Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2009 20:07 - И АТАКА и Православието имат общ кукловод - ДС
Автор: hituc Категория: Политика   
Прочетен: 4400 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 04.05.2009 12:55


Интересни коментари се получиха относно статията ми, "ЗАЩО АТАКА МАНИПУЛИРА ПРАВОСЛАВИЕТО". Ето и някои от тях - ВЯРНО - ТОЧНО - КРАТКО и ЯСНО :

И АТАКА и Православието имат общ кукловод - ДС
"...оялите се попове и малоумните последователи на онова недоразумение Сидеров.
И двете пасмини имат един и същ произход-ДС, една и съща цел-власт и пари и са почти еднакво извратени."

Традиционните религии, особенно Православието, все повече се превръщат в центрове по идеология и машини за властови и финансови щения. Политиците, които се лансират от медиите и техниките за установяване на властта не би трябвало да манипулират религията и вярата на хората, но АТАКА си е поставила точно това за цел. Те искат да използват православ ната ни църква за да манипулират обществото. А ръководството на БПЦ, което е силно зависимо от атеистичното влияние на Комунистическата епоха и от частния материален интерес, е прекрасен инструмент в ръцете на БСП и псевдо националисти като АТАКА.

АТАКА и БПЦ са манипулирани от комунистите (БСП, а и ДПС)
Православието не е "манипулирано" от Атака. По-скоро и едните, и другите са манипулирани от комунистите (БСП, а вероятно и ДПС).

Днес за християнска ни православност се говори избирателно и манипулативно с налагане на изкривен националистичен образ на родолюбие. И това става така, защото религията, национализмът и идеализмът бяха основните противници на философията и култовата нагласа на сектата на комунизма.

Православието отдавна е превърната в маша на ЦК на БКП
Православието отдавна не е самостоятелно и не предприема никакви акции. Още от 1944 г. БПЦ е овладяна и превърната в маша в ръката на ЦК на БКП.

Комунизмът е вид рационална религиозна секта, затова мрази страшно много истинското православие и автентичния български национализъм. Правеха се филми, пишеха се музикални произведения и се издаваха книги за мнимия героизъм на партизани и комунистически функционери, чието послание и публичен образ бяха прекопирани от похватите и средствата на въздействие на християнската мартирология и агиология.

АТАКА - стана съвсем ясно, че работи за БСП под прикритие
АТАКА - макар и доста очарователна по много показатели партия, скоро стана съвсем ясно, че работи за БСП под прикритие. Гласуването на противоконституционните и антидемократични промени в избирателния закон на страната на БСП помогна да се свалят маските и от тях.

 Поръчани акции за отвличане на общественото мнение
"Свидетели на Йехова" са официално регистрирано изповедание в Република България и имат право и на своята дейност и да си построят храм където решат. Демонстрацията срещу Йеховистите е поредната показна акция за отвличане на общественото мнение, за което в случая е употребена Атака.

ПРОЧЕТЕТЕ :

ЗАЩО ATAKA МАНИПУЛИРА ПРАВОСЛАВНАТА ЦЪРКВА

image АТАКА призовани в полицията за действията си СРЕЩУ "СВИДЕТЕЛИ НА ЙЕХОВА"


image Сидеров отново игра в полза на тройната коалиция


image Нацизма на ВМРО - срещу “Свидетелите на Йехова”





Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - ?
17.06.2009 15:59
Аз не подкрепям написаното по горе, защото то е написано от човек(ако може изобщо така да се дефинира), който не знае на земята или на луната е. Лошото е че подобни хора, като автора на тази "тъпня" им дават поле на действие и те започват да ръсят подкупения си мозък с надеждата да могат отново да целунат нечии седалища. Това че сте продали душите си за жълти стотинки личи какъв е интелектуалния и духовен ви статус. Държанието и езика ясно подсказва и скрития политически подтекст.
цитирай
2. hituc - Уважавам всезнанието ти, но то се равнява на ръсене на емоционални нелогичности
06.02.2010 11:03
Ако бе прочел - в горе написаното няма нищо мое.

Това бяха коменарите на Българи, които не както ти желаеш да ни замажеш очите, никак не са слепи.
цитирай
3. hituc - кой е трудно да наричаме човек - Сидеров, с неговия расизъм
06.02.2010 11:04
Всеки нормален човек вижда какви АТАКА ги върши, и че нещата никак не са им чисти. Настоящия инцидент на Сидеров с Луфтханза е достатъчно красноречив, по отношение на това, кой е трудно да наричаме човек. А и всички знаем, че Сидеров е много Подкупен мозък.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hituc
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2979932
Постинги: 125
Коментари: 969
Гласове: 359
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930