Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2023 21:10 - Звукът на свободата: Предсказание за бърза промяна
Автор: hituc Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1182 Коментари: 10 Гласове:
2

Последна промяна: 27.07.2023 17:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Звукът на свободата: Очаквайте бърза промяна

„Всички същества на светлината, всички същества на Бог са сега на земята и изкореняват всичко, което не е от Бог.“  

Доклад на CIG / юли 2023 г / Източник (istinski.blogspot.com)

Сега, когато филмът "Sound of Freedom" (Звукът на свободата) шокира света с реалността за трафика на хора, откровението на Исус, дадено на преп. Мун, получава още по-дълбоко значение. 

„Исус ми се яви когато бях шестнадесетгодишно момче. Той искаше да разбера корена на първородния грях , който човечеството е извършило, и да доведа свят на мир, където грехът и падението вече няма да съществуват. Исус се появи пред мен в един миг, като порив на вятъра, и ми каза: „Бог е в голяма скръб поради болката на човечеството. Трябва да поемеш специална мисия на земята, свързана с работата на Небето. Този ден видях ясно скръбното лице на Исус . "

Най-тревожният проблем днес е свързан с първородния грях

„Говорейки за сатанизма, изглежда, че той постепенно се превръща в единствената религия, разрешена в медиите и развлеченията.“

Както виждате, тази война със Сатана е война със сатанизма (прислужниците на Луцифер на земята). Това е така, защото дори Сатана не може да направи нищо на земята без физически обекти и без те да направят условия, които да му позволят да работи. Това е небесен закон. А спойката в редиците на този луцифериански култ е педофилията, която е самият акт на Луцифер, който довежда първите човешки същества до грехопадението. 

(Вижте,  ЧОВЕШКОТО ПАДЕНИЕ. Това беше педофилски акт. Луцифер разврати сексуално Ева преди емоционалната и духовната й зрялост. От там любовта на потомството остана незряла, егоистична и отделена от Бог и моралните закони.) А днес жънем резултатите от това:

„Най-тревожният проблем днес," заявява Мел Гибсън, "е трафикът на хора и особено трафикът на деца. Първата стъпка към решаването на този проблем е осъзнаването. Отидете да видите Sound of Freedom.“ Мел Гибсън  

Да, само преди дни излезе филмът The  Sound of Freedom , описващ ужасяващата реалност на трафика на деца, извършван от управляващия ни елит. Главният актьор даде много свидетелства за изнасилвани и измъчвани деца заради производството на адренохром - най-скъпият наркотик, използван от тези елити.

През 2022 г. имаше 182 771 запечатани и 409 152 незапечатани обвинителни акта за престъпления, свързани с детска педофилия и трафик. Зашеметяващ списък от политици, както демократи, така и републиканци, които са се оттеглили от длъжността си заради малтретиране и малтретиране на деца. (Вижте 49:22 мин.)

Актьорът сподели:

„77 хиляди долара за барел части от тела на деца. Всичко това отива в тези биолаборатории. (Влиза в храната и напитките ни). Зад това стоят агенциите с 3 букви (ЦРУ, ФБР..).“ Джим Кавийзъл

Тъй като този филм най-накрая излезе, след 5 години опити да бъде блокиран, виждаме две неща: (1) Никакво споменаване в медиите за филма, въпреки че има огромен успех и гигантски печалби от първите дни на излъчване. (2) Холивуд бе затворен поради протести на актьорите и персонала. 

 Очаквайте бърза промяна

Току-що видяхме модния магнат, педофил Питър Найгард, арестуван по още обвинения в сексуално насилие. "Холивудските педофили няма къде да се скрият... Ние преследваме тези зли кучи синове и ги избиваме," заявяват информатори.

Тъй като преп. Мун сега е мобилизирал целия свят на добрите духове, можем да наблюдаваме какви последващи промени се случват в резултат на земята. Ето какво казва сега попечителят на висшата финансова структура за контрол на Луцифер, след като призна, че Луцифер се е оттеглил още през 1998 г. (С други думи Луцифер губи позицията си и е принуден да спомогне сам за разпадането й): 

"Светът ще се промени бързо", каза Ким. „Ще чуете много нови идеи от всички посоки... Нови идеи, нови технологии, нови начини за правене на нещата.“ 

„Вече започнах да виждам промени в света, които никога не съм виждал да се случват, и това няма нищо общо с Белите шапки или нещо подобно. Имам разузнавателна система, знам кои са тези хора“, каза Кимбърли Гогуен (KIM) от Global Repository. 

Стивън Гриър също прогнозира драстични промени през следващите 20 години. „Това започва изцяло нова глава в човешката цивилизация“, каза той. „Където след 20 години на планетата няма да има бедност, замърсяване, а невероятно изобилие. Когато доведете до нула разходите за транспорт, енергия и производство, вие създавате глобална децентрализирана икономика, където всяко село и домът е самодостатъчен." Но първо трябва да се справим с онези, които блокират тези технологии, а те са същият топ процент педофили, отговорни за целия трафик на хора, бедността, войните и моралната деградация. Вековна кръвна линия покланяща се на Луцифер.

Главата на змията и какво трябва да се промени

Ким казва, че целият свят сега е под военно положение и очаква някои сериозни промени, започващи следващата седмица по-явно - в очите на обществеността. 

Защо е необходима промяна, обяснява тя. 80% от парите на всяка страна отиват при Ротшилд, така че се чудите защо вашата страна е в такова състояние в момента. Само 20% от приходите остават за страната, всичко останало се взема. Ще бъде фантастично да видите промени. Вижте  ИСТИНСКОТО ЗНАЧЕНИЕ НА МЕСИЯТА

  • Частните централни банки действат като „пиявици“, изсмуквайки жизнената енергия от нас с пари, създадени от нищото.

Главата на Змията е финансовата система. Какъв е механизмът за контролиране на тази земя? Финансите! Целият смисъл на финансите е да задлъжняваш. В противен случай да поробваш. Какво представлява ипотеката? Тя е мъртва хватка, която те държи. Цялата система се основава на финансова измама, която отнема властта, която имаме, и я дава на малка група хора, които управляват света чрез контрола на финансите. Чрез безкрайното количество пари, което ние им позволихме да вземат .. С тези пари те купиха всички и всичко, което можеше да се купи... Да си върнем контрола върху емитирането на пари и да започнем да живеем в изобилие." 14:30 )

Според Божия идеал, заяви преп. Мун: „Идва времето, когато митническите данъци ще бъдат напълно премахнати и всички стоки ще могат да преминават свободно от една нация в друга. В близко бъдеще всички нации ще станат една нация.“ (Родови месии, стр. 210)

Преди седмица Ким съобщи, че Федералният резерв не е в състояние да им върне дълга (наброяващ квадрилиони). И снощи тя обяви, че са изпратени военни и всички активи, сгради и съоръжения на Фед са конфискувани. 

Същото беше направено със сградите на ООН в Ню Йорк и някои други места, тъжна Ким. Имаме доказателства, че перат пари за терористични организации, затова ги смятаме за терористи, обясни тя. 

„Изключихме всички нации от членство в тях.“ „Обявихме ООН и НАТО за държавни врагове“, каза Ким. Техните престъпни действия през последните няколко седмици, казя тя, „ни дадоха правото да започнем да преследваме всичките 82 генерали и техните кохорти, а от тази сутрин те не съществуват. Това бяха онези, които дадоха заповеди да убиват хора през последната седмица.“

IRS (НАП) и всички фармацевтични компании също трябва да бъдат затворени, каза тя. Но това ще стане постепенно поради милионите, които ще загубят работата си или които са зависими от различни лекарства. Този преход ще изисква превъзпитание и смяна на професията на тези хора. 

В последния си доклад Ким обяви, че Министерството на финансите на САЩ, което беше частно, сега е национализирано, изпращайки Дълбоката държава (Правителството в сянка) в режим на паника. По целия свят беше разпратено съобщение, че Фед вече не може да печата никаква валута, дори цифрова. Токът на сградата на ООН в Ню Йорк беше изключен и кодовете за влизане бяха сменени. Но те продължават да лъжат в медиите, че започват програмата Фед-сега за дигитални пари. Не могат! - заявява твърдо Ким. 

Ако попитате: "Каква е скритата ръка зад всички тези политици и сили, налагащи това зло?" Трябва да се запитаме, "това човеци ли са"? И разбира се, знаем историята за грехопадението и кой стана фалшивият бог над земята. Злото се управлява и налага от другоземни - нефизически същества. 

Кои са слугите на Сатаната, които трябва да бъдат спрени 

Видео : полковник Рикардо Боси и SG Anon обсъждат какво ще се случи в тези последни етапи от тази психологическа война. Добрите сили покриват небето, за да скрият новите летящи технологии, включени в операциите. Арестите и промените се случват. Но дори след като системата бъде променена, може да отнеме 3 поколения, докато последният от тях бъде премахнат, каза Рикардо. 

„Светът се управлява от таен комитет от 200-300 души, които разпределят активи на стойност стотици трилиони долари“, според д-р Стивън Гриър . „Има тайно правителство, със собствени военновъздушни сили, собствен флот, собствен механизъм за финансиране, което е над закона. Нашите политици са просто контролирани кукли, само за театър. 

„Имаме икономическа система , в която фармацевтичните компании извличат огромна полза от медицински спешни случаи, където военно-промишленият комплекс се облагодетелства от войната, където енергийните компании се облагодетелстват от енергийни кризи. Всичко това генерира състояние на постоянни кризи, обслужващи интересите на елита.“  

Тези хора бяха готови на всичко, за да запазят старата икономическа система, базирана на петрола . Те не биха позволили свободен пазар и свободна икономика. Както каза Гриър , „Няма начин да имаме свободна пазарна икономика, когато най-важната наука и технология от последните 100 години са безмилостно потиснати.“ 

  • „Всеки патент, който достига над 70% ефективност при преобразуване на енергия, автоматично се засекретява. Това означава, че всеки, който е изобретил нещо, което може да предизвика петрола, никога няма да го види реализирано..“ Дейвид Уилкок

Томас Джеферсън предупреди за „безконтролната власт на корпорациите, корумпиращи правителството“. Това е ситуацията, където сме сега глобално. Сега дори най-тайните престъпления на този елит излизат наяве.

„Спрете да се измъчвате. Това са ВСИЧКИ. Ако са в светлината на прожекторите, те са в клуба. Целият Холивуд. Целият Конгрес. Всички президенти. Гуверньори и т.н.“ Езра

В същото време Джеси Чеботар говори за множество паралелни слоеве от духовния свят, работещи с тайните военни в техните подземни бази. Самата тя беше на обучение в такава база. Те изнасилват, измъчват и обучават деца с цел да използват духовните сфери като оръжие, като се свързват с по-ниски астрални нива с демонични духове. Нищо чудно, че военните, разузнавателните агенции, медиите, спортът и развлеченията са свързани със сатанинската символика в наши дни. 

Заключителните Операции

Основата на този план е официалното премахване на тези, които ви облагат с данък до смърт, премахване на безбройните регулации, които потискат свободата ви, и ви предоставяне на автономия.

„Това, което се случва сега, е, че ние в момента сме във военен преврат. Това означава, че тази страна ще наблюдава арестите, които ще произтекат от това. Ние вече арестувахме дори надзирава папата, когото идентифицирахме като терорист... Всичко беше направено в спецоперация... Ще има голям брой хора, които ще бъдат арестувани и задържани и съдени от военен съд, защото не вярваме на нашите политици и нашите правителства.“  Свидетелството на генерала ( 7:27 )

Според неотдавнашното интервю на Дейвид Уилкок , ние не чуваме много за тези арести, защото тези хора не са на видими публични позиции, плюс това те са собственици на медиите. И все пак имаше хиляди оставки и стотици арести само през последната седмица. Интервюто споделя представа за произхода и развитието на Плана за сваляне на илюминатите.

„Военните ни подкрепят чрез федерални маршали, които се свързват с местните правоприлагащи органи и те всъщност извършват арестите... Това са последните им издишвания... Основите на този план са официално да премахнат тези хора, които ви облагат с данък до смърт без основателна причина, освен да го сложат в джоба си. Това е премахване на частната централна банкова система. Това е премахване на цял куп регулации и регулаторни услуги, които служат само за контрол.“ Интервю

При заключителната операция, казва вътрешният човек, ще има пълно спиране за период от 72 часа, ако е необходимо. Трябва да отнеме около 24 часа необходимо почистване, масови арести и всичко останало. Това е ограничена операция. След това ще се погрижим това да стане вирусно в медиите. Ще има специфичен образователен канал, показващ произхода на тези момчета, какво са направили и как тези зли момчета са поели управлението. Това ще продължи месеци. След това ще имаме нужда от местни и национални проекти за възстановяване и преструктуриране. 

 

Предистория на този план

Около 1946 г. този Кабал прехвърли своя център на власт в САЩ, каза Ким. Обикновено това прехвърляне на властта се извършва след 70-80 години. Вероятно има духовна причина за това, защото Божественият принцип също казва, че след 70 години всяка империя на злото трябва да рухне. 

Според свидетелствата на няколко топ генерали, малко след убийството на Кенеди JFK, през 1963 г., група военни офицери решават, че нещо трябва да се случи. Това трябва да бъде спряно. (Вижте Защо банковата мафия уби Кенеди,  за да разберете защо преп. Мун каза, че е много важно това да се разкрие на света) 

Тази група генерали, с Маккартър всред тях, търсеха работещи варианти за спасяване на Съединените щати. Решиха да го направят по бавния начин, растяха и растяха, работейки под прикритие. Те бяха базирани до голяма степен на морска пехота и флота, работещи зад кулисите, за да проникнат, разберат и когато дойде моментът да свалят Дълбоката държава. Това е Q. Не са само 300 генерали или адмирали, но те контролират голяма сфера от арсенал и способности. Изборът на правилния тип хора, работещи под прикритие, отнема време и е рисковано. Но те го преследват по напълно законен начин. Затова вербуваха Тръмп. 

"Нищо не може да спре това, което идва! Силите включени в играта са отвъд представите на масонската сган." Рикардо Боси ( 11:50 )

Възражения срещу този план

Кимбърли Гогуен (Ким) обаче твърди, че разполага с всички разузнавателни доказателства, че така наречените Бели шапки просто следват компютърна програма. Дори и да вярват, че правят нещо добро, всъщност тази програма е предназначена да срине американския и световния пазар и да прехвърли цялата власт на Китай, като новата основна сила на Кабала, чрез която  да доминира света през следващите 75-80 години. Китай вече разполага с чипове, които да имплантира в хората и да ги превърне в контролирани роби, с възможност да ги унищожи, ако не са послушни. В последните операции Силите на КИМ разрушиха този командния център на това управление и съществуващите връзки с долните измерения, свързани с тях.

Ким също казва, че е пуснала видеозаписа на сатанинското посвещение на Тръмп от неговия 40-ти рожден ден. Всъщност, казва тя, оригиналният Тръмп умря и сега виждаме неговия двойник.  След като тя изпраща доказателства за това на Генерал Флин, той се опитва да посети Тръмп в Маралаго, за да се убеди сам. Но военните сили на Амбрела корпорацията, които контролират това шоу, не го допускат. Те са тези, които правят милиони печалба от продаването на сувенири и събиране на дарения от Патриотите.

В същото време само преди дни Байдън, който също е мъртъв и представляван от актьор, беше импийчмънт в Конгреса на САЩ! Видео ) Нито дума в основните медии. Планини от доказателства са изпратени до Конгреса. Ким настоява, че трябва да спрем да избираме мъртви хора за президенти. Вижте шоуто на Тръмп, продавайки всички коледни орнаменти, шапки и т.н. Правейки милиони от искрени хора, които вярват на лъжите им.

Със сигурност има добри момчета, които се опитват да се борят с това зло. Но това, което също наблюдаваме, е, че лошите се преструват на добри, само за да могат да обърнат разказа в посоката, в която да подкрепят дневния ред на Кабала. По-интересно е да можеш да видиш през всичко това и да разбереш как Бог работи зад това. И със сигурност целият добър духовен свят е мобилизиран в този преход под ръководството на Истинския Баща.

Видео: Сатанизмът на дълбоката държава стои зад двете страни на войната (Същите Хазарски Банкери създадоха и Фашизма и Комунистическата революция). Ционистките банкери издигнаха Хитлер, за да (1) избута евреите в Израел, (2) да накаже останалия свят и (3) да убие бизнес опозицията по целия свят. След това германците вече не бяха необходими, така че те ги унищожиха с глад, изгаряха, изнасилваха и убиваха милиони Германци в мирно време. Всичко това е дело на Дявола, без значение зад каква кожа се крие. Божието сърце е разбито... опустошено. Кой ще спаси децата му?

image

Фулфорд отчита някои победи, но това достатъчно ли е

Бенджамин Фулфорд сега съобщава, че „и трите ваксини срещу Covid бяха изтеглени в САЩ. Това означава, че съдебните процеси за военни престъпления срещу ваксиниращи са неизбежни“.

Интересно е, че 75% от Сената взеха дарения от Big-Pharma, за да заключат и задържат всички в къщите им. Всичко за техните корпоративни интереси. 

Бил Гейтс, Клаус Шваб, Рокфелер, Ротшилд и Министерството на отбраната (САЩ) са обвинени във военни престъпления, свързани с инжектирането на биологични оръжия. Последните доказателства за техните престъпления идват от свещените воини в Судан. Те конфискуваха биолаборатория там, съдържаща опасни вируси, която беше финансирана от Фалчи, Бил Гейтс, DOD & CDC. [ Фигура 1 ]

Сега "Повече от 300 канадски войници съдят правителството за щети, причинени им от мандатите за ваксини." [ епохите ]

Канадският парламент внася законопроект, който прави мандатите за ваксини незаконни. [ Видео 6 ]

По-рано обясних, че  НЕ КУКЛИТЕ, КОИТО ВИЖДАТЕ, А СЦЕНАРИСТЪТ ДЪРПА КОНЦИТЕ . Сега тези марионетни сборища се разобличават. Външно виждаме техния фалит и колапс, но това наистина ли е знак за техния колапс или умен план за превръщане в нова система на скрит контрол? Какво наистина ще излезе от това  ФИНАНСОВО НУЛИРАНЕ И КРАЙ НА БАНКОВИЯ КАРТЕЛ ? Дали това е резултат от молбата на Бог към Луцифер да разруши собствената си зла мрежа? Вижте,  ЛУЦИФЕР ПРИНУДЕН ДА СЕ ПОКАЕ И ДА СЕ ВЪРНЕ В ПЪРВОНАЧАЛНОТО ТВОРЕНИЕ

Множество експерти и събития показват, че Фед и Централните банки са фалирали. Поради тази причина тази хазарска банкова мафия иска да използва „климатичната криза“ като нова тактика за сплашване за изнудване на пари от масите. Но изглежда, че все повече и повече държави се обединяват срещу тяхната фиатна-парична система на робство. 

Судан затвори притежаваната и контролирана от Ротшилд Централна банка на Судан, като по този начин затвори основен център за трафик на хора. [ EasternHerald ] [ Видео ]

Вижте това видео за това как те вземат милиарди от нашите пари чрез фалшиви космически разходки на НАСА, записани не в космоса, а под вода, със зелени екрани и CGI. [ MillNews ]

От друга страна, Фулфорд предупреждава, че „хазарската банкова мафия ХМ се опитва да спечели време, като обещава всякакви добри неща през 2025 г. В същото време ги виждаме да пробутват глупости от Ню Ейдж за някакъв вид фотонен пояс или възнесение в 5-то измерение, което ще елиминира 90% от населението. След това оцелелите ще получат „медицински легла“ и магически машини, които ще направят всичко и т.н. С други думи „моля, изчакайте докато успеем да ви убием". 

„ Новите тоталитарни мерки на ЕС имат за цел да преследват тези, които произвеждат храна. Това се прави под измамни предлози за справяне с „промените на климата“, с „намаляването на CO2“ и други подобни. ИСТИНСКАТА ЦЕЛ НА ТОЗИ ЗАКОН Е ГЛАД, КОНТРОЛ И СМЪРТ

Във Франция бунтовете и хаосът спряха, след като Франция се отказа от намерението си да напусне НАТО и призова за ново "международно данъчно облагане" в допълнение към сегашните данъци. Да припомним, че Турция беше атакувана с 300 земетресения 2 дни след като обяви желанието си да напусне НАТО и да се присъедини към БРИКС.

Войната между НАТО и БРИКС

"НАТО е организация за търговия с оръжие, те се нуждаят от войни и експлозии, за да останат в бизнеса." Фулфорд

От друга страна BRICS нациите се обединяват като опозиция на тези структури на Дълбоката държава, като отхвърлят фалшивите пари на Централните банки, искайки да издигнат собствена разплащателна система базирана на златния стандарт. 

Учителят Мун също говори за това, че ако няколко нации се обединят и създадат собствена Централна банка и търговия без тарифи, те ще просперират и дадат пример за подобен преход на световно ниво. 

Затова и войната в Украйна, реално се разглежда като война между НАТО и БРИКС. Но сега Фулфорд казва: „Победеният Зеленски подписа договори, с които предаде огромни масиви от Украйна, едни от най-плодородните земеделски земи в света, на BlackRock. Сега, след като неговата фракция загуби, много от тези договори ще бъдат невалидни.“

Тепърва ще трябва да разберем дали BRICS е разрешение или просто троянски кон, който цели да постави началото на новата ера на цифровата валута. Ким казва, че сега те принуждават страните да се присъединят към BRICS и да приемат тези обезпечени със злато цифрови пари. Те ще бъдат контролирани от Китай, предупреждава тя, и ще дойдат заедно с въвеждането на цифрови паспорти за абсолютен контрол.

 

От друга страна виждаме, че Русия не подкрепя хомосексуалността и транссексуалността, дори наказва производството и продажбата на ГМО като терористичен акт. Надяваме се, това не е просто за да ни подмамят, както направи Хитлер.

В това видео Джийн Декод обяснява ролята на Русия в тези световни военни операции. Юли е месецът на независимостта, подновена независимост от нашия враг, заявява той.

Ако тайните разработки излязат наяве, цялото човечество ще бъде енергийно осигурено завинаги.

„От 50-те години на миналия век ЦРУ и военното разузнаване на САЩ разполагат с технология за овладяване на безплатна енергия (без замърсяване, без радиация, без лимит). Разработени са стотици НЛО, създадени от хора, които притежават необясними качества за обикновените хора.“ 

Както пише Фулфорд, "Освобождаването на почти безплатна водородна енергия ще ни позволи да живеем като милионери." Напомня ми книгата на Бо Хи Парк "Месията", където той обяснява предсказанията на преп. Сан Мьон Мун за бъдещето. По думите му ще имаме изобилие от нов тип безплатна енергия, безплатно лечение и свобода да пътуваме навсякъде с много бърз транспорт. Но както всички знаем, само културата на сърцето може да осигури основата за такъв свободен, мирен и щастлив свят. 

Това не е фантазия. През 1902 г. можете да видите снимка на Никола Тесла с пръчки в земята, които черпят от това електромагнитно поле и захранват генератори във фермата. През 1921 г. той прави колата си да се движи на радиовълни, събирани с антена. Представете си свободата, ако имаме безплатна енергия, безплатно пътуване, безплатно лечение с тези технологии. Сега е моментът, когато всички тези забранени технологии ще бъдат разкрити. 

image: (istinski.blogspot.com)


Текущи фонови събития:

[ dailywire ] (Първият избран транссексуален държавен представител в нацията, арестуван по обвинения в детска порнография)

Много милиардери умират напоследък. В много държави и зони на военни операции те покриват небето, за да покрият гравитационните летящи обекти, които използват. Наближават уж открити арести. Но тъй като не виждаме нищо от това, по-вероятно можем да заключим, че това е само тяхното прикритие, докато всъщност те просто продължават с манипулирането на времето, за да извинят фашистките зелени ограничения. Белите шапки твърдят, че сега използват някои от тези технологии за промяна на времето, за да унищожат Кабала. Ето един скорошен случай:

На 19 юли големият завод на Pfizer беше напълно унищожен от торнадо в Роки Маунт. ( Видео 31:35 мин .)

Джеси Чеботар казва, че многобройните дерайлиращи влакове, случили се наскоро по света и най-вече в САЩ, са на места, където има подземни съоръжения за насилие над деца. Тя предполага, че добрите момчета отделят района за операции по почистване. Или лошите наказват местните, за да намалят вибрациите и да позволят на повече зли духове да дойдат и да контролират. 

Вътрешни военни източници казват, че бомбардировките в Газа са всъщност разрушаване, освен операции по почистване и арести на членове на Кабала от двете страни, израелски и палестински. Продължаващите арести също се посочват като причина за всичките хиляди отменени самолети. Но имаме нужда от потвърждение. Стига празни или фалшиви обещания. 

В най-новите доклади Кимбърли Гогуен от Global Repository съобщава, че войната вече е спечелена. Тя казва, че всички други сили са капитулирали. Но ако се опитат отново да направят някакви зли действия, те ще бъдат елиминирани. Тя говори за проекти за възстановяване, където всички могат да получат финансиране, за да участват в производството на нови технологии и възстановяването на света. 

Джийн се завръща и споделя ОГРОМЕН Intel! Юли е месецът на независимостта, подновена независимост от нашия враг сега. В това видео той обяснява ролята на Русия в тези световни военни операции. 

image

„Нищо не може да спре това, което идва. Силите в играта са извън представите на масонската сган.“ Рикардо Боси

Бившият SAS Рикардо Боси обяснява, че цялото движение Q е започнато от около 300 или 400 предимно военноморски и морски офицери. Първоначално те мислеха да организират военен преврат, но осъзнаха, че това ще включва убийството на голям брой американски цивилни. Затова те решиха да действат бавно и систематично в съответствие с военното положение. Ето защо отне толкова време. Сега обаче се стигна дотам, че нищо не може да спре това, което идва, казва Боси.
[ Видео 5 ]

От наша страна всичко, което разбираме, е, че има някаква вътрешна война между структурите на тези, които управляваха света отзад. Те го описват като бунт на някои от оперативните агенти, опитващи се да свалят и заменят тези, които управляваха под Луцифер. Обещават да създадат по-добър и по-свободен свят, а всъщност сме свидетели как правят всичко още по-лошо под извинението, че събуждат хората. Така че накрая може да се окажат дори по-зли от събранието си. И все пак, ние силно вярваме, че Бог използва това и провидението в крайна сметка ще се окаже, че ще изпълни Неговата воля.   

Можем да сме сигурни, че добрият духовен свят сега е мобилизиран, за да помогне за трансформирането на земята. Ето как от духовния свят те описват какво трябва да се промени на земята:  

„Животът на земята е станал твърде сложен и хората прекарват твърде много време в чисто материални занимания, обикновено изключвайки духовните. Животът на земята, следователно, трябва в крайна сметка да стане по-прост и по този начин ще стане по-приятен. Духовния свят има какво да изпрати на земята, за да постигне тази цел. Но светът на земята трябва първо да постави себе си в добър ред. Това, което е от съществено значение, хората на земята трябва да се научат да прогонват войната от лицето си, трябва да се научат да не се обръщат към злите цели това, което му е било предадено за мирни цели." Животът в невидимия свят 2

Назад към Част 1 / Продължете към Част 3 

Вижте всички видеа и линкове в Оригиналната статия: 
https://istinski.blogspot.com/2023/07/blog-post_23.html


Ето актуализацията на ситуацията за 7/5/23

 


  • imageДУХОВНИЯТ ВЯТЪР ПРЕЗ 2023Г
  • imageНЕВИДИМАТА ВОЙНА
     
  • imageОСВОБОДЕТЕ НАШИТЕ ДЕЦА
  • imageВИЖДАНЕ НА БЪДЕЩЕТО: ИЗМЕСТВАНЕТО НА ВРЕМЕВАТА ЛИНИЯ



Гласувай:
2



1. hituc - Сатанизма се превръща в единствената религия, разрешена в медиите
22.07.2023 21:13
„Говорейки за сатанизма, изглежда, че той постепенно се превръща в единствената религия, разрешена в медиите и развлеченията.“
цитирай
2. hituc - 75% от Сената взеха подкупи за да прокарат Фалшивата Ковид-пандемия
22.07.2023 21:14
Интересно е, че 75% от Сената взеха дарения от Big-Pharma, за да заключат и задържат всички в къщата. Всичко за техните корпоративни интереси.
цитирай
3. hituc - В Судан конфискуваха биолаборатория с опасни вируси, финансирана от Бил Гейтс
22.07.2023 21:17
Бил Гейтс, Клаус Шваб, Рокфелер, Ротшилд и Министерството на отбраната (САЩ) са обвинени във военни престъпления, свързани с инжектирането на биологични оръжия. Последните доказателства за техните престъпления идват от свещените воини в Судан. Те конфискуваха биолаборатория там, съдържаща опасни вируси, която беше финансирана от Фочи, Бил Гейтс, DOD & CDC.
цитирай
4. hituc - Освобождаването на почти безплатна водородна енергия
22.07.2023 21:19
Както пише Фулфорд, "Освобождаването на почти безплатна водородна енергия ще ни позволи да живеем като милионери."
цитирай
5. hituc - Измамата с „промените на климата“
22.07.2023 21:22
„ Новите тоталитарни мерки на ЕС имат за цел да преследват тези, които произвеждат храна. Това се прави под измамни предлози за справяне с „промените на климата“, с „намаляването на CO2“ и други подобни. ИСТИНСКАТА ЦЕЛ НА ТОЗИ ЗАКОН Е ГЛАД, КОНТРОЛ И СМЪРТ
цитирай
6. hituc - ЧОВЕШКОТО ГРЕХОПАДЕНИЕ бе педофилски акт на Луцифер с Ева
23.07.2023 06:18
ЧОВЕШКОТО ПАДЕНИЕ. Това беше педофилски акт. Луцифер разврати сексуално Ева преди емоционалната и духовната й зрялост. От там любовта на потомството остана незряла, егоистична и отделена от Бог и моралните закони.) А днес жънем резултатите от това
цитирай
7. hituc - Главата на Змията е финансовата система
23.07.2023 06:21
Главата на Змията е финансовата система. Какъв е механизмът за контролиране на тази земя? Финансите! Целият смисъл на финансите е да задлъжняваш... да ни заробят. Какво представлява ипотеката? Тя е мъртва хватка, която те държи. Цялата система се основава на финансова измама, която отнема властта, която имаме, и я дава на малка група хора, които управляват света чрез контрола на финансите. Чрез безкрайното количество пари, което ние им позволихме да вземат .. С тези пари те купиха всички и всичко, което можеше да се купи... Да си върнем контрола върху емитирането на пари и да започнем да живеем в изобилие."
цитирай
8. hituc - Над половин милион обвинителни актове свързани с детска педофилия и трафик
26.07.2023 21:14
През 2022 г. имаше 182 771 запечатани и 409 152 незапечатани обвинителни акта за престъпления, свързани с детска педофилия и трафик. Зашеметяващ списък от политици, както демократи, така и републиканци, които са се оттеглили от длъжността си заради малтретиране и малтретиране на деца. (Вижте 49:22 мин.)
цитирай
9. hituc - Ако премахнем този елит, който възпира развитието
26.07.2023 21:15
След 20 години на планетата няма да има бедност, замърсяване, а невероятно изобилие. Когато доведете до нула разходите за транспорт, енергия и производство, вие създавате глобална децентрализирана икономика, където всяко село и домът е самодостатъчен."
цитирай
10. hituc - Данъци ще бъдат напълно премахнати
27.07.2023 14:43
Според Божия идеал, каза преп. Мун: „Идва времето, когато митническите данъци ще бъдат напълно премахнати и всички стоки ще могат да преминават свободно от една нация в друга. В близко бъдеще всички нации ще станат една нация.“ (Родови месии, страница 210)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hituc
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2982069
Постинги: 125
Коментари: 969
Гласове: 359
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930