  беше добре разкрито във филма " Аватар 2 ". Точно както се казва във филма, това им дава дълголетие, поддържа ги млади. Този наркотик струва стотици милиони, а в много телевизионни репортажи е наричан наркотикът на сатанистите. Само погледнете много от филмовите звезди, които остават млади в продължение на десетилетия. 

Вижте,  Украйна отглежда деца във фабрики за елитни педофили . Мисля, че трябва да научите как Украйна е свързана с плановете на тези хора. Защо това е тяхна крепост и как е исторически свързано с техните сатанински практики? (Вижте  История на сатанизма ) Както коментира генералът на САЩ, „това не е нация, това е престъпен картел.“ С тази война те перат пари, плюс правят милиарди от незаконен трафик на органи. Много съобщения за отвличане на хора, убиване на леко ранени, само за да се запълнят контейнерите с органи. Вижте  САТАНИЗЪМ И ПЕДОФИЛСКИ ЛАГЕРИ В УКРАЙНА

На въпроса защо тези елити са имали толкова много власт? Те имат властта, защото сме им дали нашето съгласие. 

„През последните десетилетия станахме свидетели как нашите нации бяха принудени да се подчинят на колонизацията на НАТО, ООН, Световната здравна организация, Световната банка, Международният валутен фонд и онзи куп фондации, които имат за цел да индоктринират масите, манипулират информация. Страните ни са принудени да приемат хомосексуализма и трансджендъризма. Видяхме ги да дестабилизират законно избрани правителства и да сеят хаос, война и мизерия като „instrumentum regni“ (буквално „инструмент на монархията“, т.е. „инструмент на управление“)“  Архиепископ Карло Вигано

И все пак ние раздавахме енергията си на тези марионетни политици и корумпирани правителства, защото давахме съгласието си. Спрете да им давате силата си, казва Кимбърли. Те винаги ще имат "програма Спасител"; Путин, Обама, Тръмп. Спрете да им давате властта си.

„Когато книгите, вестниците и медиите са ефективно контролирани, хората ще чуят и приемат точно това, което малцината, които контролират, искат от тях. Правителствената цензура е една форма на този контрол. Всеки, който нарушава правителственото правило, ще бъде отстранен.“

Сатанинската кабала винаги е използвала разделения и ги е използвала като оръжия срещу нас. 

  •  Видео 7  / https://istinski.blogspot.com/2023/03/blog-post.html


Когато заблудата на Луцифер бъде премахната

„Истината ще започне да излиза наяве. И до средата на годината военните трибунали ще започнат. Много от тях вече са направени. Това е краят на края. Това е. Доказателствата ще бъдат толкова огромни и идва през следващите 6 месеца. Ще бъде трудно пътуване за мнозина." Полковник Рикардо Боси - австралийски специални сили

Не можем да забравим, че след победата на Истинските родители на глобално ниво Луцифер беше принуден да напусне поста си през 1999 г. Прочетете, ЛУЦИФЕР СЕ ПОКАЯ . В резултат на това земните му структури продължиха да се бият помежду си за власт и да насърчават отчаяни планове за оцеляване, които никога няма да проработят. Това е хаотично състояние на самоунищожение. Без силата на Луцифер те вече не могат да крият делата си. Самите те трябваше да стартират програми за разкриване, в опит да контролират разказа.  

Земята се размества под врага. Сега виждаме програмирането и как се е проявило. Мнозина смятат, че евреите контролират света. Тези хора не са евреи. Това е само един фронт, зад който се крият. Това е организация, която търси световно управление. Хората в сърцето и душата на това са част от това, което се нарича Илюминати (Луциферианци).    Това обяснява дегенерацията на окултния елит; масова употреба на наркотици (главно кокаин), сексуално насилие, изнасилване, педофилия, злоупотреба с деца, трафик на деца, и убийства от елита. Има причина да изнасилват деца и да се занимават с перверзни подофилски действия. Педофилският акт на Луцифер да съблазни Ева сексуално в ранна детска възраст беше грехопадението и причината за цялата последваща зла история. Както обяснява Принципът:   „Луцифер... искаше да заеме същата централна позиция в човешкото общество, на която се радваше в света на ангелите... Ето защо той прелъсти Ева и това беше мотивацията на духовното падение.“ Духовното Грехопадение  

Човек с тесни връзки с елита на политическата и развлекателната индустрия хвърли поредица от бомби с истина по френската телевизия тази седмица, назовавайки и засрамвайки множество знаменитости за използване на адренохром (адренализирана кръв на измъчвано дете) като част от покварени окултни ритуали за надрусване и Остани млад.

 Видео 8  / https://istinski.blogspot.com/2023/03/blog-post.html

Ето няколко от 45-те комунистически цели за превземане на света. Това е чист сатанизъм: (54:36 мин.)

23. Популяризирайте грозното, отблъскващо, безсмислено изкуство. 25. Разбийте културните стандарти на морала, като популяризирате порнографията и непристойността в книги, списания, филми, радио и телевизия. 26. Представете хомосексуалността, дегенерацията и промискуитета като „нормални, естествени, здрави“. 27. Проникнете в църквите и заменете разкритата религия със "социална" религия. Дискредитиране на Библията... 40. Дискредитира семейството като институция. Насърчавайте промискуитета и лесния развод. 41. Подчертайте необходимостта да отглеждате децата далеч от негативното влияние на родителите.

Този сатанински кабал винаги е използвал техниката на проникване, разделяне и владеене. Те могат да се преструват, че принадлежат към която и да е религия, но истинската им система от вярвания е сатанизъм. 

Човечеството е една раса. Но те искат да ни разделят, контролират, унищожат.    Никой от тях не са евреи, нито един от тях не е католик, нито един от тях не е това, което наричате протестант или будист. Тяхната цел е да унищожат всяка съществуваща религия. Те вярват в хуманистичната религия. Те се представят за евреи или католици. Те проникват в религията, организацията и правителството, след което превземат и унищожават отвътре.   

Д-р Мун обясни, че разрешаването на участието на комунистите в ООН е провалът, за който са необходими 40 години, за да се компенсира. Това видео показва последствията:

  •  Видео 9  / https://istinski.blogspot.com/2023/03/blog-post.html


Има ли добри момчета в тази невидима война
 ? 

Две мощни групи претендират за тази позиция; (1) Белите шапки и (2) Глобалното хранилище. Въпросът ми е дали Глобалното хранилище е този изкуствен интелект, който контролира човечеството? Точно това е била неговата функция при Луцифер в продължение на хиляди години. Луцифер се оттегли , но какво може да ни увери, че Global Repository сега е на страната на Бог, както твърдят. От друга страна, дали Белите Шапки наистина са добри или просто контролирана опозиция, психическа операция, която да извини NWO да изпревари света, докато се преструват, че ни събуждат, като позволяват на Злите планове да се материализират. Не можем да забравим, че те са издънки на култа към Черното слънце. 

„Всички тези  Psyop канали  имат извинение за буквално всичко: влакове експлодират и изпускат отровни химикали... белите шапки спасяват децата. HAARP метеорологична война, те наводняват тунелите. Трилиони долари на данъкоплатците текат към Джу-Украйна..." Езра

Генерал Флин, който има най-високо ниво на достъп до секретна информация, казва на хората, че никой няма да дойде да ги спаси. Няма план, хората сами трябва да се изправят, за да се спасят. Той ни призовава да се изправим срещу престъпленията с ваксината. В същото време той казва: „В момента се случва толкова много“, намеквайки за военните операции на техния световен съюз:

„Украйна... Китай... Иран... Израел... има външнополитически въпроси, които се развиват по света и всички те са свързани точно с това, което правим. (Той намекна за финансовото пренастройване и BRICS+) "  Ген. Флин  45 мин 

И така, колко добър е този Военен съюз, ако войните, наводненията, пожарите и земетресенията са техни операции? Не работят ли всички под контрола на Тайните космически сили, които бяха военните на Кабала? Нима наистина ще измамят Кабала и ще освободят човечеството, като използват Тръмп? Или ние ще бъдем измамените?

  •  Видео 5  / https://istinski.blogspot.com/2023/03/blog-post.html

Какъв е моралът на Тръмп: 

Докато играе ролята на спасител, Тръмп реално води про-гей политика от момента, в който встъпи в длъжност. Християни и морални граждани го подкрепят, без дори да осъзнават.

  • Тръмп повиши първия в историята открито гей член на кабинета за директор на Националното разузнаване.
  • Той назначи най-малко 5 открито гей посланици
  • Той стартира глобални усилия за прекратяване на криминализирането на хомосексуалността.
Така става. Републиканците, които се преструват , че са на моралната страна, подкрепящи християнските ценности, ще направят малко добри неща, за да ви объркат, само за да отворят вратата на Сатана да унищожи обществото в бъдеще. Казват, че това е 5D игра на шах, но очевидно Сатана дърпа конците на тези кукли за техните ходове.  

Кабалът винаги издига герой (спасител) и именно чрез него мълчаливо въвежда най-неприемливите политики. По този начин те парализират възможността за всякакво християнско противопоставяне. Точно християните са против иРНК генно променящите ваксини и срещу дигиталните пари. Именно затова, играейки ролята на „спасител“, защитаващ моралните ценности и борещ се с дълбоката държава, Тръмп е този, който ги въвежда. Ефективен трик! 

image  

Ако лагерът на Тръмп е изцяло фалшив, Военният алианс зад него също е Черни шапки, които се преструват на Бели. Естествено техните усилия да създадат нова парична система са в конфликт с Глобалното хранилище, което беше и все още предоставя тези разпределения. Както той го описва, нейните сили са в битка с Белите шапки, които всъщност са, по думите й, просто измамна операция на Култа към Черното слънце (поклонници на Луцифер).  

Въпрос :  Мислите ли, че Тръмп е част от кабала?

Това е без съмнение. Въпросът е дали частта от Тайните военни, която го контролира, наистина иска някаква добра промяна, или просто постепенно да прехвърли всички нива на власт под тях за собствените си сатанински цели. Със сигурност те постепенно заставят мафията, политиците, медиите и други Кабалски структури, за да работят под тях или да бъдат унищожени. Какво ще направят с това - не е ясно. Обещанията могат да бъдат верни или подвеждащи. Те са професионалисти във фалшивите обещания.    Накратко, можете да кажете, че предишната управляваща фракция се срива и подчинените им разузнавателни и военни се стремят да се възползват и да вземат властта. Но, както обяснява Ким, те винаги са следвали само заповеди, те не знаят как работят нещата на горните нива, нито каква е цялата схема. Техните кукловодители също бяха просто марионетки. И те знаеха само малка част. А Глобалното Хранилище е на върха, което им дава задачите и прибира всичко. Поне така е било, а сега са в конфликт.   Помнете, че ако силите на Сатана се бият помежду си, те ще рухнат.   Въпроса е дали Ким от Global Repository сега е на страната на Бог, както твърди? Какви са нейните морални позиции? Тя е разведена и казва, че няма нужда от съпруг. Наскоро тя каза, че изкуствени утроби са донякъде полезни, защото хомосексуалистите могат да ги използват, за да имат деца. Тя също каза, че „Изворът“ (Бог) е създал доброто и злото, за да има баланс между тях. Тя предложила такъв баланс на лошите, или да управляват Земята заедно с взаимни ползи, или да се разменят за периоди от време. ( Нейните думи ) Лудост! Моралният компас явно и липсва. Тя самата е от лоното на тези нечовешки елити.    Така изглежда, че тя е под контрола на същия зъл ИИ, който контролираше земята в продължение на хиляди години, просто се опитва да запази силата си. Възможно ли е по някакъв начин Луцифер сега да я насочва да подкрепи колапса на създадената от него система на робство? 

Първата група премахва междинните нива отдолу, докато тя премахва междинните нива отгоре. Предстои да видим кой от тях ще спечели. Но като цяло, без значение дали реално го искат, и двете сили допринасят за изпълнението на Божия план. 
Преминаване към новата парадигма на мира  

Тази промяна определено се случва. Това, което не е сигурно, е дали Сатанинската кабала разрушава собствените си структури, само за да се превърне в нова, още по-сложна форма на контрол, или някои добри сили ги разрушават, за да освободят човечеството.    Така че, както виждате, не е толкова лесно да се определи дали 

 Глобалното хранилище , което сега е извън ръцете на Луцифер, се опитва да донесе нова епоха на мир и просперитет, или Тайните  космически сили  са решили да елиминират своите владетели и да изместят Парадигма на икономиката и транспорта към новата технология, която те използваха от десетилетия в своите тайни програми. За мен в крайна сметка двете обещания звучат много сходно. И знаем, че всеки политик е добър в обещанията преди изборите.   

И така, ако вярваме на техните собствени думи,  космическите сили на САЩ   са създадени, за да изведат някои от тайните технологии и да се подготвят за нова, свободна от банкова финансова система, свободна от политическа парадигма на война и парадигма без производство на робство. Това означава, че роботите и принтерите ще произвеждат повечето от нещата. И Космическите сили ще бъдат чадърът, гарантиращ безопасното използване, интернет мрежите и комуникациите, както и всички пътувания, които ще преминават към новата антигравитационна технология за безплатна енергия. Което означава, летете до всяка точка на земята за половин час за много, много малки пари, тъй като това не е разход с технологията, която вече имат. 
  • Космическите сили вече поеха военната сателитна система на Министерството на отбраната.
  • Според тази лекция на космическите сили на САЩ тези технологии вече съществуват. Дори къщи и сгради могат да бъдат принтирани в космоса и доставени до всяка точка на земята за стотинки. Ще можем да пътуваме евтино до всяка точка на земята за по-малко от час. Вече няма да е необходимо да работим постоянно за оцеляването си. Виж повече   Вижте още  НИКОЛА ТЕСЛА: СВЕТЪТ Е В НАВЕЧЕРИЕТО НА ИЗУМИТЕЛНА РЕВОЛЮЦИЯ

  • Видео 10  / https://istinski.blogspot.com/2023/03/blog-post.html

Време е да се съсредоточите върху възстановяването

Време е да се съсредоточим върху установяването на Божия идеал за световен мир и просперитет, издигайки се върху културата на сърцето, основана на истински любящи семейства, които Истинските родители са установили.
 

Помислете за спешните и важни неща, които трябва бързо да възстановим. За да споменем само няколко, но можете да продължите списъка сами:  

1. Правителствата, медиите и образованието трябва да започнат да подкрепят семейните ценности
2. Опасни, токсични петролни вещества трябва да спрат да се използват в нашата храна, вода и продукти за кожа
3. Медицината трябва да започне да лекува, а не просто да потиска симптомите с токсини 
4. Всички разделения и конфликти (ляво - дясно / черни - бяли / мъжки - женски и т.н.) да бъдат излекувани с любов и служене. Дори границите трябва да бъдат премахнати. Всички сме граждани на този свят и деца на Бог. Човечеството е едно семейство.
   
„Първата ни задача е да създадем единство на ума и тялото, съсредоточено върху любовта... Ако в бъдеще се появи централна нация, ще трябва да обичаме човечеството, съсредоточено върху тази страна. Когато обичаме духовния свят и цялото човечество чрез средства за жертва, служба и посвещение, ние можем автоматично да станем централните фигури, които могат да имат господство на любовта над двата свята и да ги превърнат в един. Тогава Бог със сигурност ще обитава там.“ Хак Джа Хан Мун

  • Важни Видеа в оригиналната статия | И с т и н а т а _ Д н е с (istinski.blogspot.com) https://istinski.blogspot.com/2023/03/blog-post.html

 

  • imageЛУЦИФЕР СЕ ПОКАЯ: САТАНАТА СЕ ВЪРНА В ПЪРВОНАЧАЛНОТО ТВОРЕНИЕ
     
  • imageПРЕП. МУН: ИСТИНСКОТО ЗНАЧЕНИЕ НА МЕСИЯТА
     
  • imageБОРБАТА НА Д-Р МУН ЗА ПОКОРЯВАНЕ НА ДНЕШНАТА САТАНИНСКА ИНФИЛТРАЦИЯ

  •  



Гласувай:
3



1. hituc - Очакват ни финансов преход и преход на здравната състема
27.03.2023 00:54
През 2023 г. ще имаме 2 прехода. Единият от тези преходи е финансовият преход на глобалната икономическа система. Вторият преход е здравната система – глобалната здравна система.“ ( Ген. Флин
цитирай
2. hituc - Корона-вируса е Био-оръжие
27.03.2023 00:56
Те въоръжиха коронавирус на обикновена настинка, който съществува от хиляди години. Свързаха го с ХИВ ген, което го направи много силно вирулентен, силно токсичен и силно увреждащ.“ Отдел за криминални разследвания на армията Арестите са на път да започнат
цитирай
3. hituc - Стотици милиарки печалби от Ваксините
27.03.2023 00:58
„Истинските пари са във ваксините. Те обикновено им правят стотици милиарди долари годишно. Дори ваксини за рубеола и т.н., които вече не съществуват, но все още се дават на всички. Освен това има добавени допълнителни съставки които причиняват аутизъм и много други разстройства." КИМ
цитирай
4. hituc - Робърт Кенеди-младши наскоро каза
27.03.2023 01:00
Робърт Кенеди-младши наскоро каза, "(те) блокираха ранното лечение, за да създадат индустрия за ваксини на стойност 98 милиарда долара." В резултат на това сега една след друга страна изпитва неочаквано нарастване на смъртността сред ваксинираните. Във вените им се откриват странни образувания на кръвния съсирек, проследени до ваксините. И хиляди млади спортисти, журналисти, пилоти и т.н. внезапно умират. Няколкостотин милиона са с трайни увреждания за цял живот.
цитирай
5. hituc - Защо плащаме данъци?
27.03.2023 17:29
Защото сме длъжници. На кого? Ротшилдови... мръсните богати банки, които управляват тази система, че нашите корумпирани политици проститутки дадоха властта на тези тирани ... Никога не сте работили достатъчно и дължите пари на Ротшилд, а те ви вземат... и ви казват да отидете да водите техните войни...
цитирай
6. hituc - Хитлер бе издигнат от Западния богат елит и Кралските линии
27.03.2023 17:37
Как богатият елит създава тайни служби и военни, за да защити своите богатства. Как западният елит и кралските особи инвестираха и издигнаха Хитлер , за да бъде техен инструмент за защита срещу комунизма, плюс задоволяване на нуждите им от евтина работна ръка в хилядите концентрационни лагери. Как винаги е трябвало да създават врагове и войни, за да продължат да увеличават богатствата си. Как правителството и мафията станаха едно. Как медиите трябваше да бъдат контролирани, за да могат да покриват техните злодеяния. ЦРУ е заето да покварява Америка и света. Документален филм в оригиналната статия: https://istinski.blogspot/2023/03/blog-post.html
цитирай
7. hituc - Банкерите Болшевишки Престъпни Травестити
30.03.2023 00:57
Тъй като тяхната финансова система достигна своя лимит, техният план е да я сринат сами и да изкупят всичко обратно за жълти стотинки. С прехода към цифрови пари за тях ще бъде още по-лесно да „печатат пари от нищото.
цитирай
8. hituc - CBDC – дигиталната валута/дигиталният концентрационен лагер
30.03.2023 21:49
"Всичките тия глупости с колапса на банките са режисирани и са с една-единствена електронна цел – стадото да приветства дигиталните валути." Виж, CBDC – дигиталната валута/дигиталният концентрационен лагер
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hituc
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2976968
Постинги: 124
Коментари: 962
Гласове: 359
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031