Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2023 22:14 - ИЗМАМАТА: Не куклите, които виждате, а сценаристът дърпа конците
Автор: hituc Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2665 Коментари: 5 Гласове:
2

Последна промяна: 12.07.2023 17:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Неограничена война (част 2) 

Не куклите, които виждате, а сценаристът дърпа конците | И с т и н а т а _ Д н е с (istinski.blogspot.com)

В предишния CIG-доклад обясних как  ДОБРОТО И ЗЛОТО РАБОТЯТ ЗАЕДНО, ЗА ДА ПРЕМЕНЯТ ПАРАДИГМАТА НА СТАРИЯ СВЯТ . Това тук е втората част от Неограничената война във физически план, докато 1-вата част обяснява Неограничената духовна война, където обяснихме различните части на Култа и защо те сега изглежда се бият помежду си. 

В този доклад ще разгледам как работят силите на Сатана - кръвните линии на Илуминатите. Но каквото и да се случи, вярвяме, че ще бъде използвано от Бог и насочено в правилната посока.  

Не куклите, които виждате, сценаристът дърпа конците 

„Всеки избран служител, когото срещнах, беше против семейството, всеки избран служител беше против децата. Тъй като тяхната политика не беше тяхна политика, тяхната политика беше контролирана от някой друг. Те всъщност се операционизираха срещу собствения си народ.“ Видео )

imageКлубът МК Ултра - "Черното око".

Писна ни от действията на политици и други подставени лица. 
Трябва да разберем, че „всички сме недоволни от тези хора, но те са просто актьори по телевизията. Ядосани сте на сценариста“, обясни Ким. Те (поставените лица) ще кажат каквото им се каже.

Том Круз стана най-добрият актьор за 2023 г., като получи 200 милиона. Но Зеленски получи 18 милиарда за действието си да поддържа войната и прането на пари. Такива политически актьори имат специфична задача, която води до изпълнението на плана на илюминатите. 

Първоначалният план  на Илюминатите беше да установят Новия световен ред до 2050 г. Тогава те открито да разкрият своето управление над света. Но поради промяната на събитията в последно време те настояват това да се случи много по-бързо. 
  • „Преди това събитие от това „Последно разкритие“ ми казаха, че ще има голям икономически колапс. Те вярват в хаоса преди реда.“ Бивши Илюминати

От друга страна чуваме съобщения, че

„Всички кралски особи и премиери по света бяха отстранени, арестувани или екзекутирани през 2020 г.“ Ние, The People News

Байдън сега е изправен пред множество съдебни дела. „Най-малко осем членове на семейство Байдън са спечелили от трафик на хора... Това е нечувано и отвратително“, каза конгресменът Тим ​​Бърчет (R-TN), член на Комитета за надзор.

  • „Орденът на драконите, предимно Сините и Жълтите дракони в момента, са много, много активни в разбиването на Съединените щати, следователно на цялата финансова система на целия свят.“ Ким

И както можете да видите, Тимът на Тръмп активно подкрепя този план чрез маскирания актьор Байдън. Всичко с идеята, че след това хората ще обвинят Байдън, а Тръмп ще дойде като „Спасител“. Но, както виждате, всичко това е част от „сценария“, който те следват. 


Тръмп е от Друидската кръвна линия на Елита

Ковид е издаден от тях по времето, когато все още имаше достатъчно пари. Covid облигациите бяха издадени предсрочно на всички правителства. Те издадоха малки заеми на всички предприятия. Дадоха големи суми и на производителите на ваксини и операцията WarpSpeed . Всичко е платено чрез Тръмп. 

Някои анализират тази операция с ваксина като най-злото престъпление срещу човечеството, като изчисляват, че повече от един милиард ще умрат или ще бъдат трайно увредени. Други насърчават мнението, че това е най-умната психическа операция за премахване на злия контрол на земята и освобождаване на човечеството (чрез насочване и елиминиране на потребителите на Adrenochrome). Едва в бъдеще реалните резултати ще покажат истината. 

Но това, което знаем е, че прес. Тръмп е от Друидската кръвна линия на елита. Има 13 елитни илюминатски кръвни линии. 

„Всеки президент е член на едно или друго семейство по кръвна линия“, обясни Ким. Няма изключение. Всички от екипа за поддръжка също са членове. „Всички работещи във Вашингтон са членове на една или друга родословна фамилия. Така че никой не влиза в политиката, освен ако не ви е позволено и сте избран да го направите.“ 

Сценаристите избират кой след кого ще бъде президент." Всеки президент е назначен в група, наречена „Фермата", която е специфична група от хора от агенцията. Всяка ферма може да мисли, че са врагове един на друг, дават им се различен дневен ред, но те всъщност играят играта според сценария. 

В резултат на това това, което виждате, е групата на Тръмп, която играе това шоу, групата на Байдън играе другото шоу. Когато човекът, когото возят, е на по-висок стол, той може да наложи по-високи такси за уреждане и посредничество на сделки. И така, всеки си пълни джобовете и иска този човек да остане на поста 8 години, за да могат да си направят парите. Хората на Тръмп все още го чакат да се върне на поста, за да завърши своите 8 години, за да могат да се възползват от посредничеството си за големи пари. 

Къде беше Кенеди в тази битка

Връщайки се към Кенеди (JFK), който беше от кръвната линия на Черните дракони (Орденът на Черното слънце), той прехвърли златото на частната "американска хазна" (която се контролира от Черното слънце), а не на Националния отдел на Хазната. Така че, според Ким, той не е герой, това беше същата вътрешна борба за власт, която виждаме сега с Тръмп. Отново Златният стандарт, за който говорят толкова много, е съсредоточен върху частното „Министерство на финансите на САЩ, контролирана от Ордена“. Но повечето хора не правят разликата. 

„Да постави активите на Министерството на финансите на САЩ, което е организация на Черното слънце, това би го направило (Кенеди) ръководител на цяла Северна Америка за Ордена на Черното слънце. Това беше проектът Камелот, всичко свързано с кой да спечели властта в рамките на Ордена." Ким

С убийството на JFK златото беше взето от Федералния резерв (собственост на Khazarian Dragon Families), казва тя. Не забравяйте, че Орденът на Дракона беше по-добър от Ордена на Черното слънце в продължение на 3000 години, до 2018 г.   

Ще се провали ли прехвърлянето на властта към Китай и QFS

Ким от Global Repository тази седмица съобщи за "много конфликти в момента между китайското правителство и ордена на Черния дракон и този на Златния дракон. Тези две групи представляват Черно слънце в Китай и родословието на семейство Ротшилд и линията на Соломон също, от страната на Златния дракон. 

Това е битка за власт и контрол над Северна Америка. Ако контролирате Америка, вие всъщност контролирате света. И те все още настояват за прехвърляне на властта към Китай . Това не върви много добре, каза Ким. И все още има вековна битка между Ордена на Черното слънце и семейство Ротшилд (хазарската мафия, Орденът на дракона, Илюминатите - както искате да ги наричате), за превземане на световната власт. 

За да унищожат САЩ , китайците ни зареждат с фентанил, който уби повече хора в САЩ от войната във Виетнам. Това е част от програмата, стар план на Ротшилд за прехвърляне на властта на дълбоката държава от Запада към Китай. В този процес "Те отровиха водата, купиха нашата земеделска земя, използвайки нашата собствена система срещу нас."

Но когато става въпрос за QFS , Ким казва, че трикът е същият - вместо да плащат реални пари, те обещават, че тези цифрови числа един ден ще станат ликвидни, съгласно новата система. Което никога няма да се случи. Точно толкова много генерали са били платени с динари или някакви фалшиви облигации и все още чакат да станат ликвидни. Ето как Орденът ги кара да работят безплатно, обясни Ким.

Разобличаване на правителството в сянка

Според Фулфорд „това е свързано с твърденията на френския милиардер Филип Аржилие, че той има четири бази данни, разкриващи 38 лица, управляващи „правителството в сянка“. Бил Гейтс е един от тези 38 души.“

„Правителството в сянка е правителство, което дава официални заповеди на действащото правителство. 38 лица заедно управляват ежедневието ни, на 8 милиарда души. Правителството в сянка стои зад повечето, ако не и всички, избрани правителства. Те им казват какво да правят и какво да не правим въз основа на геополитически споразумения, повечето от които закотвени във военни външни намеси." Видео ]

Тази война продължава толкова дълго и се разширява на международно и глобално ниво. По същество това е война със сатанисти, които се стремят да поробят, измъчват и дори елиминират човечеството. 

„Технологията иРНК вече е инжектирана в 100 милиона животни и едва ли някой знае за нея. „Тази технология иРНК е финансирана от фондацията на Марк Зукърбърг и съпругата му. От година и половина го правят в цялата страна”. Гави (Бил Гейтс) е зает да инжектира иРНК в зеленчуци като домати, авокадо и маруля. Те искат да убият всички."  Фулфорд

Дълбоката държава, обслужваща целите на илюминатите

„Дълбоката държава, която контролира Америка, не е американска. Същото важи и за другите страни. Дълбоката държава, която контролира света, произлиза предимно от Централна Европа и Близкия изток. Това е древна ханаанска религия. Това е последовател на Луцифериански тъмен окултизъм .Те вярват, че са кръвната линия на Змията и Ева (Техният сексуален съюз е началото на тяхната раса). Техният апарат действа транснационално чрез контрол на парите, бизнеса и военните по целия свят, за да поддържа този контрол. За това те се нуждаят от пълен контрол на информацията." 12:34 )

Както Хуан О Савин обясни: " Федералния Резерв ни ограбваха." Така губехме държавните си права. Те обръщаха всичко в държавно решение, така че хората да не могат да направят нищо. Става като фашизма. Страната ви е открадната. И те въвеждат заместващо население (вкарвайки бежанци), за да могат да гласуват. Те въвеждат нахлуваща армия (от бежанци).“ Нека повторим, това Правителство в сянка служи на целите на Илюминатите, следвайки плана, даден от Луцифер. 

Но сега влизаме в свят, в който всички неща, които са базирани на лъжи, не могат да съществуват. Светът не може да се основава на лъжи и да се основава на фалшиви пари. Така че, когато всички тези фалшиви неща се разпаднат около нас, ние ще останем с истината. Трябва да се съсредоточим върху реставрацията. 

"Но реалността е" - каза Рикардо Боси, "че, ние не сме в състояние да се спасим... Защо е така? ... Ние сме толкова проникнати от масонската мръсотия, че няма структура или организация, която да предостави това." 1:12:30 )


Информационната война е дезинформационна война 

Божественият принцип обяснява, че "тази последна война... е преди всичко война на идеологии." И „тази война никога няма наистина да спре, освен ако не се появи истина, която може напълно да срине идеологията (на Злото).“ (DP,  Последни дни )

Поради тяхната лъжлива, манипулативна, сатанинска природа е толкова трудно да се разбере кой с кого се бори и как? Голяма част от истинската битка са психологически операции, информационни войни, социално пораждане и т.н. И все пак Божественият принцип обяснява, че зад всички външни фактори и причини стои основната война между Бог и Сатана. Целият добър духовен свят е мобилизиран срещу всички зли крепости, контролирани от злия духовен свят. Получаващият се хаос и объркване на физически план е повече от очевиден. 

Например: Докато всички представят Русия като злодеят в украинската война, Русия сега пое председателството на Съвета за сигурност на ООН. Наистина ли мислите, че знаете кой и как дърпа конците зад сцената? 

Защо MI6 описва Украйна като „неуспешно превземане на държава от ЦРУ“. „Украйна е местопрестъпление“, казва Хуан О Савин. "Украйна е операция за пране на пари, подкрепяна от нацистите. Те са покрити с нацистки татуировки и ние ги подкрепяме. Сериозно! Това ли трябва да правим. Нашата енергия е отклонена." И все пак ни се подават две различни версии на реалността. Това само по себе си е гигантско червено хапче. И така, за да разберете истинската същност на събитията, първо трябва да опознаете врага си; знаете ли кои са играчите под контрола на Сатана? Какви са техните идеологии, вярвания и цели? 

Как сатанинските родословия завладяха кралските линии преди столетия

Те ще се оженят в семейството, ще имат деца и след това в крайна сметка ще поемат короната. Те направиха това с всички кралски семейства по света. Те също са направили това с всички семейства по кръвна линия. 

Хилари Клинтън и Барбара Буш бяха от кръвната линия на Сините дракони, Клинтън и Буш бяха от Ордена на Черното слънце. И според Ким, това е бил планът на Черното слънце, да получат политически контрол и през 2018 г. официално да превземат света. Но това не се случи, защото те не контролират Global Repository (отпускането на разпределения за нови пари). 

Проучване установи, че почти всички президенти на САЩ са родствено свързани. Вижте ) Ситуацията с европейските и други политически лидери е подобна. Всички те следват сценария на кръвната линия, внимателно планиран за векове напред, за да донесе Новия световен ред. 

Сатана винаги нахлуваше  и подкопаваше Божията основа отвътре

Както  Хуан О Савин  попита: „Има ли дори сега хора, нахлуващи в нашето... движение, които се надяват да го подкопаят отвътре? В Стария завет многократно сте имали тези поклонници на Ваал, които в крайна сметка са станали поклонници на Слънцето. Те са проникнали в храма на Бог с окултни практики. Дори в храма свещеникът издигна колони на тези „богове“. 

Това е същият паметник, който виждате във Вашингтон, на площада във Ватикана и в Лондон. Опитайте се да разберете факта, че тези хора все още контролират всички тези 13 кръвни линии на Илюминатите. Тъй като те са 1% от населението, това са 70-80 милиона души, заемащи ръководни постове в световните структури, които денонощно работят за изпълнението на сатанинския си план. 700 милиона оперативни служители работят под тяхно ръководство за същата цел. И така, каква е тяхната цел? 

Крайните планове на илюминатите:  Контрол на хората чрез финанси

Първо , финансов колапс чрез маневриране на големите банки, манипулиране на акции и промени в лихвените проценти. Хората ще станат длъжници на федералното правителство, няма да могат да плащат и ще фалират едновременно по целия свят. 

След това ще има военно превземане, регион по регион, тъй като правителството обявява извънредно положение и военен контрол. Анархичната държава ще оправдае ходовете за контрол на паникьосаните граждани. Обучени в култ военни ще използват оръжия, както и техники за контрол на тълпата. 

Доклад Фулфорд - Банковият колапс

Пари, банки, корпорации - всичко беше тяхна сфера на контрол. Имат ли изобщо игрите им в тази област значение в тази епоха след идването на небето? Всичко, което трябва да заявите е, че Бог контролира!

Тяхната финансова система е октоподът, който е задушил живота на всяка страна. Освен ако способността им да печатат пари от нищото и да ни изтощават с данъци и тежки лихви не им бъде отнета, светът няма да бъде свободен. И сега изглежда, че всичките им тайни и заговори срещу човечеството излизат наяве и тези Bankgsters бягат:

InsiderPaper ] „Френската и германската прокуратура изпълниха ролята си, като обискираха пет банки, контролирани от Ротшилд във вторник, като част от разследване на предполагаеми случаи на масивна данъчна измама и пране на пари.“

NSA съобщава, че швейцарската UBS вече отказва да плаща по облигации и конфискува всички активи на Саудитска Арабия и други държави от ОПЕК, след като пое Credit Suisse. Сега швейцарските прокурори се присъединяват към своите френски и германски колеги в преследването на кукловодите Ротшилд зад всичко това, съобщи Фулфорд. Различните могъщи хора, чиито пари швейцарските банкери откраднаха, няма да приемат стореното.

„Гледайте как ОПЕК отрязва Запада и Байдън нарежда затварянето на петролните кладенци в САЩ и взривяването на повече рафинерии“, прогнозира източникът от NSA.

В предишния доклад ви информирах, че предполагаемият арест на Тръмп ще отключи вълната от предстоящи обвинения и арести на структурите на Кабала. Това е само част от огромната правна буря, която назрява там. 

(Съоснователят на Google и председателят на Hyatt Hotels са сред милиардерите, призовани в съдебен процес за връзките на JPMorgan с Джефри Епщайн) [ dailymail ]

Според изданието  Judicial Watch , „атаката на демократите срещу Тръмп е имала обратен ефект и случайно е подготвена да преследва самия Байдън“. „Това отваря вратата за преследване на Обама, Байдън и цялата група слуги на хазарската мафия“, казват източници. 

Фалшивите маскирани съдебни кандидати на Байдън дори не могат да отговорят на основните въпроси на сенатор Кенеди – включително кандидат, който не успя да обясни Член V от Конституцията. Всичко е сцена, пълна с актьори. Видео ]

Банковата криза започна да разкрива огромни финансови престъпления. Например, сега откриваме, че спасяването на Silicon Valley Bank е трябвало да помогне на 10 китайски милиардери, които са имали 13,3 милиарда долара в банката. Figura7 ] „Това разкритие е голям удар за контролирания от HM Федерален резерв“, отбеляза източник от ЦРУ. През последната седмица на март големите банки загубиха 129 милиарда долара депозити, най-големият седмичен отлив в историята.

Хазарската мафия се опитва да отвърне на удара с все по-екстремни изблици на страховита психоза и използва технология за редактиране на гени, за да ни убие.

Тръмп : Ще остана президент за неопределено време, докато не бъдат арестувани всички вътрешни врагове. На 14 януари 2021 г. Тръмп обяви: „Призовах Закона за въстанието от 1807 г., за да се справя с... пряката заплаха за националната сигурност“. 46 мин .)

Джуди съобщава: „Действайки с пълната сила и действие на Закона за въстанието, съдията на ВМС на САЩ и Службата на военните комисии тайно арестуват, преследват и екзекутират престъпници от дълбоката държава, които са извършили предателство срещу САЩ и техните граждани.“ 

Има 234 затворени случая на дълбоки държави, които все още предстои да бъдат арестувани, 400 активни случая и няколко хиляди висящи разследвания на радикални комунисти, предатели, вътрешни терористи и педофили, според адмирал на USN Ерик Т. Олсън. 

Реално ли е текущото разкриване или е психическа операция

Текущата програма „Разкриване“ се обяснява от Ким като част от този процес. По този начин те казват "Здравейте! Ето ни. Ние сме всемогъщи." Разказът за Q и Белите шапки (White Hats), които ни спасяват, е просто психическа операция за проследяване и контрол на опозицията, което ни кара да вярваме, че лудите събития в това бързо спускане на Новия световен ред - NWO са част от някаква спасителна операция, обяснява Ким.

От друга страна, като Главно командваща на „Офиса на пазителите“, Ким казва, че се грижи тези Черни генерали да бъдат премахнати. И все пак нейният език и формулировки звучат така, сякаш тя самата е, в най-добрия случай, от Светлата страна на Култа, която сега води прехода към новата им система. 

Както виждате, тази информационна война прави много трудно да се повярва на някого, което също е част от плана „Объркване“. Като част от този план е, че онези, които са били на първа линия, помагайки за извеждането на NWO, ще бъдат първите убити, отстранени и обвинени за случилото се, защото знаят твърде много, обясни бивш агент на КГБ. The Кукловодите просто ще се трансформират и ще въведат новата система за контрол.

Който и да движи предговора към този план, едно нещо, което не е трудно да се забележи, е, че навсякъде по света лидери, кралски особи, SEO специалисти биват извеждани и заменени, много пъти с маскирани актьори. И така, крият ли се елитите или се елиминират? Ето какво казва „ We The People News “:
  • „Всички кралски особи и премиери по света бяха отстранени, арестувани или екзекутирани през 2020 г.“
Бяха ли отстранени и екзекутирани за участие в плана за избиване на човечеството или къде бяха заменени с актьори, така че този геноциден план да може да бъде изпълнен? Вероятно ще научим в края на "филма". 

 

Свят без дълбоката държава - как изглежда

Можем ли да си представим света без техния контрол? Както казва Рикардо Боси, дори да спечелим тези сатанински кабалски сили и да им поставим ограничения, „човешката раса е неспособна в този момент от време поради десетилетия на промиване на мозъци и отравяне и десетилетия на психологическа война“. Като освободени затворници, които не знаят какво да правят със свободата си. 

Това е времето, когато човечеството наистина трябва да се свърже с Божията линия и да бъде превъзпитано в културата на сърцето. „Божията истина е абсолютна“, казва Отец Мун , „като я прилагаме, можем да разрешим всеки труден проблем.“

Хуан О Савин ни напомни за нещата на Мойсей, поглъщащи змиите на магьосниците, казвайки. „В следващите месеци и години ще видите, че истинският ход на Бог ще засенчи всичко фалшиво. Бог ще издигне хора сред нас, които биха направили неща с божествено назначение и божествена сила, които не могат да бъдат фалшифицирани.“

Както учителят Сан Мьон Мун заяви в своите „Послания за мир“:

„Ще се присъедините ли към мен, когато се издигна и придобия сила в съответствие с Небесната благословия? Или ще останете пленници зад същите стари стени, всички те дело на Сатана – стената на вашата религия, стената на вашата култура, стената на вашата националност и стената на вашата раса – и да прекарате остатъка от времето си на земята в агония и съжаление? Небето ви призовава да бъдете мъдри водачи, които ще изправят този свят на зло и ще установят ново небе и нова земя, нова култура и идеалното царство. 

Моля, впишете това предупреждение от Небето дълбоко в сърцата си. Помнете, че единственият начин да наследите небесното потекло и да установите царството на мира и пълното освобождаване е чрез Светата брачна благословия, установена от Истинските родители. Освен това Светата брачна благословия осигурява средствата за установяване на идеалното Божие семейство и царството на мирния, идеален свят.“ Послание за мир .

Назад към Част 1  / Продължете към Част 3
Не куклите, които виждате, а сценаристът дърпа конците | И с т и н а т а _ Д н е с (istinski.blogspot.com)

  • imageОСВОБОЖДЕНИЕ НА ДУХОВЕТЕ: погледнато от духовния свят
     
  • imageДЕЗИНФОРМАЦИОННА ВОЙНА И изПАДАНЕ В НЕВЕЖЕСТВОТО
     
  • imageОТ БОЛКАТА КЪМ ПОБЕДАТА 
     
  • imageВАКСИНИ ЗА ЕЛИМИНИРАНЕ НА БОЖИЯ ГЕН - ОТ БИЛ ГЕЙТС



Гласувай:
2



1. hituc - Федералния Резерв ни ограбваха
12.07.2023 17:17
" Федералния Резерв ни ограбваха." Така губехме държавните си права. Те обръщаха всичко в държавно решение, така че хората да не могат да направят нищо. Става като фашизма. Страната ви е открадната. И те въвеждат заместващо население (вкарвайки бежанци), за да могат да гласуват.
цитирай
2. hituc - Финансова система на робство
12.07.2023 17:22
Тяхната финансова система е октоподът, който е задушил живота на всяка страна. Освен ако способността им да печатат пари от нищото и да ни изтощават с данъци и тежки лихви не им бъде отнета, светът няма да бъде свободен.
цитирай
3. hituc - Всеки президент е член на едно или друго семейство от кръвната линия на Илуминатите
12.07.2023 17:24
„Всеки президент е член на едно или друго семейство по кръвна линия“, обясни Ким. Няма изключение. Всички от екипа за поддръжка също са членове. „Всички работещи във Вашингтон са членове на една или друга родословна фамилия. Така че никой не влиза в политиката, освен ако не ви е позволено и сте избран да го направите.“
цитирай
4. hituc - Всички президенти на САЩ са родствено свързани
12.07.2023 17:28
Проучване установи, че почти всички президенти на САЩ са родствено свързани. ( Вижте ) Ситуацията с европейските и други политически лидери е подобна. Всички те следват сценария на кръвната линия, внимателно планиран за векове напред, за да донесе Новия световен ред.
цитирай
5. hituc - Разкриването на истината като част от Психологическа Операция
16.07.2023 01:46
Според Кимбърли Гогуен: Разказът за Q и Белите шапки (White Hats), които ни спасяват, е просто психическа операция за проследяване и контрол на опозицията, което ни кара да вярваме, че лудите събития в това бързо спускане на Новия световен ред - NWO са част от някаква спасителна операция, обяснява Ким.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hituc
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2982116
Постинги: 125
Коментари: 969
Гласове: 359
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930