Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2009 10:23 - Хомосексуалната пропаганда вече в училищата
Автор: hituc Категория: Новини   
Прочетен: 3763 Коментари: 7 Гласове:
3

Последна промяна: 18.03.2009 21:43


Нормално ли е развитието на нещата с одобряването на хомосексуалните бракове? Разсъдете сами като прочетете за това което се случи в Масачузетс.

С приемането на хомосексуализма като нормален отпаднаха всички бариери. Училищчата свободно преподават хомосексуалност, бисексуалност и други ориентации, като нормално и приемливо поведение. В много случаи учителите дори стимулират децата да изпробват за да открият коя е тяхната ориентация. Като предимство за хомосексуалността учителите дори предлагат следния аргумент, "Със същия секс ще имате по-малко съпротива".

Прецедент в медицината
Какво представлява хомосексуализма? Болест или нормално състояние, нещо с което са се родили? Науката твърди, че не се дължи на генетични увреждания. Това означава, че не е придобито по рождение, а в последствие. С други думи не е номално състояние, а резултат на психични отклонения поради някакви преживявания! Но 1971 година хомосексуалистите успяват да се внедрят достатъчно в медицинските среди и да глауват за себе си, че не са болни. Това е първия прецедент в историята, където медицинско решение е взето не с научни изследвания а с гласуване!

Хомосексуалната пропаганда
Хомосексуалната пропаганда системно и упорито ни се налага навсякъде, дори и в България, чрез шоу програмите, изкуството, че и политиката... Когато Дейвид Паркър настоял да му съобщят, ако детето му в детската градина е изложено на такава информация, той бил арестуван за едно денонощие порди репорт от училищната управа. Как се достигна до това състояние?

Потресаващото развитие в Масачузетс
През ноември 2003 г. Върховния съд на Масачузетс провъзгласи за незаконно да не се позволяват браковете между партньори от същия секс. Скоро след това образование за хомосексуални бракове навлиза в училищата. Масово се раздава пропагандна литература на децата. Нещата не спират до тук. 2004 навлиза и в образователната програма на средните класове. Учителка обяснява пред медиите, как спокойно и отворено дискутира с децата подробности за хомосексуалния интеркорс. На следващата година това се налага и на началните училища. На децата се казва, че това са просто друг вид бракове, подобно на този на техните родители.

Какво означава да сме толерантни
"Всички сме толерантни към болните от рак и разбира се те имат еднакви права с нас! Въпроса обаче е, че всички желаем тяхното оздравяване! Само тези които им мислят злото се надяват горките жертви на болеста да си умрат с нея!

Така че хора събудете се! Стига сте им желали зло на хомотата! Те не са виновни....... 90 % ОТ ТЯХ СА БИЛИ ИЗНАСИЛЕНИ ХОМОСЕКСУАЛНО В ДЕТСТВОТО СИ. Много от тях са имали баща от който са се отвратили (Подсъзнателно приемайки, че не искат да са мъже)... Може да има и наследствени причини, поради аморалното поведение на предците им. ова не са измислени цифри или фантазии... това е статистическата реалност от работата с хомосексуалисти в психологичен център. В повечето случаи те не си спомнят... било е в доста ранна възраст или пък е било първото им сексуално преживяване в пубертета! Не е задължително те да осъзнават, че това е сексуална слоупотреба с тях, събитието е променило ориентацията им!

Така че нещата не са прости!
ХУБАВАТА НОВИНА ОБАЧЕ Е - ХОМОСЕКСУАЛИЗМА СЕ ЛЕКУВА УСПЕШНО, САМО ДА ИМАТ ЖЕЛАНИЕ!"

Какво донесоха хомосексуалните бракове в Масачузетс



Гласувай:
3



1. boristodorov56 - Толерантността към хомесексуа...
17.03.2009 10:34
Толерантността към хомесексуалността трябва да има определена граница.
Нека всеки е свободен и избора да си е негов, но натрапването на хомосексуалните практики на обществени места или училищата - е престъпно.
Мечката скача според тоягата.
Ако и разрешим - ще ни хапне.
Никакви европейски норми или американски таабети
не могат да бъдат основание за гейпропаганда у нас.
Всичко зависи от хората, но се съмнявам, че промитите мозъци у нас ще укажат някакъв отпор за да запазим традиционните си нрави и морал.

цитирай
2. realna - какъв ви е проблема
17.03.2009 10:45
не разбирам хора толкова ли сме тесногръди ,.Защо искаме да убием онзи който е различен ,няма значение дали е различен в предпочитаният си ,в избора на дрехи ,в начина си на мислене ако е различен от повечето то той е на мушка . Хомосексуални е имало още преди да се родим имало е и ще има ,както има и отличници или зубари които пак са различни и в училище пак се държат зле с тях ,както ще има и двойкаджии пак се даржат зле с тях ,както и стеснителни о не те пак са различни ,.Ние хората не се хващаме само за едно нещо нас ни дразни това че има различни от нас и общоприетата ни нагласа което за мен е пална глупост .Какво те интересува човека какви ги върши в интимната си среда това си е Негов ЖИВОТ нЕГОВ ИЗБОР и вие които сте така загрижени НЯМАТЕ АМА НЯМАТЕ НИКАКВО ПРАВО ДА СЕ НАМЕСВАТЕ В ЛИЧНИЯ ЖИВОТ И ИЗБОРА НА ХОРАТА НЕ САМО НА ТЕЗИ А И НА ОСТАНАЛИТЕ КОИТО С НЕЩО СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ КРИВОРАЗБРАНАТА ВИ ЦИВИЛИЗАЦИЯ ,.рАЗберете хората са хора за да са различни и вашето мнение за това ама хич не е на място ако приемете ЧОВЕК КАКЪВТО Е ВСЪЩНОСТ А ИМЕННО ДА Е ЧОВЕК ДА СЕ РАЗБИРАТЕ ДА ПОМАГА ДА Е ДОБЪР ДА Е ПРОСТО ЧОВЕК А НЕ ДА СЪДИТЕ ПО ТОВА С КОГО СПИ И КАКВО Е ИЗБРАЛ .ние нормални ли сме в случая -НЕ щом толкова ни дразни избора той или тя нито ти е в къщата ти нито е убил някой ,нито е откраднал .А ОТНОСНО ЛЕКУВАНЕТО ТО ТЕЗИ КОИТО МИСЛЯТ ТАКА И СА ТОЛКОВА ТЕСНОГРЪДИ ХАЙДЕ ПО ТАКТИЧНО КОНЕ С КАПАЦИ ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕКУВАТ .ОСТАВЕТЕ ХОРАТА ДА СИ ЖИВЕЯТ И ТЕ СА ХОРА ПОМИСЛЕТЕ ВСИЧКИ СМЕ А ТОВА КОЕТО НИ ПРАВИ РАЗЛИЧНИ Е ИЗБОРЪТ НИ . А ТОВА Е ВАЖНО ЗАЩОТО СМЕ ХОРА А ХОРАТА СА РАЗЛИЧНИ ЖИВОТЪТ НИ Е ,МИСЛЕНЕТО НИ Е ТОВА ЧЕ МИСЛЯ ТАКА НИМА ТРЯБВА ДА СЕ -ЛЕКУВАМ ,. сМЕшно е когато хората гледат в една посока без да разсъждават без да се поставят на мястото на другия лесно е да прокудиш като едно време който е имал бемка по лицето или тялото на открито място -значи е бил вещица . -да го изгорим на клада . който има различно мислене и желания да го изгорим ,.не НЕ СТАВА ПОМИСЛИ КАКЪВ ЧОВЕК СИ АКО НЕ ПРИЕМАШ ОТСРЕЩНИЯ С НЕГОВИТЕ МИСЛИ ,НМЕДОСТАТЪЦИ ,ПРОБЛЕМИ И РЕШЕНИЯ- жИВОТЪТ Е ДА СЕ ЖИВЕЕ НЕ ПРЕЧИ НА ДРУГИТЕ А ЖИВЕЙ СВОЯТ - азПОДКРЕПЯМ ВСЕКИ ЕДИН ОТ ТЯХ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ НА КАКВА ОСНОВА СА РАЗЛИЧНИ -ВАЖНОТО ПЪРВО ЧЕ СА ХОРА И ТЕ СТРАДАТ И ТЕ СЕ РАДВАТ И ТЕ ИМАТ ПРОБЛЕМИ И ТЕ ЖИВЕЯТ НА КРЕДИТ ---- НО ТЕ НЕ СА ЗЛОБНИ ,ТЕ НЕ СА ДРЕБНАВИ , ТЕ СА ОТВОРЕНИ ДА ТЕ ПРИЕМАТ И ОБИДИТЕ И НЕПРИЯТНОСТИТЕ ТОВА ГИ ПРАВИ ПО ДОСТОЙНИ ОТ ТЕБ КОЙТО МИСЛИШ ЧЕ НЕ СА ДОСТОЙНИ
цитирай
3. hituc - Ти вафла или боза обичаш
17.03.2009 13:04
За да размият моралните норми от Семейно планиране тренирали учителите в САЩ с тази техника: Питат децата ти какво обичаш? Вафла или Боза... След като децата отговорят различно, ги питали, а ти коя сексуална ориентация предпочиташ, Гей, Би-секс, или с противоположния секс! Така все едно можем да сравняваме моралното поведение с предпочитанята към храна, цвят дрехи и т.н.

Защо тогава не започнем да ги питаме, "Вие какво обичате, да убивате съучениците си с нож, с пистолет, или да не ги убивате..." И на всеки отговор да подскачаме от радост, "А виждате ли дечица, той е различен, той предпочита да ги беси!"

Всъщност да убиеш човек не е по-малко зло от това да го изнасилиш... И между другото да живееш аморално не е въпрос на личен избор, понеже няма начин да не повлияе обществото - и то, да унищожи основата на обществото - семейството! Но в случая говорим за това, че обратните не се спират пред нищо... докато не се докопат до децата ни няма да мирнат! И гореспоменатата пропаганда в училищата е наистина престъпна!
цитирай
4. hituc - Всички сме толерантни към болните, но желаем оздравяването им
17.03.2009 13:09
Нека пак дам този цитат: (Даже за болестите които се разпространяват се налага "КАРАНТИНА")

"Всички сме толерантни към болните от рак и разбира се те имат еднакви права с нас! Въпроса обаче е, че всички желаем тяхното оздравяване! Само тези които им мислят злото се надяват горките жертви на болеста да си умрат с нея!

Така че хора събудете се! Стига сте им желали зло на хомотата! Те не са виновни....... 95 % ОТ ТЯХ СА БИЛИ ИЗНАСИЛЕНИ ХОМОСЕКСУАЛНО В ДЕТСТВОТО СИ. Много от тях са имали баща от който са се отвратили (Подсъзнателно приемайки, че не искат да са мъже)...

ХОМОСЕКСУАЛИЗМА, обаче, СЕ ЛЕКУВА УСПЕШНО, само да имат желание!"
цитирай
5. анонимен - Насилствено покръстване, сега и насилствена педалщина
22.03.2009 15:54
Как да сме толерантни тогава? Педалите вече дискриминират хетеросексуалните.
цитирай
6. анонимен - да бе
22.03.2009 17:11
неправят ли същото и хетеросексуалните с педалите анонимен 5 .който каквото си надроби това ще сърба
цитирай
7. hituc - Защо хомосексуалистите са по-емоционално нестабилни и от жените
17.01.2010 00:27
Елементарно: Защото психически нещо не им е наред. Ми то не може да си Мъж, пък да се чувстваш щена, пък да си нормален... Нещо не им е наред, и това идва от детството им. Това не е нещо за обвинение, това просто се лекува... Психиатри успешно правят това!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hituc
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2979847
Постинги: 125
Коментари: 969
Гласове: 359
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930